Şimdi Ara

Tek kasa, tek anahtar, KARAMBİT SOLGUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala şoktayım. Nasıl böyle bişey oldu anlamış değilim. Youtubeda video izliyodum gaza geldim kasa açayım dedim Revolver kasası düşmüştü açtım Karambit Solgun Fabrikadan Yeni çıkmış düştü. Arkadaşlar acil nakite ihtiyacım var bunu nasıl paraya çevirebilirim? Nasıl kısa sürede satabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tek Kasa, Tek Anahtar: KARAMBİT SOLGUN

Bir karambit, eğimli bir bıçağa ve parmak halkasına sahip, Güneydoğu Asya'ya özgü bir bıçak türüdür. Karembit Solgun, bu benzersiz bıçak türünün, karakteristik özellikleri ve kullanımları hakkında bilgi edinmeni sağlayacak kapsamlı bir rehberdir.

Karambit Nedir?

Karambit, genellikle 5 ila 9 cm arasında değişen, eğimli bir bıçağa sahiptir. Bıçağın ucuna yakın bir parmak halkası bulunur ve bu halka, kullanıcının bıçağı sıkıca kavramasına ve hassas kesimler yapmasına olanak tanır.

Karambit Solgun'un Özellikleri

Karambit Solgun, kullanım kolaylığı ve çok yönlülüğü ile öne çıkan bir karambit türüdür. İşte Karambit Solgun'un temel özellikleri:

• Tek kasa, tek anahtar tasarımı, bıçağın hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını ve kapatılmasını sağlar.
    • Hafif ve kompakt yapı, Karambit Solgun'u taşımayı ve kullanmayı kolaylaştırır.
    • Dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve korozyona karşı dayanıklıdır.

Karambit Solgun'un Kullanımları

Karambit Solgun, çeşitli amaçlar için kullanılabilir:

• Öz savunma: Eğik bıçağı ve parmak halkası, Karambit Solgun'u yakın dövüşte etkili bir öz savunma silahı haline getirir.
    • Günlük görevler: Kesme, soyma ve açma gibi günlük görevleri gerçekleştirmek için de kullanılabilir.
    • Koleksiyon: Karambit Solgun, benzersiz tasarımı ve tarihi önemi nedeniyle koleksiyoncular arasında popülerdir.

Karambit Solgun'u kullanırken güvenlik önlemlerine uymak esastır. Bıçağı her zaman sorumlu bir şekilde kullan ve çocukların erişemeyeceği yerlerde sakla.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Bu ilk kasa efsanesi nedir ya :D Herkesin mi ilk kasası iyi arkadaş :) Karambit fade FN fiyatını tam bilmiyorum ama 1000 liradan fazla olması gerek. Burada konusunu aç tam fiyatını işin ehli arkadaşlar söylerler zaten umarım satarsın kısa sürede hayırlı olsun :)
  • dmxemoo kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç anlamış değilim. Yahu nasıl oldu böyle birşey ya. 3 4 ay kadar önce 8 9 tane kroma kasasından bir tane karambit doopler bir tane de sustalı bıçak kaplan dişi çıkmıştı ama abim açmıştı o kutuları bende öylesine bir tane açayım dedim bu item düştü. Sevinemedim bile arkada video falan açık kaldı zannettim :S :D Çok enteresan ya.
  • Daha hiç kutu açtırmadım ben de mi açtırsam yav
  • Var ya sizin gibileri anlamıyorum . En az 60-70 kutu açtım çıkan en pahalı şey blue laminate stattrak . Adamın 10 kuyuda 3. Bıçağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir gecesinde dogmusun kardesim hayirli olsun :)

• Hocam bende anlamadım bu durumu. Normalde asla şanslı birisi değilimdir. Oynadığım oyunların çoğunda hep en dandik şeyler çıkmıştır ancak cs:go da enteresan oldu. Bundan önceki bıçakları bulana kadar çok kasa açtık ama yani 9 tane alıp 2 tanesinden bıçak çıkmadı belki bizde 100 e yakın kasa açmışızdır ancak 3 4 ay kadar önce 9 kasa anahtarı almıştı abim ondan 2 bıçak düşmüştü. Şimdi de bana bu item düştü. Nasip, kısmet biraz bu işler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter da yandaki siyah bölgeler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu gördüm açtım kasa yine baş

• Bende açtım negev terrain
  • ø kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürünlerin fade oranı falan nasıl öğrenebilirim?

Tek kasa, tek anahtar, KARAMBİT SOLGUN Tek kasa, tek anahtar, KARAMBİT SOLGUN

• 80 17 3 çıkmış görüntüden anladığım kadarıyla howhighs ekle beni steamden yardımcı olayım
  • Bu nasil sanstir ya ben 100 kroma 2 acsam 100u de mavi cikar

• Tristan23 kullanıcısına yanıt
    Ben tribe giriyorum bana bir şey sorma.
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Tek kasa, tek anahtar, KARAMBİT SOLGUN Tek kasa, tek anahtar, KARAMBİT SOLGUN Tek kasa, tek anahtar, KARAMBİT SOLGUN Tek kasa, tek anahtar, KARAMBİT SOLGUN

• Bence bu ilk kasada karambit, 3. Kasada m9 stattrak cikardimcilari valve yolluyor insanları kasa açmaya teşvik ediyor. Başka açıklamasi yok. Hep gaza getirme bunlar.

• açmayın şöyle konular pls
  • şimdi forumun yamyamları yardımcı olur sana %40 dan falan alırlar rahat ol
  • Onlarca kasa onlarca item onlarca anahtar SONUÇ: BAŞ

• Arkadaş Lord Gaben'ın havarilerinden biri. Report pls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.