Şimdi Ara

Tek Kale Oynayan Bursa'ya Yazık Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alismislar kendileri de zar zor 1 gol atmaya o da tehditle sikeyle. Simdi de zorlarina gidiyor

    Soyle 1 gol hangi takim atmis bu sezon? Boburlenmeyi kesin artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık lan bunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACI VAR MI ACI?
  • ....
     Tek Kale Oynayan Bursa'ya Yazık Oldu
  • O değil de bir kez daha fark ettim ki bu Stoch harbi harbi vasatın altında bir topçu, futbol zekası sıfır, akıl denen bir şey yok tek yaptığı sol taraftan sağ ayağıyla şut çekmek, bugün 2 şut çekti ama 2. şutu çok gereksizdi orada ceza sahasına girip daha net bir pozisyon üretebilirdi.
  • Beşiktaş 10 korner kullanmış 241 başarılı pas yapmış 21 orta yapmış 7 sut çekmiş %49 topla oynamış ve bunları daha 3 gün önce dişli bir rakiple kora kor oynadığı maçtan sonra ülkenin en zor deplasmanlarindan birinde yapmış. Evet rakip istatistiklerde de görüldüğü gibi tek kale oynamış :)) rakibin ufak bir futbol üstünlüğüne bile mutlu olacak bir rakip taraftar kitlesi yarattık buda büyük başarı zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice komik olmaya başladı bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisey demeyelim artik belli ki yaslar kucuk boyle bi yorum yapilir mi ? ne zaman liderligi ele gecirip fark atsak olay cikariyolar cocuk musunuz yaw.
  • bunu söyleyenin takımı da sezon başından beri hiç bi maçta 2 golden fazla atamamış, rugby'den hallice futbol oynayan -büyük takım- fenerbahçe'nin taraftarı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bunu söyleyenin takımı da sezon başından beri hiç bi maçta 2 golden fazla atamamış, rugby'den hallice futbol oynayan -büyük takım- fenerbahçe'nin taraftarı.

    şaşkınlıktan cümle kuramamışım artık siz düşünün.
  • Bak bu bursa takimi kendi sahasindaki Besiktas macina diger oynadigi 33 maca oranla %1000 motivasyonla cikar.Futbol oynamaktan cok savasmaya cikarlar ama isin profesyonelligini de sonuna kadar kullanmaya calisirlar.Hakem ilk 5 dkdan sonra baskiyi kaldiramadi ve seyirciye gore mac yonetmeye basladi ki bu bursanin cok isine geldi.
    Besiktas ise bu agresif oyun karsisinda topunu oynayamadi sadece mucadelesiyle biseyler yapmaya calisti ama bu yeterli olmadi cunku bursanin sertligine ayni sertlikle karsilik verse maci en az 2 kirmizi kartla bitirirdi..
    Objektif gozle bakacak olursam tek kalenin anlami; Besiktasin Gomezle birlikte maci 90 dk boyunca kendi sahasinda kabul edip, Bursanin defansinin orta sahada olmasi ve surekli set hucumlari ile gol aramasidir.. Ama boyle bisey mac boyunca 1 sn bile olduysa ben futbol izlemeyi birakirim kardesim su hayatta en sevdigim sey olan Besiktasin maclarini bile izlemem bak o derece diyorum :)
    Sen simdi agzinin suyu akarak Besiktas puan kaybedicek diye beklerken 88 de Oguzhan fisi cekince baya bi hayal kirikligina ugradin tabii ki ama hayatta olur boyle seyler genc kardesim :)
    Ama soyle bisey var benim takimim her hafta dogru duzgun top oynayamadan ki bu malzemeden cok daha iyi yemek cikarabilecek nice hocalarin takimin basina gecmesi gerekirken, 1-0 larla bi sekilde 3 puanlari toplayan ve bu sayede malzemeyi kullanamayan bu teknik direktor takimin basinda kalmaya devam ettigi icin mutlu olmazdim bunu butun samimiyetimle soyluyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bizim maç, kasımpaşa maçı ve bu maç hakemin yardımı oldu sıralama farklı olurdu ama beşiktaş hakemden en çok çeken takımdır bu gerçeğide atlayamam hiçbir zaman.
    bırakın birazda beşiktaşı sevindirsin hakemler.
  • deplasmanda tek golle mac almak gayet normal bir durum. Kaldi ki Besiktas haftaici avrupa maci da yapmis. Oyunda skor da gayet normal. Besiktas puan da birakabilirdi. Her takim her macinda rakibini domine edecek diye bir kaide yok futbol boyle bir oyun degil.
  • Talihsiz gol mü

    Gayet organize attık vallahi. Şiir gibi tak tak tak tak tak zıbannnnnnnnnnnn

    Yazık olan bir takım varsa oda gonya. Ömer vuru verse orada gelişine sesiniz çıkmayacak hiç

    Kaleye ilk şutları dakika 70 hala buraya gelip talihsiz vs diyorlar
  • Kasmpaşa maçındada iyi oynadık adamların 3 kaleyi bulan topuda gol oldu. O maça sayın.
  • kim tahmin edebilirdi bursa kalesine atılan golün acısını diğerleri yaşayacak diye ağlak mızmızlar toplanmış yine... daha çok acıyacak alışın bence
  • Bursaspor Beşiktaş maçında kimin iyi oynadığını geçtim çünkü maç ortadaydı her an iki taraf gol atabilirdi ki Beşiktaş daha yakındır gol atmaya çünkü bireysel yetenek olarak daha üstün bir takım Bursaspor'dan. Bunlar mevzu bahis değil tartışılır vs. ama Oğuzhan'ın golüne şans demek nedir yahu? Bu at gözlüğü takmaktan başka bir şey değil. Sanki topu uzaklaştırdık Oğuzhan'ın önüne düştü vurdu gol oldu. Topu Oğuzhan'la buluşturana kadar yapılan pasları görmüyorsanız Allah gözünüzü kör etmiştir. Bir laf var yiğidi öldürün ama hakkını verin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.