Şimdi Ara

Tek sim karti iki aygitta kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone4 ve ipadim de kullanmak uzere sim kartimi nasil cogaltabilirim. 4gb lik paketimi iki urunde de kullanmak isterim. Tak cikart yapmadan var midir bunun bir yolu

• Anlasilan sadece benim boyle bir sorunum varmis.
  • Sanırım ayrıca bir data hattı alabiliyorsunuz.Operatörünüzü arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz en basitinden.

Orijinalden alıntı: haQQo
    Arkadaslar iphone4 ve ipadim de kullanmak uzere sim kartimi nasil cogaltabilirim. 4gb lik paketimi iki urunde de kullanmak isterim. Tak cikart yapmadan var midir bunun bir yolu

Üstad merhaba.
    Turkcell'in ikiz kart uygulaması var. Bundan yararlanabilirsin.
    Tek numara için 2 tane sim kartın oluyor ve bu sayede cihazlardan biri kapalıyken diğerini kullanabiliyorsun.
    Sadece kart maliyetini ödeyerek, "ki o da 15 lira falan gibiydi sanıyorum" konforlu bir kullanım sağlayabilirsin...
  • Turkcell in ikiz kart uygulaması mikrosim kartlarda yok malesef ama normal kartlarda var bence normal olan ikiz sim kartı alın ve ikisinize keserek mikrosim haline getirin
  • Cevaplar icin tesekkurler. Benim halihazirda birtane micro simkart var.

Ikiz kart uygulamasi guzelmis. Ama onunda kotu tarafi ayped kullanirken ayfonu kapamam gerekecek demekk ki :'(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi mywi kullanmak.Ben oyle yapiyorum gayettte sorunsuz kullaniyorum
  • Barboros deniyorum simdi. Sonucu yazarim
  • Mywii yi cydia da buldum. Ama trialmis. 3 gun omru var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.