Şimdi Ara

Tek jak girişli laptop ? [Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
19.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba benim sorunum şu:
    Yaklaşık 2-3 hafta önce bi laptop aldım. Alırken hiç dikkat etmemistim ama tek bir jak girişi varmıs.
    Simdi benim gamer kulaklıgım var fakat kulaklta 2 tane jak var [Klasik biri yesil biri pembe] simdi ben kulaklıgı takınca kulaklık sorunsuz calısıyor ama mikrofon calısmıyor.
    Mikrofonu takınca bu sefer hem kulaklık hem mikriofon calısmıyor !
    Acilen bi çözüm bulmam gerek youtuber oldugum için video cekiyorum ve bi çözüm bulamadım yardımcı olabilecek varsa acil yanıtlarsa sevinirim iyi günler.

• Laptopların kendi üzerinde mikrofon oluyor zaten hocam. Onu kullanabilirsiniz.
    Ben şahsen öyle yapıyorum.
    Gamer kulaklığımın mikrofonunu kullanacam diyorsanız, usb ses kartları var. Onlardan alıp kullanmanız gerekecek maalesef.
  • The MasteR T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için teşekkürler :)
    Zaten ilk baslarda laptobun kendi mkrofununu kullanıyordum fakat daha sonra mikrofonda sıkıntı olmaya basladı sesim boguk geldi cızırtılı oldu filan epey sıkıntı oldu o yüzden mecbur gamer kulaklıgı kullanmam gerekti yoksa laptobun mikrofonuda iyiydi yani . ama ginede gamer kulaklıgı kullanmayı düsünüyordum cünkü pc nin kendi mikrofonu kullanırken mouse ve klavye seside geliyor.Herneyse bu usb ses kartlarından nerden bulabilirim ? çünkü ilçede yasıyorum öyle epey büyük bir yer değil yani.
    Sizin bildiginiz herhangi bi mağza varmı ?
  • Rica ederim dostum.

Bahsettiğim cihazı Perpa ya da yazıcıoğlunda 20-30 liraya bulabileceğini tahmin ediyorum.

Şimdi şunuda belirteyim;

Bu cihazı aldığın zaman gamer kulaklığından tam randıman alamayabilirsin. Çünkü notebook üzerindeki gibi kaliteli olmayabiliyor böyle ucuz yollu malzemeler.

2 seçeneğin var.
    Ya bu aparat ile kullanacaksın, hem kulaklığın çalışacak hem mikrofonun. Ama gamer kulaklık olduğu için iyi performans alamayabilirsin dediğim gibi.
    Ya da usb mikrofon alarak işini çözeceksin.
    Hiç olmadı cihaz üzerindeki mikrofonu kullanacaksın. (Boğuk gelme olayının olmaması gerekiyor aslında. Denetim masasından kontrol edin mikrofon ayarlarını.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 27 Ocak 2015; 18:11:23 >

• The MasteR T kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler ama gamer mikrofonu kullanmak istiyorum bu yüzden gidip şu malzemeyi sipariş ettimhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/5-1-usb-ses-karti-7-kanal-usb-ses-kart-5-1-141679515

Kaliteli bişey oldugu söyleniyor epey verim alacagımı düsünüyorum teşekkürler
  • abim bende gamer im bende asus aldım iyi oyun oynanıyo diye jak çoğaltıcı diye bişey var internette var çoğu yerdede bulabilirsin zaten bayağı işe yarıyo
  • Tek jak girişli makinelerde tek soketli mikrofon ve kulaklık özelliği bulunan kulaklık almak gerekir onlarında kalitelileri biraz pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/3-5mm-stereo-kulaklik-mikrofon-ses-y-splitter-194149909

Bu urun ayni problemi olan arkadaslarin isini gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa bende xiaomi piston 3 var laptopumun jakı tek giriş kulaklığımı takıyorum fakat pc görmüyor sesi hala pc nin kendi mikrofonundan alıyor yardım edicek var mı ya bi çözemedm :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tür birleşik ses bağlantı jakına takılan aygıtın fişi...
    3 kanallı yerine 4 kanallı olması gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 3 Temmuz 2016; 13:28:55 >
  • evet, üstteki yoruma katılıyorum, usb girişli mikrofonda var.
  • dostlar peki usb çıkıçlı bir kulaklık alırsak böyle bir problemle karşılaşırmıyız örnek vermem gerekirse ;
    http://urun.n11.com/kulaklik/snopy-rampage-sn-rw1-71-usb-oyuncu-siyah-mikrofonlu-kulaklik-P106513555
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.