Şimdi Ara

Tek Parmakla,Tuvalette,Metroda,Otobüste oynamalık yerli yapım oyun: Rocket Rage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evde 2 yazılım,1 grafik bölümü mezunu adamlarız. Canımız sıkıldı ve bir oyun geliştirdik. Baya da keyifli oldu oyun aslında, reddit teki başlığı aldı yürüdü. Sizleride haberdar etmek istedim, oyun %100 yerlidir, alıntı çalıntı değildir. Pop-Up reklam içermez, kota dostudur, offline oynanabilir.

Oyunun linkini vereyim uzatmadan Oyun Linki

Merak edenlere oyunu anlatıyorum
    Oyunda 1 roketi kontrol ediyoruz. Bunu yapmak icin ekrana dokunmak veya alttaki <Dodge!> butonuna basmak yeterli. Butona basınca roketin yönü 180 derece değişiyor. Roket bir çemberin üzerinde hareket ediyor ve oyunun amacı, ortadan gelen meteorlarla çarpışmadan çemberin üstündeki beyaz objeleri toplamak. Hepsini toplarsanız bir üst level e geçiyor :). Böyle böyle devam ediyor işte. İleriki levellarda bazı sürprizler var onlar da spoiler olmasın.

Oyunu oynayan/indiren arkadaşların olumlu/olumsuz/tavsiye amaçlı yorumlarını bekliyorum. Oyuna 1 yıldız vermezseniz sevinirim, yeni çıktığı için şuan çok önemli 1 yıldız almaması.

Destekleyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar !

• Güzel bir şeye benziyor baya da beğeni toplamış dostum bakacağım indirip
  • Shanki kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun :) Oyunla ilgili öneriniz olursa lütfen çekinmeden yazın
  • zormuş yav. gerçi bend estek olmak için 5 yıldızımı verdim yorum filan yazdım ama kendim oynayamam herhalde
  • 5 yildiz verdim deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

zormuş yav. gerçi bend estek olmak için 5 yıldızımı verdim yorum filan yazdım ama kendim oynayamam herhalde

Biraz alısınca kolaylasıyor :) 25 e gelen var bu zamana kadar. Oyunu ben yaptım 15 i zor görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

5 yildiz verdim deneyecegim

Cok tesekkurler, umarım beğenirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tobacconist kullanıcısına yanıt
    hocam google play store de yildiz verdim bugun de denedim :)telefonum note3 ancak oyunda start tusuna her bastigimda oyundan atti. anlayacagin deneyemedim.

• İndirdim deneyecgm tebrikler emeginize saglik

• .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Acaba cevrenizde baska note3 kullanan var mıdır ? Varsa kontrol edebilir misiniz ? Bizim denediğimiz her telefonda çalışıyordu.(Asus Zenfone 2 haric).
    Bunun haricinde sizin telefonunuzun tüm özelliklerini yazabilir misiniz ? Dahili hafızası, cıktıgı yıl vb. Tesekkurler :) Custom ROM vs kullanıyorsanız da ROM adlarını verirseniz seviniriz.
    hocam yukarda mesaji yazdiktan sonra tekrar yukledim ve denedim sonuc ayniydi. cevremde denetecegim kimse yok malesef. telefon 2013 yilinda cikti.

note3 N9000Q
    5.0 android surumu
    32gb dahili hafiza
    32gb hafiza karti
    3gb ram var.

ekleme: telefonda root rom vs yok.orijinal hali ile kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Predatör. -- 13 Ekim 2016; 22:26:09 >
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam, simdilik sizin telefonunuz harici bir telefonda daha deneyip duruma bakacagız, eger hepsinde aynı sorun varsa bir süre sizin telefonunuz icin playstore dan oyunu kaldırabiliriz.
    benim icin sorun degil,sadece forumdan boyle arkadaslara destek olmak amacim.kolay gelsin

• kardeşim oyun çok güzel ellerinize sağlık :)

2 tane grafik sorunu gözüme çarptı.

1-Bence parlak renkler kullanmayın adamın gözünü çok yoruyor. Mat ve koyu renklerde çok rahat oynanıyor.
    2-Oyunu renk körlerine göre de adapte edebilirsiniz yeşiller kırmızılar çok var adam göremez :D

ama oyun gerçekten güzel, adamın sinirlerini yoruyor :D
  • bu arada geri tuşuna basınca oyundan çıkmıyor illa uygulamalardan sonlandırmamız lazım bunu da düzeltirseniz on numara olur. geri tuşuna basınca çıksın direk onay sormadan.

ek olarak üst kısımda yer alan reklam değişirken oyunu kastırıyor onun bir çözümü size mi bağlı?

Telefon S7 Edge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tetrick

kardeşim oyun çok güzel ellerinize sağlık :)

2 tane grafik sorunu gözüme çarptı.

1-Bence parlak renkler kullanmayın adamın gözünü çok yoruyor. Mat ve koyu renklerde çok rahat oynanıyor.
    2-Oyunu renk körlerine göre de adapte edebilirsiniz yeşiller kırmızılar çok var adam göremez :D

ama oyun gerçekten güzel, adamın sinirlerini yoruyor :D

Merhaba Hocam,
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim, birkaç update sonra oyunun sadece renklerini degil temasını dahi değiştirme opsiyonu eklemeyi planlıyoruz. Ben bir renk körü olarak karıstırdığım bir grafik olmadı ancak güzel tavsiye vermissiniz, degerlendirmeye alabiliriz :)

Beğenmenize çok sevindim !

• Tetrick kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    Geri tuşunu ayarlamayı unuttuk herhalde, normalde hatırlar yapardım, en kısa sürede o durumu düzeltiyorum :) Reklamların kastırma sorunu bize bağlı gelişen bir durum değil, aslında kasma durumu olmaması için reklamı değişmeden önce yükleyip yüklendikten sonra görüntülüyoruz ama buna rağmen yinede dediğiniz durumdan haberdarız.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
  • valla ne diyeyim hocam uzun zamandır böyle minimalist oyunlara hasrettik ilaç gibi oldu tekrardan ellerinize sağlık!
  • Merhaba hocam.
    Oyununuza destek olmak için deneyeyim diye aramaya başladım fakat Google Play de telefonuma uyumlu sadece 2 oyununuz var. Rocket Rage görünmüyor malesef.

Asus Zenfone 2 Laser 5,5" kullanıcısıyım. Snapdragon410 işlemcili bir cihaz. Sanırım oyununuz Intel işlemciyle uyumsuzmuş. Tüm Zenfone2 serisi Intel kullanmıyor. Laser serisi için oyunu markette kullanıma açabilirseniz veya apk olarak da ekleyebilirseniz denemek isterim.

Başarılarınızın devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

Merhaba hocam.
    Oyununuza destek olmak için deneyeyim diye aramaya başladım fakat Google Play de telefonuma uyumlu sadece 2 oyununuz var. Rocket Rage görünmüyor malesef.

Asus Zenfone 2 Laser 5,5" kullanıcısıyım. Snapdragon410 işlemcili bir cihaz. Sanırım oyununuz Intel işlemciyle uyumsuzmuş. Tüm Zenfone2 serisi Intel kullanmıyor. Laser serisi için oyunu markette kullanıma açabilirseniz veya apk olarak da ekleyebilirseniz denemek isterim.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Merhaba hocam, oyun intel işlemcilerle uyumlu ancak neden bilmiyorum zenfone 2 lerin bazı modellerinde sıkıntı çıkardı. Durum öyle olunca negatif dönüşler olmaması için tüm zenfone 2 lerde kaldırdık. Detaylı test edebilirsek tekrar açabiliriz. Oyunu indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. ( download butonundan "3.apk" ismli apkyı seçin )

http://gamejolt.com/games/rocket-rage-orbit-dash/197730

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.