Bildirim
Tekirdağ'da gezilecek mekan ve yerler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Endimiyon
arkadaşlar 4-5 kişi tekirdağa gideceğiz orada gezebileceğimiz ve yemek yiyebileceğimiz mekan ve bunun dışında gezmemimizi tavsiye edeceğiniz yerler var mı turumuz günübirlik olacak. şimdiden teşekkürler
Tekira iyidir.Yemek içinse meydan köfteyi öneririm -
Tekira ve sahildeki cafelerde takılmak iyidir. Daha sonra köfteciler var yol bıyunda onlar güzel. Altınova, kumbağ güzel yerler oralar da iyidir gezilir yüzülür vs. Mojito falan var araba varsa.
Tekirdağda gezilecek çok yer yok ne yazık ki, kahve kültürü çok yaygın çünkü. Kızlarla gitmiyorsan mekana gidip para bayılmaya gerek yok gidersiniz akşama kadar oyun oynarsınız cebinden 5 tl çıkar en fazla ve kahvehane içinde atış(sigara) serbest
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mezarc1
Tekira ve sahildeki cafelerde takılmak iyidir. Daha sonra köfteciler var yol bıyunda onlar güzel. Altınova, kumbağ güzel yerler oralar da iyidir gezilir yüzülür vs. Mojito falan var araba varsa.
Tekirdağda gezilecek çok yer yok ne yazık ki, kahve kültürü çok yaygın çünkü. Kızlarla gitmiyorsan mekana gidip para bayılmaya gerek yok gidersiniz akşama kadar oyun oynarsınız cebinden 5 tl çıkar en fazla ve kahvehane içinde atış(sigara) serbest
Katılıyorum. ek olarak eğlence yeri düşünüyorsanız (damsız almıyorlar) akşam bar olarak cevriye bar ' a gidebilirsiniz.
-
cevaplar için teşekkürler maalesef kızlarla gidilecek diyorsunuz ki bunun dışında pek yer yok.
-
quote:
cevaplar için teşekkürler maalesef kızlarla gidilecekdiyorsunuz ki bunun dışında pek yer yok.
Yaş kaç bilmiyorum liseliysen cafe de marine üniversitedeysen değirmenaltı hooligans pub çok fazla iteleenmeden işini görürsün, hatta tek başına git o şekilde bile düşürebilirsin ordan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tekirdağ merkezi hariç kafa dinlemelik bir yer. bana kalırsa da kafa dinlemek için gezilecek bir yer. alış veriş için maxi ve yakınında bir alış veriş merkezi daha vardı , oraları gezebilirsin. ama sen işe turistik bir gezi gözüyle bakıyorsan hiç gezme daha iyi. sahil tarafları yukarıdaki arkadaşın dediği gibi iyi, manzarası güzel , denize girilecek yerler. cevriye tekirdağ ' nın en büyük disco - bar ' ıdır. arasıra ünlülerde gelir buraya. bunlar dışında hep tarla , bağ , bahçe :)bide kahve. -
alışveriş yapacaksan çorlu ya git epey ucuzdu. -
quote:
quote:
cevaplar için teşekkürler maalesef kızlarla gidilecekdiyorsunuz ki bunun dışında pek yer yok.
Yaş kaç bilmiyorum liseliysen cafe de marine üniversitedeysen değirmenaltı hooligans pub çok fazla iteleenmeden işini görürsün, hatta tek başına git o şekilde bile düşürebilirsin ordan
yaşım 26 üniversite geçen sene bitti bu arada.hooligans pub için sesli güldüm
içkiyle maalesef benim ve diğer arkaşların hiç arası yok. bu arada tekirdağ köftesi yenilecek yer olarak meydan diye bir yer önerilmiş fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı bir de özcanlar çok övülmüş ama çok lüks bir yere beniziyor tek endişem fiyatlar malum rezil olmayalım
-
quote:
quote:
quote:
içkiyle maalesef benim ve diğer arkaşların hiç arası yok. bu arada tekirdağ köftesi yenilecek yer olarak meydan diye bir yer önerilmiş fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı bir de özcanlar çok övülmüş ama çok lüks bir yere beniziyor tek endişem fiyatlar malum rezil olmayalım
Adam başı 20 TL; yaş 26 tekirdağda ne arıyosun tekirdağlı olsan bilirdin oraları zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
ben tekirdağlıyım meydan köftecisini daha çok seviyorum özcanlarda fena değildir tabi ikiside ne çok ucuz ne de pahalı mekanlar tatlı çorba salata falanda yiyecekseniz adam başı 30 lira yeter diye tahmin ediyorum bayadır gitmedim tekirdağda yaşamadığımdan ama fiyatlar çok artmamıştır sanırım
-
Raki yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özcanlar Köfte'de yemeni tavsiye ederim.
Tekira AVM iyidir. -
Orijinalden alıntı: AMDPhenom
ben tekirdağlıyım meydan köftecisini daha çok seviyorum özcanlarda fena değildir tabi ikiside ne çok ucuz ne de pahalı mekanlar tatlı çorba salata falanda yiyecekseniz adam başı 30 lira yeter diye tahmin ediyorum bayadır gitmedim tekirdağda yaşamadığımdan ama fiyatlar çok artmamıştır sanırım
çok teşekkürler yorumların için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endimiyon -- 28 Ağustos 2014; 23:32:09 > -
konuyu hortlartmak gibi olmasın ama gezilesiyer bu konuda güzel bir liste hazırlamış :http://www.gezilesiyer.com/tekirdagda-gezip-gorulecek-10-yer.html -
quote:
Orijinalden alıntı: hesta
konuyu hortlartmak gibi olmasın ama gezilesiyer bu konuda güzel bir liste hazırlamış :http://www.gezilesiyer.com/tekirdagda-gezip-gorulecek-10-yer.html
bu link 2 yıl önce olmalıydı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X