Şimdi Ara

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi-Yurt-Konaklama-Ulaşım ile ilgili sorularım var. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
41.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dediğini tam anlamadım ama şöyle diyim. işte bazı mühendislikler zorunlu değil hazırlık sınıfı
    ayın 13. sınavı (zorunlu olan sınıflar için) geçersen hazırlık okumuyorsun (örneğin makineysen geçmen şart değil ama tekstil müh' hazırlık sınıfı şart diye biliyorum)
    ayın 14 sınav da şu
    biz ilk sene atıyorum matematik işte makina bilimi cart curt ve inglizce dersi alıcaz. ama sen ayın 14. sınava girdin ve geçtin bu sınavı ozaman sadece
    matematik işte makina bilimi cart curt derslerini alcan inglizce almican.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

quote:

Orijinalden alıntı: SeVaX

arkadaşlar kayda gittiğim gün detayını öğrendim.
    ayın 13ünde yapılcak sınav hazırlık okyup okumamanızı belirlicek. ancak bazı bölümlerde sınava girmeden direk istemiyorsanız okumuyorsunuz(benimki öyle makine iö)
    ayın 14ünde yapılacak sınav ise ilk sene mühendislik derslerinin yanında birde haftada 4 saat inglizce var. ayın 14ündeki sınavı geçerseniz 1. sınıfta inglizceden muaf oluyorsunuz.

nasıl yani intibakta ingilizce dersidemi alıcaz 2yıllıkta ing gördük gördüğümüz için elenmiyomu

Elenebilir. Ama içerikler farklı ise isterlerse elemezler. Onu görürsün intibakta.

• ArkadaŞlar yardımcı olurmusunuz?

Bende Namık kemal ünv. tek.bilim.myo. Elektronik teknolojisini kazandım.. 2 yıllık

Acaba ing. zorunlumu 13 ve 14ünde olan sınavlara girmek zorundamıyım?

Eğer qirmessem hazırlık mı okuyacam? LÜTFEN BİR AN ÖNCE YARDIMCI OLUN?
  • Yalnız kaydımıda yaptırdım öğrenci kimlik kartımıda aldım.Karttada sınıfı: 1 yazıyor
  • ben kayıt oldm hiçbişey vermediler dgsler hep üvey evlat
  • Ya da Şöle soriyim 2 yıllıklar yabancı dil muafiyet sınavına giriyormu?

Giriyorsa 2 yıllıklar için önemi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuRkanKs

Ya da Şöle soriyim 2 yıllıklar yabancı dil muafiyet sınavına giriyormu?

Giriyorsa 2 yıllıklar için önemi nedir?

İngilizce dersinden muaf olur olursun. Girmezsende yine normal 1. sınıftan okumaya başlarsın ingilizce dersi görürsün haftada 2 saat mi 4 saat mi ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asedefege

tamam hocam bi git gör yerini hatta sana pansiyonun yerini de söyliyim maxinin yan tarafında bi cadde var o caddenin hemen başında dur, sağında maxi olsun solunda da bim olsun. bim'in hemen altındaki sokaktan ilerle.. 50 metre git Seçkin Pansinyon diye sağ tarafta göreceksin. İstersen yüz yüze görüşebilirsin. bu da internet adresi

http://www.seckinpansiyon.com/

hocam gittim gördüm dediğiniz yeri gayet güzel bi yer ama yer kalmamış. sonra 5-6 yurt daha gezdim, yurtlar berbat hiç beğenmedim ve pahalıydı sonra maxinin biraz yukarısında bi yerden bir tanıdık vasıtısıyla apart kiraladım bende.
    bu arada tekirdağda bu yurt, apart vs. işi hiç gelişmemiş. acilen bu alanda atılım yapılmalı diye düşünüyorum.

bir süredir nete giremedim geç oldu ancak şu anda foruma yazma imkanı buldum kaydı felan hallettim 1-2 mühendislik haricinde hazırlık zorunlu değilmiş isteğe bağlıymış ben okumayı düşündüğüm için bi problem yoktu gerçi. 13 ündeki sınav hem muafiyet hem de hazırlıkta seviyelerin belirlendiği sınav olacakmış. girmek zorunlu değil ama girmezseniz ilk seviyeden başlanıyor hazırlığa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Digital

quote:

tamam hocam bi git gör yerini hatta sana pansiyonun yerini de söyliyim maxinin yan tarafında bi cadde var o caddenin hemen başında dur, sağında maxi olsun solunda da bim olsun. bim'in hemen altındaki sokaktan ilerle.. 50 metre git Seçkin Pansinyon diye sağ tarafta göreceksin. İstersen yüz yüze görüşebilirsin. bu da internet adresi

http://www.seckinpansiyon.com/

hocam gittim gördüm dediğiniz yeri gayet güzel bi yer ama yer kalmamış. sonra 5-6 yurt daha gezdim, yurtlar berbat hiç beğenmedim ve pahalıydı sonra maxinin biraz yukarısında bi yerden bir tanıdık vasıtısıyla apart kiraladım bende.
    bu arada tekirdağda bu yurt, apart vs. işi hiç gelişmemiş. acilen bu alanda atılım yapılmalı diye düşünüyorum.

bir süredir nete giremedim geç oldu ancak şu anda foruma yazma imkanı buldum kaydı felan hallettim 1-2 mühendislik haricinde hazırlık zorunlu değilmiş isteğe bağlıymış ben okumayı düşündüğüm için bi problem yoktu gerçi. 13 ündeki sınav hem muafiyet hem de hazırlıkta seviyelerin belirlendiği sınav olacakmış. girmek zorunlu değil ama girmezseniz ilk seviyeden başlanıyor hazırlığa.

Peki hocam, hayırlı olsun o zaman. Tekirdağda üniversite daha çok yeni olduğu içinyeni yeni kuruluyor öğrenci ile ilgili mekanlar. Zamanla ilerleyecek ama siz mezun olmadan görebilir misiniz bilemiyorum

• Beyler hazırlık isteğe bağlı, ne muafiyet sınavından bahsediyorsunuz. Yabancı Diller kayıt masasının yanından geçtim gittim. O sınav da seviye belirleme sınavından başka birşey değil. 70 alan sertifikasını alıp 1. sınıftan başlayacak, altında alanlarda sınıf sınıf seviyelere göre ayrılacak.

Şimdi düşününce benim 1 yıllık masraf 8000 TL- 10000 TL arasında. O paranın çeyreğiyle en kral ingilizce eğitimini alabilirim diye düşünüyorum. Ben Bilgisayar Mühendisliğindeyim. Kalacak yeri ayarlayana kadar 1-2 haftalığına BURGAZ - ÇORLU yapacağız kuzenin yanında artık yapacak birşey yok. Kalacak yer sorununu halletmek gerek bir an önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 13 Eylül 2010; 19:17:44 >

• çorludan ev tuttum 350ye zor buldum ev kalmamış elinizi çabuk tutun 400lük evler var şu anda
  • beyler peki eğitimi nasıl okulun?

ben internette pek iyi şeyler duymadım 2006'da açılmış ve çok yetersiz diyorlar..normalde puanı dipte olurdu ama biraz konumdan dolayı yüksek diyorlar..
  • quote:

Peki hocam, hayırlı olsun o zaman. Tekirdağda üniversite daha çok yeni olduğu içinyeni yeni kuruluyor öğrenci ile ilgili mekanlar. Zamanla ilerleyecek ama siz mezun olmadan görebilir misiniz bilemiyorum

sağol hocam. pek umutlu değilim ama belli de olmaz bu işler.

sitede ders başlangıcı 20 si yazmasına rağmen hazırlık sınıfları için 27 sinde gelin sınıflarınızı, seviyelerinizi, ders saatlerini o zaman öğrenirsiniz dediler bu arada bunu da eklliyeyim dedim

• Çorlu'dan Tekirdağ Değirmenaltı'na nasıl gidebilirim? Minibüs veya belediye otobüsü falan var mıdır? Bilen veya geçen seneden tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Belediye otobüsleri tekirdağ-çorlu güzergahında çalışmıyor fakat yarım saatte bir servisler kalkıyor. 20 kişilik okul servisi gibi araçlar sürekli çalışıyor. Hatta yıl içinde rekabetten dolayı 1 TLye kadar düştüğünü biliyorum. Şuanda 2-3 TL civarı bir şey olsa gerek. Ama düşecektir.
  • quote:

Belediye otobüsleri tekirdağ-çorlu güzergahında çalışmıyor fakat yarım saatte bir servisler kalkıyor. 20 kişilik okul servisi gibi araçlar sürekli çalışıyor. Hatta yıl içinde rekabetten dolayı 1 TLye kadar düştüğünü biliyorum. Şuanda 2-3 TL civarı bir şey olsa gerek. Ama düşecektir.

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
  • ÇORLU İSTANBUL arası her yarım saatte bir kac tane otobus var ve de 10TL oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-men2

Çorlu'dan Tekirdağ Değirmenaltı'na nasıl gidebilirim? Minibüs veya belediye otobüsü falan var mıdır? Bilen veya geçen seneden tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Tekirdağ Çorlu arası belediye otobüsü veya minibüs çalışmaz. Küçük yolcu otobüsleri var ama mesafa 35 40 dk kadar ve rekabetten 1 tl ye bile düşüyor fiyatlar. Otogara gitmeden değirmenaltında inersin. Sakın otogara kadar gitme :) sonra belediye otobüsüsle geri gelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

quote:

Orijinalden alıntı: x-men2

Çorlu'dan Tekirdağ Değirmenaltı'na nasıl gidebilirim? Minibüs veya belediye otobüsü falan var mıdır? Bilen veya geçen seneden tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Tekirdağ Çorlu arası belediye otobüsü veya minibüs çalışmaz. Küçük yolcu otobüsleri var ama mesafa 35 40 dk kadar ve rekabetten 1 tl ye bile düşüyor fiyatlar. Otogara gitmeden değirmenaltında inersin. Sakın otogara kadar gitme :) sonra belediye otobüsüsle geri gelirsin.

Bugün gidip öğrendim . Dediğiniz gibi; Çorlu - Tekirdağ arasında servisler varmış. Bugün 5 TL'ye gittim ama sanırım henüz okul tam olarak başlamadığı için böyle. Pahalı falan demeyip bindim mecburen.
    Teşekkür ederim yardımcı olan herkese. Sayenizde bilmeyenler de faydalanacak bu bilgilerden.

• arkadaslar sadece bayan ogrenciler icin belki yardimim dokunur

https://www.facebook.com/TekirdagNkuKizYurtApart

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Sadece Kız öğrencilere ,
    24 saat kamera kayıt sistemiyle güvenli.
    Sessiz ve huzurlu ortam.
    Adsl
    Kalorifer
    24 saat sıcak su
    Eşyalı.
    Adsl ve yakıt kiraya dahildir.
    Okul mesafesi 5 dakikadir.
    Tek veya iki kisilik evler.
    Büyük alışveriş merkezleri , marketler , restaurantlar bulunmaktadır.
    Denize 1 sokak mesafededir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferap -- 28 Ağustos 2012; 14:25:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.