Cd lerden Tek Tek Program Kurmak Bayaa Zahmetli bir iş. Bunun Daha Kısa Bir Yolu olması lazım. Mesela Bi install programı bulsam içine: icq,msn,photoshop,macromedia vs.... include etsem. Sonra Ben Bu dosyayı tek bir exe haline getirsem. çalıştırdığım zaman include ettiğim programlar tek tek kurulurmu acaba.? Yani Bu mantık olabilirmi. eğer Olabiliyorsa Bi Formül Söyleyin. Bunu Yapabilirsek Artık programları kurmak Çok Zahmetsiz olacak zamandan tasarruf.
(Biraz uzun oldu ama anlatabildim umarım!<font face='Trebuchet MS'></font id='Trebuchet MS'><font face='Verdana'></font id='Verdana'>
Valla bat dosyası ile bi ihtimal olabilir :)
WinRar arşivlemede tüm dosyaları exe halinde arşivleyip sonra exe olarak açabiliyordu. Ancak hiç dediğini denemedim.
lord_of_the_world84 doğru Söylüyorsun ama. O zaman Regedit e kayıt girdileri olmaz çünkü Regedit Setup.exe içinden yazılıo.. Acaip Kasıom bu olay için Çözecem İnşallah... Başka Bi Yolu olmalı......
windows scripting olayı ile bu dediğin mümkün.bir script dosyasına yapmak istediğin işleri yazıyorsun hepsini tek tıklamayla yapıyor.
"Tek tuşla internete girin" reklamlarını anımsattın mete bana. Tek tuşla 5 program kurmanın ne gibi faydası olabilir annamadım gerçi ama, ben norton ghost ile kurulu olan bütün sistemimi yedekliyorum. Windows göçünce yada performansı düşünce ghost ile sıkıştırdığım dosyaları geri açıyorum. 5 değil 35 program birden 3 dk içinde kurulu vaziyette hazır oluyor (windoz da dahil). Kendi makinan için düşünüyorsan bu sistem çok rahat bence..!
BANAAAAAAAA NOIRTONNNNN GHOST DEMEEEEEE Daha Dün Norton Ghost u kullanayım dedim. Partition to Partition a bastım :((( D: deki 6 Gb mp3 107 tane sanatçı 10 GB program. Silindiiiiiii Tiramusuyu denedim. Yapamadım :( Bi Daha Norton Ghost Kulannırsam Namert olayım Bu arada Norton Ghost Nasıl Kullanılıo :)))))
Neyse Konu Dağılıyor Galiba. Demo Shield Kullanmayı Bilen Varmı?
arkadaslar ben size .NET'de biseyler yazıp vereyim bi ara :))
Ne Zaman?
Bu Bir deneme Mesajıdır....
Bunu Windows 2000 kullanıyorsan, 2000'in i386 klasörü ile diğer kuracağın bütün program ve driverları(setuplarını) HDD içindeki bir partitiona yüklersen Unattend işlemi ile yapabilirsin. fakat bununda bir ön hazırlığı var. bu tip bişey 200'den daha yeni sürüm olduğu için XP'de de gerçekleşebilir.
zaten senin dediğin gibi. Bakmak istersen Açayım serveri Gir bak Kaç Tane Program Var.
dostum halini çok iyi anlıyorum. Benim de geçen sene NortonErase ile bi dosyayı geri almak için uğraşırken 500 mp3'üm getmişti oooof of. Efkarlandım yine..[V]
:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme