Bildirim
teke yattım diye üzülenlere gelsin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
oturur aglarım ciddi ciddi :D sürprizlerin gelmicegini düşünüp üst'leri banko olarak gördügü için yattı bence . -
çok yazık olmuş -
Bizim bir arkadaşta buna benzer yapmıştı Almanya maçını +7 tutturdum ispanyaya üst vermiş yatmıştı benzer kupon o da 2 bin liraydı.Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun da beteri var...
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/316732_275663955787090_247778100_n.jpg
bu tip yatan kuponlara en ekstrem örnek budur sanirim
bilen bilir de bilmeyen için şeyettim... -
Böyle süprizleri yakalıyorsun; sistem 3-4 ve 2 misli oynasan, kupon yine 10 lira tutardı.. fena para da almazdın hani.. Hiç olmazsa tesseli olurdu.. (176 lira)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 18 Ekim 2012; 0:27:55 > -
Almanya 7 olacagını nerden bılıyofdun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
bunun da beteri var...
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/316732_275663955787090_247778100_n.jpg
bu tip yatan kuponlara en ekstrem örnek budur sanirim
bilen bilir de bilmeyen için şeyettim...
bu kupon zaten efsane :D -
kg var dersin 3-0 biter üst dersin 1-1 biter. -
fena şakalanmışsın geçmiş olsun -
valla bende bayii den oynarken 12 mactan 10 u tutmuştu 2 tanesınden yatmıştı sanırım 6 bın cıvarı verıyordu iddaa da kupon yaparken kafan rahat olacak başka sıkıntın olmazsa tutar yoksa çok acemice hatalar yapıyorsun kupon yaparken -
Türkiye'yi bilipte, Almanya'yı bilipte 1.65 oran koymak olmamış. Geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X