Şimdi Ara

tek modemden 2 pcye internet yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pikatel airmax-101 wireless modemim var. modem tek ethernet çıkışlı.ben wireless bağlanıyorum başka bir pcyide ethernet kablosundan bağlamak istiyorum ama kabloyla bağladığım bilgisayarda internete giremedim. yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sintflut -- 7 Mart 2008; 21:38:39 >

• ip ayarlarını kontrol et belki otomatik ip almamandan kaynaklı olabilir. aynı cihazdan 2 pc girecekse ve 1 i girmiyorsa bağlanmayan pc'de sorun vardır. modemde herhangi bir işlem yapmaya gerek yok
  • peki aynı ağda olmamalarının bir sorunu olurmu birde eğer sorun ipden kaynaklanıyorsa nasıl ipyi hallederim
  • yani internete wirelesstan bağlanan pcde ip 192.168.1.2 görünüyo kabloyla bağlananda da aynı ip mi olmalı
  • 192.168.1.2 den farklı olmalı aynı ip'yi 2 pc alamaz çakışır
  • senide uğraştırıyorum ama bir sorum daha olacak bu varsayılan ağ geçidi dns fln var onlarıda ayarlamamız gerekirmi
  • sınırlı ve ya bağlantı yok diyo başka bir ip verdiğimizdede bağlandı diyor fakat gelen giden paketlerde hiç değişiklik yok. yine bağlanmıyor. kablo biraz uzun etkisi olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sintflut -- 7 Mart 2008; 22:10:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı anda 2 wirelesse bağlanmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.