Şimdi Ara

Tek kişilik öğrenci evi masrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mi tek kişi kalan. Hesap kitabiniz nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• haftaiçi öğlen okulda yiyorum onun dışında dışarıdan yemem evde güzel yemek yaparım ve bol atıştırmalık depoluyorum.

sigaram fln yok arada bira. alışveriş fln yapmıyorum bütün param çoğunlukla gıdaya gidiyo.

1 ay boyunca stabil yaşayıp da hesapladığım olmadı işin içinde çokkk fazla değişken var. herkes kendi hayatını bilip ona göre aşağı yukarı çıkarabilir aslında, bi de beklenmeyen harcamalar için eklersin birazcık.

1000 lirayla çok rahat yaşıyorum. tabii ki enflasyondan her ay harcamam artıyo az az.

özet olarak ben 500 lirayla yaşarım yani.

aga aşırı dağınık bi mesaj olmuş o yüzden önemli yeri kalınla çizdim. bunun dışında herr türlü sorunu sor ona göre konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 5 Ekim 2019; 14:44:57 >
  • Yemeğe çok para gidiyor kanka. Kafa yapı uygun biri varsa 2 kişi cik. En azından fatura, kiradan parayı bölüşürsün. Ama 3. Kişi alma. 2 kişi ıyidir. 3. Kisi olursa kutuplaşma oluyor 2v1 kalabilirsin.

Yemek yapmayı öğrenirsen güzel olur. Kahvaltı ve akşam yemeği yapar. Öğlen okulda yersin. Fakat sipariş işine girersen para gidiyor. Sigaran yoksa iyi. Evdede ortam yapsanız içki fazla tutmaz 4 6 kişi ictiginizi düşünürsek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en büyük gider yemek olur dışardan da söylesen evde kendin yapsan da çok pahal
  • Kirana bagli.
    Yasadigin semtte ulasimina bagli.

Mutfak masrafi aylik 500 kesin gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.