Bildirim
Tek klavye mouse birden çok bilgisayar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lifehacker
How to Control Multiple Computers with a Single Keyboard and Mousehttp://lifehacker.com/254648/how-to-control-multiple-computers-with-a-single-keyboard-and-mouse
Google translate ile çevirebilirsiniz, yine google'da farklı konular da mevcut.
-
Fakat bu aynı ağda olduğumuz anda geçerli bir program.Benim istediğim şey bu işi bluetooth ve kablo ile yapmak. -
sanırım internet kafede kullanılacak bir sistemden bahsediyorsunuz -
Ben de bu problemi yaşıyorum. Aynı masada iki adet pc kullanıyorum fakat aynı ağ üzerinde değiller. Farklı ağlar için bir çözüm var mıdır? -
-
Cihazın nasıl kullanıldığıyla ilgili bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz? -
Kullanici tarafina 1 klavye ve 1 mouse takiyorsunuz . Cikis tarafina 2 bilgisayara da mouse ve klavye baglantisi yapiliyor . Üzerindeki switch ile bir bilgisayardan digerine gecis yapabiliyorsunuz . Ayrica monitör baglantisi da var ama buna ihtiyac duymazsiniz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam çok makbule geçti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X