Şimdi Ara

Tek Modeme 2 Pc'nin bağlanması (kablolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende airties rt-103 modem var.bu modeme bir tek pc bağlı.yan odaya kablo çektirerek aynı modemden 2 pc bağlanabilir mi? bağlanabilirse nasıl yapılır? Modemin ADSL ve Lan girişi 1 tane var. Başka bir modem alarak böyle bir şey yapabilir miyim? Kablosuz bağlantı istemiyorum kablolu olsun istiyorum.bu işlerden pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.şimdiden sağolun. tekrarlıyorum modem:airties rt-103

• lütfen bu sorunun cevabına hemen ihtiyacım var.switch diye bir şeyler duydum ama bilemedim tam olarak nedir?
  • 5 port bir switch alıp işinizi görebilirsiniz.
  • sorunun çok basit bir switch almak.switch de modem büyüklüğünde bir adaptörle çalışan cihaz.modemden gelen ethernet kablosunu ona takıp ondaki diğer portlardan da iki bilgisayara kablo çekebillirsin.bir nevi çoğaltıcı olarak düşün.ortalama 20-30 liraya rahatlıkla bulabilirsin
  • indirimden faydalan fiyat iyi..

EVEREST ESW05 10/100 5 PORT SWITCH

Tek Modeme 2 Pc'nin bağlanması (kablolu)

• yardımlarınız için çok teşekkür ederim. fakat ben ttnet kullanıyorum.bir problem çıkar mı? yani direk switche takıp çalıştırsam bir problem çıkmaz umarım. ayrıca 2 bilgisayar kullanacağım ve odalar yan yana hiç uzak değil yani. yavaşlama sorunu falan olur mu?
  • ttnet felan fark etmez. her türlü çalışır rahat ol.
    hızdada hiçbir sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paylaşımlarınız için teşekkürler sorunumu çözmemde çok yardımcı oldunuz sağolun
  • beyler hortlattım k.b zyxel vmg3312b10b modemim var kablolu 3 pc bağlıyız modemin bağlı olduğu kendi bilgisayarım internete giriyor wifi de dahil.Fakat diğer 2 bilgisayar bağlanmıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.