Şimdi Ara

Tekerden Gelen sürtme sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracım 2005 model opel astra h kasa. Direksiyonu tam sola çevirdiğim zaman (genelde u dönüşlerinde) sağ ön tekerden lastiğin plastik bir şeye sürtme sesi gibi bir ses geliyor. Forumdaki buna benzer konulara baktım demirin demire sürtünme sesinden bahsediyor herkes. Bendeki öyle değil. Şu son günde de sanki sanki janta ufak bir taş atılıyormuş gibi bir ses geldi. Aralıklarla 2 defa hissetim bunu. Sizce sorun nedir. Yardımcı olursanız sevinirim. Malum bilmediğimiz bir konuda sanayii e gidip de boş yere soyulma olasılığımız oldukça fazla şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Davlumbaza surtuyordur. Davlumbazi iyice vidalayin. Vidasi cikmis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 6 Aralık 2015; 12:30:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jantlar borbetlimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksnbl

Merhaba arkadaşlar. Aracım 2005 model opel astra h kasa. Direksiyonu tam sola çevirdiğim zaman (genelde u dönüşlerinde) sağ ön tekerden lastiğin plastik bir şeye sürtme sesi gibi bir ses geliyor. Forumdaki buna benzer konulara baktım demirin demire sürtünme sesinden bahsediyor herkes. Bendeki öyle değil. Şu son günde de sanki sanki janta ufak bir taş atılıyormuş gibi bir ses geldi. Aralıklarla 2 defa hissetim bunu. Sizce sorun nedir. Yardımcı olursanız sevinirim. Malum bilmediğimiz bir konuda sanayii e gidip de boş yere soyulma olasılığımız oldukça fazla şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Ov tam benim konu.bende de h kasa astra var ,tam sol yapınca sürtme sesi geliyor.yarın usta arkadaşıma soracağım bakalım.sanki tampona sürüyor gibi.

• Hocam klasik enjoy 10 bacaklı çelik jant. Borbet ne bilmiyorum ama

• Surtme olmussa illaki davlumbazda iz olur. Elinizle yada el feneri gibi biseyle bakabilirsiniz.

• Ya hocam sanayiye gitmekden nefret ediyorum. Kim bilir boş beleş neler diyecekler. Senden önce gidersem yarn muhakkak yazcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tekerden gelen ses
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bikaç sebebi olabilir : büyük jant lastik , davlumbaz gevşemesi , sonradan yere yakınlaştırılmış süspansiyon (coilover, bakla kesme vs.) gibi.
  • Hocam davlumbazın vidalarından biri çıkmış gerçekten. Çamurlu bi günde tekere yapışan çamurlar çamurluğa baya değiyordu. Sanırım o sebep oldu. Ders olsun bu da bize

• davlumbaza sürtmüyorsa rotçu bilir. rot keçesi aşınmış olabilir, körükler yırtılmış olabilir. rotil boşluk yapabilir. fren balatası yenidir, diski sıkabilir. herşey olabilir. rotçu bilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.