Şimdi Ara

Tek kapı corsa aracıma Ses sistemi ve Androidli 2 din teyp önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piranha encore a alacaktım fakat sizlere sormadan bir şey yapmak istemedim.. Kendi üzerinde cc20 teyp var double din olarak geçiyor, buna uygun olarak ekranlı ve android işletim sistemli bir multimedya teyp arıyorum. Şuanki teybimde aux çıkışı yok ve kasetden 3.5mm convertör ile ses bozuk geliyor. fm transmitterlerde çok iyi aktarım sağladığını düşünmüyorum, bir adet aldım belki kalitesizdi ama hoşuma gitmedi.

    android olması benim için önemli, hem navigasyon, hemde spotify premium ile zaman zaman telefonumdan wifi açarak internete bağlamasını sağlayacağım. Şarj sorunum araç içinde olmadığından, hem internet olmasa bile spotify çevrimdışı dinleme yapabiliyor, hemde bir yandan araçta seyahat eden kişiler için müzik değiştirme ve müdahalesi kolaylaşmış olacak.

    kendim müzisyenim ve müzik yapıyorum. Bi yandanda müzik eğitimi alıyorum. Bütçemi fazla zorlamadan, maksimum performans ve kaliteli bir ses elde etmek istiyorum. Yüksek ses yerine kaliteli ses tercihimdir. Bağaj sorunum olduğundan (tek kapı corsa) çok büyük bass tercih etmek istemiyorum, slim kasalar göz kırpıyor. Dışarıyı fazla rahatsız etmeden, kendimi tatmin edecek bir ses sistemi tavsiyesine ihtiyacım var.

    Üstatların tavsiyeleri doğrutulsunda kaliteli ve makul fiyata bir sistem kuracağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bilim Adami -- 21 Mayıs 2017; 21:9:9 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.