Şimdi Ara

Tek modem iki bilgisayara nasıl bağlanır lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde bi masaüstü bilgisayar var datron marka eternet ve usb li dual portlu modem var.ben bu modemden diz üstü bilgisayarıma nasıl interneti aktarabilirim.15 metrelik eternet kablosu alsam onu modemden laptopa çeksem usb dende masaüstübilgisayarına çeksem çalışırmı hızlar ikiye mi bölünür?Bide swİtch falan diyolar onu nasıl bağlamamız gerekir.eternet kablosu tek başına yeter mi ayrıca swicthe ihtiyaç var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Switch Gerekiyormuş

http://forum.donanimhaber.com/m_14057441/mpage_1/key_//tm.htm#14058778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 6 Mayıs 2007; 22:50:39 >
  • bi usb bide ethernet cikisi var diosun.. masaustu bilgisayarina usb den bagla.. diger bilgisayarada 70-100 mt ye kadar ethernet kablosuyla bagla ikinizde baglanin..
  • Bu eternet koblosunu cross mu almak lazım düz mü?
    quote:

Orjinalden alıntı: bhdrctr

bi usb bide ethernet cikisi var diosun.. masaustu bilgisayarina usb den bagla.. diger bilgisayarada 70-100 mt ye kadar ethernet kablosuyla bagla ikinizde baglanin..
  • Modem ile bilgisayar arasında ki ethernet kablosu düz olur... Ama ben modemi bilgisayara bağlayacam , laptop ile pc arasında ağ kurup laptopu pc üzerinden bağlantıyı paylaştırarak internete sokacağım dersen, o zaman pc-laptop arasında cross kablo kullanacaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.