Şimdi Ara

Tek hero ile oynayacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizden ricam gerçekten iyi ligde oynayan oyuncular cevaplarsa en azından benden iyi oyuncular cevaplarsa memnun olacağım kesin olarak tek bir champ seçip sadece onunla oynayacağım.

sizden ricam hangisinin solo q da taşıma oranı daha yüksektir hangisiyle oyun taşıma olasılığım daha fazladır, heroyu en iyi verimde oynayabileceğimi düşünüyorum yetenek konusunda sıkıntı olmaz ligim gold 4 şuan.

fizz
    zed
    ahri

şimdiden öneriler için teşekkürler.

• Nasus
  • mid oynayacaksan leblanc yada kayle olabilir.
  • Hepsi taşır ama sadece bir şampiyonla oynamak bana mantıklı gelmiyor. Bence üçünde de geliştir kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizz ban yiyor artık rank oyunlarinda , zed kayle alindiginda etkisiz kaliyor ve ahri de metada yok . Mid oynuyorsan Gragas ziggs ya da liss tercih etmeni öneririm

• Adcyi teklediğin sürece ne oynadığının önemi yok.Mobilityinde olursa tadından oynanmaz

• İyi ahri oyuncusunu takdir etmişimdir. Full ahri oyna demiyorum ama profesyonel ahri oyuncusu olman seni bir yerlere getirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahriyi iyi oynayabileceğini düşünüyorsan onda ustalaş derim

• Bence şöyle tam net counterlanamayacak bir şampiyonla oyna. Ya da Late'e çıkabilecek. Ryze mesela. Range'i iyi herolar counterlar ama tanky olunca bir şey yapamıyorlar fln.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Bence şöyle tam net counterlanamayacak bir şampiyonla oyna. Ya da Late'e çıkabilecek. Ryze mesela. Range'i iyi herolar counterlar ama tanky olunca bir şey yapamıyorlar fln.

Hocam Ryze maç taşıyamıyor denedim yaşadım tecrübelerimle biliyorum.

Konu hakkında:

Zed ile maç taşıman için en az iki kişinin akıllı olması gerek. Nasusla, Dravenla taşıyabilirsin. Ahri ile çok iyi oynarsan iyi yerlere gelirsin açıkçası.
  • Draven öğren tr de bot lane den challengera kadar yolun var
  • Ryze maç taşıyamıyor mu? Range nerfinden önce 4 v 5 üst üste iki oyun taşıdığımı hatırlarım. Banshee'yi sırf bu yüzden değiştirdiler. Mana+Ap kastığından diğer ap carrylere göre çok daha zor ölüyorsun ve iyi de damagein oluyor.
  • quote:

Ryze maç taşıyamıyor mu? Range nerfinden önce 4 v 5 üst üste iki oyun taşıdığımı hatırlarım. Banshee'yi sırf bu yüzden değiştirdiler. Mana+Ap kastığından diğer ap carrylere göre çok daha zor ölüyorsun ve iyi de damagein oluyor.

Benim gözümde Ryze ile maçı taşıman için takımında en az 2 tane akıllı adamın olması lazım. Yoksa işin yaş. Şu anki durumundan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 1 Nisan 2014; 22:17:51 >
  • quote:

Ryze maç taşıyamıyor mu? Range nerfinden önce 4 v 5 üst üste iki oyun taşıdığımı hatırlarım. Banshee'yi sırf bu yüzden değiştirdiler. Mana+Ap kastığından diğer ap carrylere göre çok daha zor ölüyorsun ve iyi de damagein oluyor.

Ryze gerçektende late gamede tek başına bile girip çok büyük hasarlar verebilen ender late game herolarından, ama gerçekten lanede aşırı derecede sıkıntı çekiyorum hem mana sorunu hem aşırı kolay counterlanabilen bir hero oluşu bir lux bile uzaktan uzaktan rahatsız edebiliyor laning aşaması bu kadar kötü olmasa çok rahat girip taşıyabilirim farmda yapamıyorum lane kabus benim için ryze ile.

ben daha çok yeteneğin ön plana çıktığı herolar istiyorum yazdığım gibi fizz zed, ahri 3 lemesinde kaldım skillshot benim için ön planda.

• mid akali
    adc lucian
    jung tryn veya xin zhao
    top tryn jax

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

mid akali
    adc lucian
    jung tryn veya xin zhao
    top tryn jax

sadece akali ve xinle lig atladım zaten sıkıldım diyebilirim 2 sinden. jaxlada 40 oyunum falan vardır dediğim 3 herodan düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökbörüm -- 1 Nisan 2014; 22:27:24 >
  • her oyunda kendi takımına güveniyorsanal derim ama takım kötü olsa bile oyunu kurtarma şansın dediğim champlarda daha fazla

• Ben de aynı arayışın içindeyim.Forumda Auspexa diye biri var.TR de 1.'ydi bir ara.Ona sordum Kayle ve Annie dedi.Kayle'a rune page dizip artık sürekli Kayle oynıycam ben de.
  • Yazdiklarindan zed derim ama malz ve ya kayle da iyidir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Ben de aynı arayışın içindeyim.Forumda Auspexa diye biri var.TR de 1.'ydi bir ara.Ona sordum Kayle ve Annie dedi.Kayle'a rune page dizip artık sürekli Kayle oynıycam ben de.

Birazda eğlence istiyorum ben amacım yükselmek değil o kolay benim için. 12 w 3 l var annieyle bayada ilerletebilirim tryhardla ama ben playz yapmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.