Şimdi Ara

Tek nokta brc sıralı sistem nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ilanda 1.2 16V araca tek nokta brc sıralı sistem lpg takıldığı söyleniyor. Tek nokta olup sıralı nasıl oluyor?

• yani bu tek nokta sıralı normal sıralı değil mi?
  • megane 1 aracıma 20bin km önce taktırdım. bakım sorunu yok, tek sıkıntı da çıkarmadı. 700 lira gibi bir fiyattı, normal sistemlerden daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

megane 1 aracıma 20bin km önce taktırdım. bakım sorunu yok, tek sıkıntı da çıkarmadı. 700 lira gibi bir fiyattı, normal sistemlerden daha ucuz.

yani bu normal sıralı sistm değil. biraz daha ucuz. peki yakıt tüketimi açısından normalinden fazla mı yakar? misan normal sıralı sistem kmde 25 krş yakıyorsa bu tek nokta lpg ile 28-30 krş falan mı yakar? bahsettiğim araç palio 1.2 16V
  • Yakıt açısından çok fark olmayacağını düşünüyorum.Şuanda brc siralı sistemi 1700 civarında takıyorlar.Aradaki fark 1000 lira.Az para değil.Bu tek noktalı sistemi kullanan arkadaşlar yakıt konusunda daha bilgililerdir.

Şunu da söyleyeyim.Ben sirali sistem kullanıyorum brcnin.Ama hiç memnun değilim.Bir daha araç alırsam brc asla taktırmam.Lanet ettirdiler bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Yakıt açısından çok fark olmayacağını düşünüyorum.Şuanda brc siralı sistemi 1700 civarında takıyorlar.Aradaki fark 1000 lira.Az para değil.Bu tek noktalı sistemi kullanan arkadaşlar yakıt konusunda daha bilgililerdir.

Şunu da söyleyeyim.Ben sirali sistem kullanıyorum brcnin.Ama hiç memnun değilim.Bir daha araç alırsam brc asla taktırmam.Lanet ettirdiler bana.

Acaba aracı benzinli alıp da sonra kendim mi lpg taktırsam acaba? Bir de yılda 10.000 kmyi aşacağımı zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Yakıt açısından çok fark olmayacağını düşünüyorum.Şuanda brc siralı sistemi 1700 civarında takıyorlar.Aradaki fark 1000 lira.Az para değil.Bu tek noktalı sistemi kullanan arkadaşlar yakıt konusunda daha bilgililerdir.

Acaba aracı benzinli alıp da sonra kendim mi lpg taktırsam acaba? Bir de yılda 10.000 kmyi aşacağımı zannetmiyorum.

Bence mantıklı.İlk önce ne kadar yakacağını hesaplarsınız aracın benzinde.Eğer fazla gelirse o zaman düşünürsünüz lpg yi.

Bizim araç şehir içinde lpg de 35 kuruş civarı yakıyor.Hemde araç bildiğin gitmiyor.Performansı bitirdi.Kaç defa servise götürdüm hiç bir sorun bulamadılar.Valla benzin 4 lira olsa lpg yi çıkartırdım.Biraz fazla yakar ama içim rahat olurdu.Onun icin aracınız az yakarsa ve az km yaparsanız lpg ye gerek kalmaz.Olmazsa da taktırırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bence mantıklı.İlk önce ne kadar yakacağını hesaplarsınız aracın benzinde.Eğer fazla gelirse o zaman düşünürsünüz lpg yi.

Bizim araç şehir içinde lpg de 35 kuruş civarı yakıyor.Hemde araç bildiğin gitmiyor.Performansı bitirdi.Kaç defa servise götürdüm hiç bir sorun bulamadılar.Valla benzin 4 lira olsa lpg yi çıkartırdım.Biraz fazla yakar ama içim rahat olurdu.Onun icin aracınız az yakarsa ve az km yaparsanız lpg ye gerek kalmaz.Olmazsa da taktırırsınız.

Önce benzinli kullanmak, sonra da lpgye geçmek de kafama yatıyor arasıra. Bir de lpgli ikinci el araba baktığımda, "acaba lpgsi kaliteli mi, bakımları iyi yapıldı mı" sorusu hep aklımı kurcalıyor.

• Size hak veriyorum hocam.Sonuçta aldığınız şey araba ve herşeyini iyi düşünmek gerekiyor.

Bence fazla km yapmıyorsanız lpg ye gerek yok.Kaldı ki lpg nin masraflarıda var.Performans sorununada yol açabilir.Hakkınızda hayırlısı olsun.İyice araştırın acele etmeyin bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

megane 1 aracıma 20bin km önce taktırdım. bakım sorunu yok, tek sıkıntı da çıkarmadı. 700 lira gibi bir fiyattı, normal sistemlerden daha ucuz.

yani bu normal sıralı sistm değil. biraz daha ucuz. peki yakıt tüketimi açısından normalinden fazla mı yakar? misan normal sıralı sistem kmde 25 krş yakıyorsa bu tek nokta lpg ile 28-30 krş falan mı yakar? bahsettiğim araç palio 1.2 16V

net bir bilgim yok ama zannetmiyorum arada fark olacağını. ben gayet memnunum tüketiminden
  • Fazla km yapmayacaksanız pek farkedeceğini sanmam ama mikserli sistemde çekiş düşüklüğünden şikayet ediyorlardı. Sıralı sistem çıkınca memnuniyet arttı. Ucuz olduğu için mikserli yaptırıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.