Bildirim
TEKİR'İN DEDİĞİ MANTIKLI MI ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Daha saçma çok az şey duymuşumdur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bak krdşm şimdi npyrsn biliyrmsn alıyorsun maraf yayınları setini fizik kimya biyoloji soru bankalarını bitirip denemelerini çözüyorsun yapamadıklarını mirkadyana atıyorsun tmm mı krdşm -
valla tekirde 2021'e hazırlanıyo herhalde -
bence mantıklı üçünü bir arada götürmek zor oluyo en azından sindirerek gitmek daha mantıklı bunun daha matematik geometrisi var -
Mantıksız diyenler nedenini de belirtebilir mi, benzer bir sistemle çalışıyordum bana mantıksız gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biyoloji sona atıyorsun sanki çok kolaymış gibi. Her sistem testi çözdüğümde yeni şeyler öğreniyordum ben
Sonlara doğru biyo çalışırken fizik tekrarı yapmak isteyip strese vs girebilirsin
valla karar veremedim ya. kendime baya güzel program hazırlamıştım ama yine de kendi programıma uyacağım. -
Anladım hocam. Biyolojiyi bitirdiğim için ders sırasına pek takılmamıştım ben.
Kardeşim buralara bakma. Dh forum BR'ye karşı herkes BR alıyor, Ertan hoca linç yedi meğer çok iyi deneme hazırlamış. Forum herkese düşman. Gri Koç'a da düşmanlar mesela ki ben de baya gülüyordum hazırlanırken yalan yok Ama yahu kardeşim o herif de 50-100k yapacak öğrencilere yardımcı oluyor. Herkese her öneri olmaz, Gri Koç'un da kendi profili var.
Bekir Avşar piyasada en mantıklı önerileri veren rehberlik hocası. Her dediğini hap olarak alma. Bazen dediklerinden iyi şeyler çıkarabiliyorsun. Kafana yatan kısımları al, söylediklerini kendine adapte et. Hiç uymosa da kafana sal gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 4 Temmuz 2020; 18:38:13 >
aynen öyle yapıyorum kanka. benimde grikoç ve grikoça çıkanlar dışında sevmediğim kişi yok. -
Hayır bir işe yaramaz bu önce prf in piyasada ne kadar kitabı varsa alıp çözüyorsun. Sonra aynısını palme için yapıyorsun 1k
esş 500'e isyan edenler gidip 8 tane prf kitabı alıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA0173588 -- 4 Temmuz 2020; 19:25:22 > -
Gri Koç'u ya da oraya çıkanları neden sevmediğinizi öğrenebilir miyim özel değilse? Merakımdan soruyorum -
hocam youtube da şahin hoca (ff) ve gri koçu sevmiyorum ya. gri koçun çıkardığı adamlar da biraz değişik gelior. bu online eğitim işinde benim için önemli olan iki şey var samimiyet ve kalite. gri koç da ikisi de yok. kitlesi de baya cringe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA0173588 -- 10 Temmuz 2020; 17:52:23 > -
Hocam kaynak ve tavsiye konunuzu erken açma şansınız var mı? Netlerinizi biliyoruz msüden de sonuçlardan önce açsanız çok iyi olur müsait olduğunuz zaman
Kişiden kişiye değişen bir durum bence. Evet tam anlamıyla bana hitap etmiyor ama samimi geldiği için ikisini de izliyorum ama öyle aman aman taktikler kapayım da sınavı iyi yapayım diye değil. Çoğu zaman dinlenme amaçlı izliyorum. FF'yi aşırı fazla izlemiyorum. Bir de zaten Youtube'daki koçlar TYT adına bir kaynak bitirin yavaş yavaş denemelere geçersiniz diyor atıyorum yazın için. Ben zaten o döneme kadar 3 kaynak bitirmişim deneme sayım 100e dayanmış dolayısıyla neredeyse hiçbiri bana hitap etmiyor. Anlayacağınız çoğu zaman öylesine izliyorum ve antipatim de yok -
Hocam netler konusunda yalancılıkla itham edilmekten korktuğumdan değil de psikolojik nedenlerle şimdi açamıyorum. Netler netleşmediği için aslında şu an kendimde tam anlamıyla başarı göremiyorum. Kendimi nispeten başarılı göremezsem verdiğim tavsiyeler samimi olmayacaktır. Gönlümün rıza göstermesi gerekir: "Sen belli başlı bir başarı elde ettin tecrübelerini paylaşma vakti" şeklinde -
anladım hocam. ben de rehberlik için genelde buradan fikir alıyorum. arada bekir avşar izliyorum. kaynak önerileri dışında mantıklı konuşuyor bazen -
Bana gayet mantıklı geldi açıkçası. Sıralama kendine göre değiştirilebilir.
Neymiş fizik tekrarı yapmak istersen strese girermişsin xd bütün gün bir ders çalışmak zorunda değilsin ki araya tekrar atıverirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bak krdşm şimdi npyrsn biliyrmsn alıyorsun maraf yayınları setini fizik kimya biyoloji soru bankalarını bitirip denemelerini çözüyorsun yapamadıklarını mirkadyana atıyorsun tmm mı krdşm
|
Kardeşim buralara bakma. Dh forum BR'ye karşı herkes BR alıyor, Ertan hoca linç yedi meğer çok iyi deneme hazırlamış. Forum herkese düşman. Gri Koç'a da düşmanlar mesela ki ben de baya gülüyordum hazırlanırken yalan yok
![]() Bekir Avşar piyasada en mantıklı önerileri veren rehberlik hocası. Her dediğini hap olarak alma. Bazen dediklerinden iyi şeyler çıkarabiliyorsun. Kafana yatan kısımları al, söylediklerini kendine adapte et. Hiç uymosa da kafana sal gitsin. |
Daha saçma çok az şey duymuşumdur.
|
Hayır bir işe yaramaz bu önce prf in piyasada ne kadar kitabı varsa alıp çözüyorsun. Sonra aynısını palme için yapıyorsun 1k
|
Benzer içerikler
- 95 tyt 60 ayt kaç bin
- türevin geometrik yorumu
- iktisat okunur mu
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
- limit tyt türkçe deneme cevap anahtarı 15x40
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X