Şimdi Ara

tek nokta enjeksiyonlulara lpg uyum sağlamıyormu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MONTAJ YAPILALI 15 GÜN OLDU SANAYİDEN ÇIKAMIYORUM. USTA HER GÜN AYAR YAPIYOR HER GÜN UMUT VERİYOR "YENİ LPG DE OLUR BÖYLE ŞEYLER ZAMANLA DÜZELECEK" PER FORMANSI DÜZELİYOR BU SEFER YAKIT ÇOK OLUYOR 105 KM DE 27 LİRA GAZ YAKTI. YAKITI DÜZELTİYOR BU SEFER ARABA GİTMİYOR. İLLALAH DEMEDİM AMA YAKINDIR.
  • ne tür bi mikser taktı yaprak mikser dediklerindenmi bizim araçlara yaprak mikser takılıyo , ben 12 bin km yol yaptım daha en ufak bir sikayetim olmadı hersey düzgün sekilde çalısıyor , sizinki niye boyle bi sorun çıkardı anlamadım mikser yanlıs gibi geliyor ama ?
  • Bizimde tipo s vardı ondada lpg vardı çekişinde falan öyle abartılacak bi sorun olmadı hiç birde 96 clio vardı babamda yakıt olarak ondan fazla yakıyodu ama benzinde yaktığına göre baya bi iyiydi benzinde şehir içi geçen sene benzin 3,6 iken 40 kuruş yakıyodu lpg 2,02 iken 25 ykr yakıyodu. Araba bayada güzel gidiyodu üzerindeki lpg kitide baya uyduruk bişeydi markasını dahi bulamamıştım. Pek bi sorun çıkarmıyodu sabahları ısınana dek stop etme problemi oluyodu ısındıktan sonra oda kalmıyodu.
  • Merhaba arkadaşlar benim tipo 1.6 sx ie aracim benzinde hic calismiyor alirken adam gerek yok zaten benzine dedi yalniz kışın lazım olabilir degilmi masrafı çok tutarmi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.