Şimdi Ara

TEKKEN 6 Bloodline Rebellion [PS 3-Xbox 360] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
49.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS2'de Tekken 5 bile dehşet valla. Tekken 6 çıkınca hemen bi PS3 alıcam, bu oyun için değer.

TEKKEN 6 Bloodline Rebellion [PS 3-Xbox 360]

Welcome The King Of Iron Fist Tournament 6
  • BRYAN YOK MU
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

PS2'de Tekken 5 bile dehşet valla. Tekken 6 çıkınca hemen bi PS3 alıcam, bu oyun için değer.

Get ready for the next battle.

Tekken 5 hala kulağımda çınlıyor, bikere aralıksız maç yapmıştık arkadaşlarla battle1000leri görmüştük ya ne günlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TacTical_TR

The king of ıron first tournament Tekken 6 çık be oyun çık

First değil hocam fist fist. Iron Fist yani demir yumruk demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

PS2'de Tekken 5 bile dehşet valla. Tekken 6 çıkınca hemen bi PS3 alıcam, bu oyun için değer.

Get ready for the next battle.

Tekken 5 hala kulağımda çınlıyor, bikere aralıksız maç yapmıştık arkadaşlarla battle1000leri görmüştük ya ne günlerdi.

Artık öyle birşey ki Tekken'de ki karakterlerin dövüşe başlamadan söylediği sözleri taklit ediyorum arkadaşlar kopuyor hele Jin Kazama'nın dövüşe başlamadan önce dediği birşeyler var tam komedi.

Tekken 5 takılıyorum bende şimdilik PS3 varken online'ı superdi. Adamları yeniyorum diye lobby'den direk şutluyorlardı. :) Forumdan MHos ve UFUK_ŞEN ikilisinden uzak durun ama manyak gibi Tekken oynuyorlar, deli oluyorum onlarla oynarken...
  • Eger benim kredi kartini kabul etseydi PS3'de online'da duman ederdim hepinizi ama.. iste. Cok sanslisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Eger benim kredi kartini kabul etseydi PS3'de online'da duman ederdim hepinizi ama.. iste. Cok sanslisiniz

tuh
  • Su Point olayi gelse de ordan alsam bari oyunu, yoksa inandiramiycam kimseyi, dagitirim uleeeyn..
  • hiç sevmediğim tarzda ki oyunlardan birisi. benim için çıksa ne olur çıkmasa mortal kombat bile oynamazdım
  • TR'ye gelmesi ne kadar sürer bide o var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nitro

TR'ye gelmesi ne kadar sürer bide o var.

oyunlar hep avrupa ile aynı anda çıkıyor o konuda bi sıkıntı yok.
  • ps3 üm olsa bu oyunu almam çünkü smackdown vs raw serisi da manyak bunda sadece oldun yerde dövüşüyon tekken serisini hiç sevmedim herkez güzel diyo ama
  • Tekken 6'nın karakter seçme ekranına hastayım. Ayrıca bu ekranda çalan müzikte acayip gaz.

• Yav şu oyun bir çıkamadı gitti, aralığa kadar dark ressurection alıp psnden oynayayım bari, single çekilmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 5 Ağustos 2008; 19:46:47 >
  • quote:

Tekken 6'nın karakter seçme ekranına hastayım. Ayrıca bu ekranda çalan müzikte acayip gaz.

tabi grafikler böyle olmayacak
    daha iyi olarak çıkacaktır ps3 te
    karakter seçme ekranında grafik namına bir şey yok tabi ama oyun içi grafikler daha iyi olacaktır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: MHos

quote:

Tekken 6'nın karakter seçme ekranına hastayım. Ayrıca bu ekranda çalan müzikte acayip gaz.

tabi grafikler böyle olmayacak
    daha iyi olarak çıkacaktır ps3 te
    karakter seçme ekranında grafik namına bir şey yok tabi ama oyun içi grafikler daha iyi olacaktır bence

Daha iyi olması zaten şart yoksa arcade gibi çıkarsa işimiz var valla.

Bu arada Tekken 6'ya kadar tekrar bi PS3 almış olurum büyük ihtimal o zaman forumdakiler ile doya doya kapışırım.
  • bende god of war 3 cıkınca bi ps3 alırım diyodum ama tekken cıkıncada olabilir,
    aslında tekken cıkana kadar iso loader cıksa 10 numara olur...
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

bende god of war 3 cıkınca bi ps3 alırım diyodum ama tekken cıkıncada olabilir,
    quote:

ISO Loader olayını geç bi kere Zaten PS3 alınca alacağım oyunlar belli (4-5 tane falan) ISO Loader çıksa ne olur birde PS3 oyun ISO'su mu arayacaz boş iş...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

bende god of war 3 cıkınca bi ps3 alırım diyodum ama tekken cıkıncada olabilir,
    quote:

ISO Loader olayını geç bi kere Zaten PS3 alınca alacağım oyunlar belli (4-5 tane falan) ISO Loader çıksa ne olur birde PS3 oyun ISO'su mu arayacaz boş iş...

50gb iso uğraşılmazda onla.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.