Şimdi Ara

tek entegreyle 3 adet pwm çıkışı mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bana 3 çıkışlı bir pwm entegresi lazım.bu pwm çıkışlarıyla bikaç adet led yakmayı düşünüyorum.araştırdım TL594 diye bir entegre bulabildim 2 çıkışlı olmazsa bunu kullanıcam artık ama forumda bilen biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.bu arada 3 adet pwm çıkışını picle elde etmek mümkünmüdür ? bildiğim kadarıyla pic16f628 de bir adet pwm çıkışı var ancak bana 3 tane gerektiği için 3 adet pic16f628 kullanmam çok mantıksız olur galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teorist -- 3 Mayıs 2006; 0:21:26 >

• Şimdi kardeş öncelikle gel biz o modülasyona DSM (Darbe Süresi Modülasyonu) diyelim. Sonra da bu nedir bir bakalım: Üçgen dalgayı işlemsel yükseltecin - girişine, istediğin gerilimi de + girişine verirsin, al sana DSM oldu... İşin zor kısmı bu üçgen dalgayı elde etmekte. Yoksa diyelim üçgen dalgayı elde ettin, ver bunu on tane işlemsel yükseltece, ooooohh... 10x4=40 tane DSM çıkışı elde edersin. Ben iki saattir (iki saat dediysem lafın gelişi, 3 gündür) üçgen dalga üretmeye çalışıyorum. (Osiloskobum yok kahretsin, yoksa bunun en fazla bir günlük işi var) Bu üçgen dalgayı elde ettikten sonra istediğin DSM çıkışı başına 7kr gibi bir maliyeti var. (1 işlemsel yükselteç: 25kr (LM324))
  • hocam saol verdiğin bilgiler için. pwm yerine de dsm diyelim haklısın.dediğin gibi yapmayı deneyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tumra

Osiloskobum yok kahretsin

Tumra kardeş, İzmir'deysen dert etme yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.