Şimdi Ara

Tek konu DEV kaynak! Tecrübe, Kitap Seçmek, Taktikler, Kaynaklar ve çok daha fazlasını içerir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
49
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel, herkes faydalansın.
  • hocam şimdiden heyecanlandım büyük abdestim geldi, ben bi helaya gidip gelim hemen inceleyeceğim
  • anyone23 A kullanıcısına yanıt
    matematik ve geometriyi nasıl halletin hocam kullandığın konu anlatım siteleri ve kaynak kitaplarını yazarmısın sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

matematik ve geometriyi nasıl halletin hocam kullandığın konu anlatım siteleri ve kaynak kitaplarını yazarmısın sağolasın

dosyadaki kitap tavsiyeleri bölümünde kaynak yorumları mevcut. Video üzerinden çalışmaya kendim pek sıcak bakmıyorum.
  • Hocam 11. sınıfta nasıl bir program yaptın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impale

Hocam 11. sınıfta nasıl bir program yaptın ?

11. sınıf dersleriyle başladım ve bunlar dışında 15 tatile kadar çalışacak pek bir zaman bulamadım. 15 tatilde fen bilimlerini kısmen bitirdim. (en azından çalıştıktan sonra 28-29 net yapmaya başladım) daha sonra ise yine 11. sınıf konularını hallettim. Yaz ise en büyük atağımı yapıp matematiği bitirdim [ Mustafa Yağcı'ya selamlar :) ]. Geoetri çalışma hedefim vardı ama olmadı. Türkçe ve sosyal bilimleri de çalıştım fakat sadece konu anlatımlı çözüp konuların ardından hiç test çözmediğimden 1 hafta tüm bilgiler uçtu gitti. Kısaca 11. sınıfta önce o yılki derslere odaklandım zaman bulduğum anda da var olan 11. sınıf ya da YGS gibi açıklarımı kapattım.
  • up
  • indirdim ve bıkmadan usanmadan okudum zaten gerekli tavsiyeleri almıştık fakat senin o azmini görmek bende daha bir amacıma ulaşma olgusu yarattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedpasa

indirdim ve bıkmadan usanmadan okudum zaten gerekli tavsiyeleri almıştık fakat senin o azmini görmek bende daha bir amacıma ulaşma olgusu yarattı.

En ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana. Sana başarılar dilerim
  • konu yukarı
  • Konu yukarı, herkes faydalansın.
  • Nereyi kazanmıştınız?
  • kitap tavsiyeleri nerede?
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    ana mesajda cevaplandı.
  • Up, herkes faydalansin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyone23

Up, herkes faydalansin.

ortaöğretim başarı puanı sbs ortalaması değil obpnin 500 üzerinden hesaplanmış halidir
  • Güzel bir kaynaktı, linkler silinmiş bir tane kalmış. Ben bir tane alternatif link ekliyorum herkes faydalansın.
    yadi.sk
    donanimhaber tecrube paketi.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/nV0RwMR8h3k1gw
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.