Şimdi Ara

Tek klavye ve mouse ile 2 bilgisayarı kontrol etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda bu konu ile ilgili daha önceden bir başlık açıldımı bilmiyorum, aradım ama buladım. şöyle bir sorum olacak aynı mouse ve klavye ile 2 farklı bilgisayarı(aynı network ü kullanmayan) nasıl kullanabiliriz? 2 bluetooth içeren kablosuz mouse ve klavye setleri var mıdır?

teşekkürler. İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: uscuk1

Merhaba,

Forumda bu konu ile ilgili daha önceden bir başlık açıldımı bilmiyorum, aradım ama buladım. şöyle bir sorum olacak aynı mouse ve klavye ile 2 farklı bilgisayarı(aynı network ü kullanmayan) nasıl kullanabiliriz? 2 bluetooth içeren kablosuz mouse ve klavye setleri var mıdır?

Sanmıyorum pek. Aynı setten 2 tane alıp alıcılarını eşleştirmeniz de büyük ihtimalle mümkün olmayacaktır. Merak ettim niçin böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uscuk1

Merhaba,

tek kasaya bağlı çok ekran olur ama senin dediğin gibi sanmıyorum
    2-3 gün sonra arkdaş gelir o daha iyi bilir

#vezirr07
  • Cevap icin tesekkur ederim. Nedenine gelince 2 bilgisayar kullanmak zorundayim biri is amacli digeri yalnizca internet amacli. O yuzden 2 sini birden tek kumanda ile idare etmek istiyorum ama anladigim kadari ile pek mumkun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uscuk1 U kullanıcısına yanıt
    İşini görür mü bu
    http://synergy-foss.org/
  • uscuk1 U kullanıcısına yanıt
    Aradaığın mevzuyu "Kvm switch" ler çözebilir diye düşünüyorum.
    ben de evimde laptopum ve desktopumu bağlayıp tv den görüntü almak istiyorum, manuel veya otomatik olanlar var, kendine uygun olanı seçersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.