Şimdi Ara

TEK SMS İLE GM DİSCOVERYLER KAPATILAYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç telefon üzerinde deneme yaptık mesaj kısmına = yazıp GM discovery ye yolladığınızda tus kilidini acarken yada mesajı okurken telefon kapanıyor.
    konu hakkında bilgisi olan varmı. Düzeltme için yapılabilecek bişi varmı 4gb modelini kullanıyorum versiyon güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arachnanthe -- 24 Temmuz 2014; 13:01:21 >

• türk milleti butür şakalar (embesillik) ile uğraştığı için zaten bu noktadayız. gm nin nasıl bir kitkat güncellemesi çıkardığını konuşan yok, zira telefon bile edilemese pek sorun olmaz fakat = mesajı çok önemli şimdi bütün türkiye discovery si olan 1 milyon kişiye = mesajı atıp telefonlarını nasıl reset attırırızdiye düşünüyordur.. samimi söylüyorum düşünüyorlardır..

Ayrıca acmayin artik su konuyu 75. Mi ne ayni başlık doldu şikayet ettikçe başlık artıyor rica ediyorum acmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliii -- 24 Temmuz 2014; 13:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Anti gm'ciyim evet de sikayet etmek icin sacma bir sebep bu, mtk islemci oldugu icin sanirim. Yapicak birsey var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi misiniz ya ?

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

İste bu yüzden general mobile almayın

Anti gm'ciyim evet de sikayet etmek icin sacma bir sebep bu, mtk islemci oldugu icin sanirim. Yapicak birsey var

sen nasıl devrimsevensin, nasıl che aşkı bu. hadi kuzey kore malı olsa bu imzandaki lg g2 anlayacam. ama baş düşmanı güney kore malı. nasıl kim congun yüzüne bakıyosun. küresel dünya markalarına, kapitalist kompradorlara tek başına dik duran GMDye, muzaffer beye karşı anti-gmdciyim diyosun. ayıp, yazık. sen kimliğini kaybetmişsin, seni cosmos a havale ediyorum çeto.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.