Şimdi Ara

Tekken 6'nın Yönetmeni Wii'ye Tekken Getirebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 ve Playstation 3'ün önemli oyunlarından Tekken 6'nın yönetmeni Katsuhiro Harada, Gamepro'ya verdiği röportajda Wii'ye bir Tekken oyunu çıkabileceği ihtimaline değindi. Harada, bu konuda "eğer hayranlar isterse, neden olmasın?" diyor.

http://www.nintendocu.com/index.php?subaction=showfull&id=1239470999&archive=&start_from=&ucat=2&

• Tabi gördüler WII satışlarını pastadan pay almak istiyor uyanıklar.
  • nedense Kuma karakterinin varlığı dışında hiç ısınamadım tekken serisine... ben daha çok marvel vs capcom çıksa sevinecek biriyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

nedense Kuma karakterinin varlığı dışında hiç ısınamadım tekken serisine... ben daha çok marvel vs capcom çıksa sevinecek biriyim :)

WII'ye SFIV çıksa ne kadar satardı acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

nedense Kuma karakterinin varlığı dışında hiç ısınamadım tekken serisine... ben daha çok marvel vs capcom çıksa sevinecek biriyim :)

WII'ye SFIV çıksa ne kadar satardı acaba.

Mortal Kombat Armageddon tarzı kontrolleri olursa hiç affetmem alırım... hoş, o olmasa da alırım
  • wii ve tekken duşunuce heycanlanmamak elde deyıl
  • mario da olsun marioyu dovelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heh heh amma seveni var bu mario nun ne istiyorsunuz garipten
  • kısa boylu, göbekli ve kıro tanımına uyan bir bıyığa sahip bir varlığın sürekli prensesle işi pişirmesi dokunuyodur smash bros'da da en sevmediğim tiptir mario... luigi bile onun yanında iyi...
  • marionun hastasıyımdır acıkcası
    koca pspde sadece onu oynuyorm desem yeridir yani
    pcde de oynuyorum bu arada ds emu ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.