Şimdi Ara

Teker küçük bir çatlaktan hava sızdırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bisikletimi yaklaşık 1 ay önce aldım.2 gündür sorun vardı, bir süre bırakınca tekerin havası tamamen iniyordu.Bugün kontrol ettim ve ufacık bir çatlaktan sesi duyulacak şekilde hava sızdırıyor.
    Bunun için ne yapmam gerekiyor? Götürüp iç lastiği değiştirmek yeter mi? Yoksa gitmeden bir şeyler sürerek sorunu geçici olarak halledebilir miyim?
    Ürün daha yeni biraz daha orjinal kullansam iyi olurdu.
    Yoksa dış lastik de mi değişmeli?

• Yama yaptır
  • Büyük bir delik değilse iç lastiğe yama yapılabilir.
  • Bulunduğunuz yerde decathlon var ise çiftini sanırım 7 liraya satıyorlar.alın sıfırından değiştirin kafanız rahat olsun,dış lastikte sanırım birşey yok öyle olduğunu varsayarsak tabi.......lastikçiler bazı yerlerde yeri geliyor 10 lira bile aldıkları oluyor.yamayıda yapabilirseniz kendinizde (tamir seti 5 lira sanırım)çok rahat sonradan yaparsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bll1975

Bulunduğunuz yerde decathlon var ise çiftini sanırım 7 liraya satıyorlar.alın sıfırından değiştirin kafanız rahat olsun,dış lastikte sanırım birşey yok öyle olduğunu varsayarsak tabi.......lastikçiler bazı yerlerde yeri geliyor 10 lira bile aldıkları oluyor.yamayıda yapabilirseniz kendinizde (tamir seti 5 lira sanırım)çok rahat sonradan yaparsınız.

Decathlon'da 2 iç lastik 9.90 TL.
  • Engineer ! kullanıcısına yanıt
    Ben kendim 28 " inch yol iç lastik aldığım fiyat buydu. Üstelik sonradan 8 çift aldım :)) , şimdi tekrar fiyat gelmiştir birşey diyemem. Bir ara nette bile gördüm o fiyattan. Ama yinede oldukça güzel fiyat, teşekkürler uyarı için. En azından güncel bilgiyide almış bulunduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.