Şimdi Ara

TEKE TEK KAVGADA İLK HAMLE SİZCE NE OLMALİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
35.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdaki herkesin bruce lee kesilmesine bitiyorum :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Narkoz hareketi var baldırın yanına ( dış kısmı tarafına) diziniz ile vurursanız inanılmaz bir acı saplanıyor sonra yere düşüyor bacağı tutmamaya başlıyor vuruş hızına bağlı geçiyor, bütün gücünüzle vurursanız FINISH HIM !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Aklımda ne zamandır dizin yan tarafına vurma fikri var ama henüz hayata geçiremedim. Umarım geçirmek zorunda da kalmam.

anlatmak istediğin bölgenin biraz üst tarafında çok hassas bir doku var.oraya denk getirebilirsen karşıdaki kişi yüksek ihtimalle dizleri üstüne çökecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

quote:

Aklımda ne zamandır dizin yan tarafına vurma fikri var ama henüz hayata geçiremedim. Umarım geçirmek zorunda da kalmam.

anlatmak istediğin bölgenin biraz üst tarafında çok hassas bir doku var.oraya denk getirebilirsen karşıdaki kişi yüksek ihtimalle dizleri üstüne çökecektir.

Nokta şeklindeki acıya sebep olan o doku mu? Dediğin yere darbe alındığında uyuşma oluşuyor mu? Pek anlatamadım ama.
  • quote:

quote:

Bizim arkadaşta 7 senedir boks'a gidiyor, bana da öyle bi hareket yaptı daha ne olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum.
  • Tatlı dille konuşacaksın kavga etmemek konusunda. Tabi sen böyle söylerken o da konuşmaya başlayacak. Hiç beklemediği anda burnuna sertçe bi yumruk at.
  • #aptalsorular

• cafer anlatıyor vidyonun başında

• of of fena

• quote:

quote:

quote:

Nokta şeklindeki acıya sebep olan o doku mu? Dediğin yere darbe alındığında uyuşma oluşuyor mu? Pek anlatamadım ama.

tenis topu büyüklüğünde kısım birden aşırı derecede ağırmaya başlıyor ayakta duramıyorsun.eminim sana da olmuştur top oynarken ya da biryerdeyken çarpmışsındır oraya şimdi hatırlamıyor olabilirsin ama elbet hissetmişsindir o acıyı.

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY
    Bizim arkadaşta 7 senedir boks'a gidiyor, bana da öyle bi hareket yaptı daha ne olduğunu anlamadan kendimi yerde buldum.

doğrudur kick box öğrenirken bana da hocam yapmıştı.zor zoruna ayağa kalkabilmiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

tenis topu büyüklüğünde kısım birden aşırı derecede ağırmaya başlıyor ayakta duramıyorsun.eminim sana da olmuştur top oynarken ya da biryerdeyken çarpmışsındır oraya şimdi hatırlamıyor olabilirsin ama elbet hissetmişsindir o acıyı.

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

doğrudur kick box öğrenirken bana da hocam yapmıştı.zor zoruna ayağa kalkabilmiştim

Ortaokula gittiğim zamanlarda abimle ufak tefek vuruşmalarda dizinin üst tarafındaki kaslara vurmaya çalışırdım da bi kaç kere ayakta duramadığı olmuştu. Dediğin yere vuruyormuşum galiba.

• up

• İlk hamle asla kafa olmamalı .Tabi benle kavga ediyorsanız yaklaşık 2-3 ay önce 3-4 kişiyle kavga ettim.Çocuk kafa atınca bana bir hırs geldi.Kafa atan çocuğun burnu kırıldı Gerçi sonu benim için pek de iyi olmadı
  • burnuna vur yeterli.ama rakibini küçük düşürecek ahreketler yapma.bunun dönüşüfde olacaktır
  • Kaş
    Elmacık kemiği
    Burun
    Kaburga
    Karaciğer
    Baldırlar
    Çene

İstediğini kadar okuyun, kavga etmek çok ayrı bir deneyimdir. O anda ne yaptığınızı bile anlamassınız. Yok buruna kafa atacakmışız, kaşına dirsek atacakmışız, baldıra vuracakmışız istediğiniz kadar okuyun, öğrenin hiçbir şey düşündüğünüz gibi gitmez.

O yüzden dayak yiye yiye öğrenirisiniz. Kafaya takmayın fazla
  • Buruna sol direk, çene altına bir aparkat, sağ ve sol kroşeler, kulağa tokat, karaciğere yumruk, diz arkasına tekme iş biter tabi çok seri olmalı.
  • adama arkanı dön, bir kaç metre uzaklaş. sonra moonwalk yaparak yanına git ve topuğunla hayalara vur. diğer ayağınla da ensesine vur. ayağa kalkabilirse karnına yumruk at ve bir daha hayalara vur.
    şaka bir yana dilin yok mu kardeşim senin, anlaşmayı denesene.
  • moonvalk nedir yaaa :D

• Im sorry sir but Im gonna break your leg diyeceksin

bk. Bas Rutten
  • Adoket

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.