Şimdi Ara

Tekirdağ'da gezilecek mekan ve yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4-5 kişi tekirdağa gideceğiz orada gezebileceğimiz ve yemek yiyebileceğimiz mekan ve bunun dışında gezmemimizi tavsiye edeceğiniz yerler var mı turumuz günübirlik olacak. şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

arkadaşlar 4-5 kişi tekirdağa gideceğiz orada gezebileceğimiz ve yemek yiyebileceğimiz mekan ve bunun dışında gezmemimizi tavsiye edeceğiniz yerler var mı turumuz günübirlik olacak. şimdiden teşekkürler

Tekira iyidir.Yemek içinse meydan köfteyi öneririm
  • Tekira ve sahildeki cafelerde takılmak iyidir. Daha sonra köfteciler var yol bıyunda onlar güzel. Altınova, kumbağ güzel yerler oralar da iyidir gezilir yüzülür vs. Mojito falan var araba varsa.

Tekirdağda gezilecek çok yer yok ne yazık ki, kahve kültürü çok yaygın çünkü. Kızlarla gitmiyorsan mekana gidip para bayılmaya gerek yok gidersiniz akşama kadar oyun oynarsınız cebinden 5 tl çıkar en fazla ve kahvehane içinde atış(sigara) serbest

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Tekira ve sahildeki cafelerde takılmak iyidir. Daha sonra köfteciler var yol bıyunda onlar güzel. Altınova, kumbağ güzel yerler oralar da iyidir gezilir yüzülür vs. Mojito falan var araba varsa.

Tekirdağda gezilecek çok yer yok ne yazık ki, kahve kültürü çok yaygın çünkü. Kızlarla gitmiyorsan mekana gidip para bayılmaya gerek yok gidersiniz akşama kadar oyun oynarsınız cebinden 5 tl çıkar en fazla ve kahvehane içinde atış(sigara) serbest

Katılıyorum. ek olarak eğlence yeri düşünüyorsanız (damsız almıyorlar) akşam bar olarak cevriye bar ' a gidebilirsiniz.

• cevaplar için teşekkürler maalesef kızlarla gidilecek diyorsunuz ki bunun dışında pek yer yok.
  • quote:

cevaplar için teşekkürler maalesef kızlarla gidilecek diyorsunuz ki bunun dışında pek yer yok.

Yaş kaç bilmiyorum liseliysen cafe de marine üniversitedeysen değirmenaltı hooligans pub çok fazla iteleenmeden işini görürsün, hatta tek başına git o şekilde bile düşürebilirsin ordan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endimiyon kullanıcısına yanıt
    tekirdağ merkezi hariç kafa dinlemelik bir yer. bana kalırsa da kafa dinlemek için gezilecek bir yer. alış veriş için maxi ve yakınında bir alış veriş merkezi daha vardı , oraları gezebilirsin. ama sen işe turistik bir gezi gözüyle bakıyorsan hiç gezme daha iyi. sahil tarafları yukarıdaki arkadaşın dediği gibi iyi, manzarası güzel , denize girilecek yerler. cevriye tekirdağ ' nın en büyük disco - bar ' ıdır. arasıra ünlülerde gelir buraya. bunlar dışında hep tarla , bağ , bahçe :)bide kahve.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alışveriş yapacaksan çorlu ya git epey ucuzdu.
  • quote:

quote:

cevaplar için teşekkürler maalesef kızlarla gidilecek diyorsunuz ki bunun dışında pek yer yok.

Yaş kaç bilmiyorum liseliysen cafe de marine üniversitedeysen değirmenaltı hooligans pub çok fazla iteleenmeden işini görürsün, hatta tek başına git o şekilde bile düşürebilirsin ordan

yaşım 26 üniversite geçen sene bitti bu arada. hooligans pub için sesli güldüm

içkiyle maalesef benim ve diğer arkaşların hiç arası yok. bu arada tekirdağ köftesi yenilecek yer olarak meydan diye bir yer önerilmiş fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı bir de özcanlar çok övülmüş ama çok lüks bir yere beniziyor tek endişem fiyatlar malum rezil olmayalım

• quote:

quote:

quote:

içkiyle maalesef benim ve diğer arkaşların hiç arası yok. bu arada tekirdağ köftesi yenilecek yer olarak meydan diye bir yer önerilmiş fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı bir de özcanlar çok övülmüş ama çok lüks bir yere beniziyor tek endişem fiyatlar malum rezil olmayalım

Adam başı 20 TL; yaş 26 tekirdağda ne arıyosun tekirdağlı olsan bilirdin oraları zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben tekirdağlıyım meydan köftecisini daha çok seviyorum özcanlarda fena değildir tabi ikiside ne çok ucuz ne de pahalı mekanlar tatlı çorba salata falanda yiyecekseniz adam başı 30 lira yeter diye tahmin ediyorum bayadır gitmedim tekirdağda yaşamadığımdan ama fiyatlar çok artmamıştır sanırım

• Raki yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özcanlar Köfte'de yemeni tavsiye ederim.
    Tekira AVM iyidir.
  • Orijinalden alıntı: AMDPhenom

ben tekirdağlıyım meydan köftecisini daha çok seviyorum özcanlarda fena değildir tabi ikiside ne çok ucuz ne de pahalı mekanlar tatlı çorba salata falanda yiyecekseniz adam başı 30 lira yeter diye tahmin ediyorum bayadır gitmedim tekirdağda yaşamadığımdan ama fiyatlar çok artmamıştır sanırım

çok teşekkürler yorumların için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endimiyon -- 28 Ağustos 2014; 23:32:09 >
  • konuyu hortlartmak gibi olmasın ama gezilesiyer bu konuda güzel bir liste hazırlamış :http://www.gezilesiyer.com/tekirdagda-gezip-gorulecek-10-yer.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesta

konuyu hortlartmak gibi olmasın ama gezilesiyer bu konuda güzel bir liste hazırlamış :http://www.gezilesiyer.com/tekirdagda-gezip-gorulecek-10-yer.html

bu link 2 yıl önce olmalıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.