Şimdi Ara

Tek konu DEV kaynak! Tecrübe, Kitap Seçmek, Taktikler, Kaynaklar ve çok daha fazlasını içerir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
49
Favori
3.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle yapılmalı, yapılmalı, yapılsa iyi olur ... Bu kadar plancılık iyi bir şey değil bence birine uyamazsan moralin bozulur ama tabi herkesin kendine göre çalışma stili vardır. Uğraşıp yüklemişsin teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuroxena

Kesinlikle yapılmalı, yapılmalı, yapılsa iyi olur ... Bu kadar plancılık iyi bir şey değil bence birine uyamazsan moralin bozulur ama tabi herkesin kendine göre çalışma stili vardır. Uğraşıp yüklemişsin teşekkürler.
    up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkan600 -- 26 Temmuz 2014; 23:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyone23

Herkese merhaba, öncelikle kendim hakkında kısaca bilgi vereyim. Ben 11. Sınıfın ilk gününe kadar neredeyse kitap kapağı açmamış bir öğrenciydim.Aşağı yukarı eski öğrencilik yıllarımı tartacak olursak: ilkokulda 2 olan dersim vardı orta okulda hiç takdir alamadım sbs ortalamam 405 geldi 9. ve 10. Sınıfta sadece 1 kere teşekkür aldım geri kalan 3 dönemde hiçbir belge alamadım. Fakat 10. Sınıfın yaz tatilinin son haftası bir şekilde hayatım hakkında düşünmeye başladım ve tamamen değiştim. 11. Sınıfın ilk günü hayatımda ilk kez gerçekten çalışmaya başladım, ailem, öğretmenler, arkadaşlarım şok oldu. 11. Sınıftan başlayarak ivmelenerek çalışmalarıma devam ettim.YGS 11. Sınıfta ilk zaman denemesinde 63 net ile başladım, 117 net ile YGS'yi kapattım. LYS sonucu ise aşağıda: (Yıl sonu ortalamalarım 66,67,85,95 bu yüzden yerleştirme puanında 1k geriye attı ama hata bende o ayrı mesele.)
     Tek konu DEV kaynak! Tecrübe, Kitap Seçmek, Taktikler, Kaynaklar ve çok daha fazlasını içerir!
    Bu sınav sürecinde bana donanimhaberin inanilmaz katkısı oldu ve ben de bunu bir borç bilerek bu konuyu açmaya karar verdim.

Genel Açıklamalar:
    *Bazı dosyalar microsoft publisher word, excel programına sahip olmayı gerektiriyor. Bazı kişilerde bunlar olmadığından elimden geldiğince dosyanın yanına ekstra resim olarak koydum.
    *Bu Tecrübe Paketindeki Yazılar 22.07.2014 Tarihinde yazılmıştır.
    *Bu paket, yararlı yazılar, siteler, tecrübeler, taktikler, kitap değerlendirmeleri, ekstra kullanabileceğiniz belgeler, çalışma metodu, vb. şeyler içerir. Faydalanabildiğiniz kadar faydalanın.
    *Eğer gerekirse konu benim tarafımdan güncellenecektir. Dosyaları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz fakat lütfen tekrar yayınlamayın.
    *Dosyayı açmak için winrar gerekir.

Dosya linki(43MB): http://s3.dosya.tc/server26/RTRU0E/donanimhabertecr_bepaketi.rar.html
    Alternatif 1:http://www34.zippyshare.com/v/92076587/file.html

ÖNEMLİ:Sorularınız var ise bayram sonuna kadar PM ile sorulan sorulara elimden geldiğince cevap vereceğim.
    ÖNEMLİ 2: Arkadaşlar, herkesin faydalanması adına aradabir "up"larsanız sevinirim.

Paylaşım ve emeğin için teşekkürler

• Emegine saglık cok güzel olmus ..
  • up
  • güncel
  • up
  • 11 e yeni geçen Tm biri için ne önerirsin? Mat/geo ve edebiyata hafiften yüklenmeye başlamam lazım sanırım
    Bu arada tebrikler

EDIT = Dosyayı yükledim çoğunu okudum/göz attım. Güzel bilgiler var. Sadece öneriler ile kalmamış kavramlar vs de verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 1 Ağustos 2014; 10:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up, arkadaşlar yukarıda tutalım herkes faydalansın.
  • up güzel konu.düz lisede miydiniz? tebrikler ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirtylonelycat -- 9 Ağustos 2014; 20:45:27 >
  • Çok faydalı emeğıne sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirtylonelycat

up güzel konu.düz lisede miydiniz? tebrikler ayrıca

Anadolu lisesi.

Teşekkürler. : )

@beyzarda teşekkürler.
  • Bi upda bizden tebrikler!

• Nereyi kazandınız?
  • Tesekkurler hocam
  • anyone23 A kullanıcısına yanıt
    ilk mesaja ekleyebilirsin kendi dropbox hesabıma yükledim
    https://www.dropbox.com/s/f1oqnt91htuenrw/donanimhaber%20tecrube%20paketi.rar?dl=0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SBS ortalamam 405 demişsin 393 yazıyor?

• Bulunsun

• Hocam tam olarak bu programi yapmaya ne zaman basladin ve bu arada hakkaten emegini Allah bosa cikarmamis yolun acik olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.