Şimdi Ara

Tek Elektrik: KGM enerji Ne Kadar Güvenilir??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
9.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktan da belirtiğim gibi 'Tek Elektrik' ne kadar güvenli, ne kadar değil onu öğrenmek istiyorum.
    Satış temsilcisi bir arkadaş tanıtımını yaptı, %100 devlet güvencesi olduğunu, ilk 2 ay bedava, daha sonra 2 yıl zam olmadan verdikleri sözleşmeyi imzalayarak elektrik faturalarında avantaj sağlayacağımı söyledi. 'Kullandığınız kadar ödeyeceksiniz, faturalarınız daha az gelecek' dedi. Anlayacağınız cazip kılan taraflarını öne sürdü.. Tabi hemen sözleşmeyi imzalayıp kabul etmedim. Konu hakkında araştırma yapmak istedim. Yalnız internette ne olumsuz ne de olumlu bir yoruma rastlamadım. kgm enerji yazınca zaten kendi siteleri çıkıyor. Kullanan veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler...

• arkadaşım artık EPDK özelleştirme kanuna göre 130 tl üzerinde fatura ödeyen herkes serbes tüketici olabiliyor öncelikle bunu bilmek gerekir bende senin gibi acaba dedigim sorular oldu mesela nasıl 2 ay ücretsiz verebiliyor diye ve TEK ELEKTRİK yani KGM ENERJİ KİMDİR DİYE BAKTIM ARAŞTIRDIM KGM ENERJİ 30 yıllıgına parakende satış lisansı alan 4 firmadan biri be aynı zamanda termik santralleri ile de toptan elektrik satan bir firma EPDK da ve güvenilirmi konusu da böylesine yasallaşmaya giden toptancı bir şirket bence CLK dan daha güçlü gibi geliyor bana neden dersen CLK nın suan aktif oldugu illere bakınca göreceksin ama KGM ise tüm türkiyeye bu hizmeti verebilmekde özelleştirme yasası nedeni ile kısıtlı kesimlere ulaşmak zorunda haksız rekabet kurulu bu konuda iyi bir çalışma yapıp konu hakkında piyasayı tam anlamı ile rekabete serbest bırakmalı ki kim iyi ise o kalsın

Konunun kısa ve öz olarak anlamı CLK satıcı KGM tek enerji üretici bence üretici her halinde daha güvenli derim şahsi görüşüm ..

• ~HaYaLeT kullanıcısına yanıt
    Sevgili Hayalet,

Bende senin düşündüğün benzer bir konuyu Mart ayında halam'dan duydum,
    kendisi ikitelli / istanbulda fason atölyeci.

Onada gelmişler baktım 2 ay bedava diyor halam , direk "kanma :) başına iş açarsın dedim."
    sonra web sitelerine baktım bir de faturası yüksek olduğu için (6.750 TL) özellikle cumartesi günü
    adamların yerini buldum ben gittim.
    Büyük bir şirket, müşteri hizmetlerine bakan hilal hanım beni girişte karşıladı, sağolsun misafir etti.
    Adamlar Plazada ATAŞEHİR de, Orası Türkiye genel müdürülüğü imiş ( sonradan biraz utandım ama yapacak bişi yok)
    Bana ŞEKERBANK ve PETKİM ihale süreçlerindeki aktif işlerinden biraz bilgi verdi. 5 senedir Türkiyede enerji satıyorlar
    TEK ELEKTRİK olarak 1 senedir ev ve işyeri abonesi topluyorlarmış.
    www.tekelektrik.com web sitesi onların.

Valla ne yalan söyliyeyim bu kadar müşteriye hemde tek bir abonelik için çok ilgi aldık.
    ) sonra sağolsun 2 ay bedava kampanyasını anlattı 10 BİN aboneye ulaşmışlar ama aboneliği
    Bayileri aracılığı ile yapıyorlarmış. Bana Bayi distribütörü SONUÇ bilişim adını verdi ve aradı.

Şaşırdım inan, bu kadar iyi alaka karşısında, sonra ikitelliye dönerken halamı aradım birlikte O firmanın KAVACIK ofisinde buluştuk.
    (isteseydik bayide yönlendireceklerdi bizi ama biz bide orayı görelim dedik)

Neyse sonunda imzaladık ve halam ilk faturasının 4 gün evvel geldiğini ve adamların dediği gibi -0- Yeminle SIFIR TL fatura çıkmış
    kadın mutluluktan uçuyor. Bana bile allah razı olsun diyor

şimdi bence bu elektrik işleri ihale oldu ya firmalar birbirine girdi. ama bu adamlar kadar avantajlı bir kampanyası olanı da görmedim.
    bence birde web sitelerine bak bence faydalı olacaktır. umarım yardımcı olabilmişiimdir.www.turkiyeelektrik.com
    https://www.facebook.com/tekelektriktr?fref=nf

• Kac ay 130 tl yi gecmeliyiz? Kw fiyati ne kadar bu kgm nin ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudaki 4 kişiden 3 kişi firmayı övmüş.
    ama ne hikmetse birisi ilk mesajını yazıyor, birisi 6 ay mağarada kaldıktan sonra hemen paylaşım yapası tutuyor, diğerinin de nicki tek elektrik.

bunu gördükten sonra da yapacağım varsa da yapmam yani.
    burdakileri afedersiniz ama ahmak mı zannettiniz?

konuyu açan kişiden bile şüpheleniyorum yani profili kapalı...
    sırf reklam amaçlı açılmış gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 11 Temmuz 2015; 21:14:06 >
  • Bu KGM Elektrik'in borç sorgulama linkini bilen var mı?
    İletişim telefonu 0216 462 11 11 dışında başka telefon numarası var mı?
    Ne telefona cevap veriyorlar ne de online hizmet veriyorlar.

Derken ulaştım. Çok titiz ve profesyonel hizmet veren bir firma. Alt taşeron firma yüzünden yaşadığım sorun 10 dakika gibi bir kısa sürede çözüldü. Üstelik tam kampanyaların başladığı bu dönemde bir de kampanyaya dahil ettiler.

Daha ne istiyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 19 Ekim 2015; 14:31:58 >
  • Hocam kaç aydır abonesinz Tek elektrikte ?
    Gelen faturaları foruma ss olarak koyarsanız memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu firma ve bunun gibi firmalara sakın güvenmeyin mevcut enerji sağlayıcı firmanız la çalışmaya devam edin.Bu firma elamanları 2 ay önce gelip bayilik verdiler. Bizde basladık insanları bu firmaya geçirmeye sonuç en basta kendi iş yerime gelen sözde iki ay bedava olacak olan iki katı fatura ve müşterilerle yasadığım sorunlar.Bunları mahkemeye veriyorum.Bunlar tam üç kağıt peşinde olan Türk bile olmayan yabancı ne olduğu belirsiz dolandırıcılar.
  • akıl var mantık var ana tedarikçinin 10 liradan verdiği hizmeti aracı kurum 8 liradan nasıl verebilir,binlerce çalışanın masrafı keza,buna benzer olayı t.telekom sabit telefonda yaşadım,aracı firmaya geçtikten sonra çift fatura gelmeye başladı,neymiş t.telekomun alt yapısını kullanıyormuşum sabit 16 tl 4 sene önce,hattı tamamen iptal ettim bu yüzden
  • Şu anda bu sistem oturmadığı için kesinlikle uzak durulması gereken firmalar bunlar... ilk 2 ay bedava falan deyip sonra bir daha kurtulmanın çok zor olduğu bir tuzak...bizim komşu tatlı dillerine kandı ve Aksa'dan almaya başladı elektriği, bir yıl sonra devam etmiyeceğini söyledi ama neymiş yılın dolmasına 3 ay kala iptal etmesi gerekiyormuş yoksa otomatikman yenileniyormuş ayağına iptal ettirmediler, 1 sene daha mecburen kaldı, ikinci sene sözleşmenin bitmesine 3 ay kala aradı bu sefer bir sürü bahane buldular ve ceza ödeyerek iptal edebildi...tam bir sahtekarlar dünyası...hiç bulaşmaya gerek yok..
  • bildiğimiz dolandırıcı tayfası yani
    biraz daha gelişmesi lazım en azından
  • İzmirde işyerinde bu firma gelmiş arkadaşlar sözleşme imzalamışlar ve bundan önceki firmanın sözleşmeside bitmeden işleme koymuşlar ,şimdi iptali için defalarca aradık tamam deyip sürekli atlatıyorlar bezdirdiler nalet olsun uzak durun.
  • o DEĞİLDE KONUDA NE KADAR ÇOK İLK MESAJI OLAN ADAM VAR

Fake konu gibi la
  • zaten harcamanızın belli bir kw üzeri olması gerekiyor
    diğer türlü normal bir kullanıcı için geçerli değil bu uygulama
    uzun süredir var olan bir uygulama yani :)
  • zeybek zeybek Z kullanıcısına yanıt
    reklam yapma, malı sen sattığın için zaten karalayacak halin yok , hadi başka kapıya
  • enerji konusunda "daha çok tüket" anlamı taşıyan bu uygulamanın amacı nedir acaba? enerji sıkıntısı var diye dağa taşa hes yapan bir ülkenin diğer yandan "çok tüketene indirim" demesi başlı başına abes! çok enteresan bir yer oldu ülkemiz!
  • Kesinlikle güvenilmez. Bana ocak ayında kw fiyatı 20 kuruş+KDV olacağını söyleyerek 12 aylık sözleşme imzalattılar. İlk 4 ay da %50 indirimliydi. 5. aydan sonra dedikleri gibi fatura kw başına 20 kuruş+ Kdv ye gelmeye başladı ancak faturaya bir de 11 kuruş+kdv dağıtım bedeli eklemişlerdi. Yani KW başına 37 kuruş ödemeye başladım. Siz siz olun hiç bulaşmayın. Ben Gediz'den fatura fazla geliyor şikayetiyle ayrıldım, burda kat kat fazlasını ödüyorum.

• Arkadaşım malmısın hiç mi eline fatura alıp kontrol etmiyorsun :) bünyesinde çalışmış oldugunuz firmada alıyor dağıtım bedelini ayrıca insanlar bugün 0,221 kuruş üzerinden %3 gibi indirimler alırken sen hala 0,209 kuruştan kullanıyorsun :) muhasebecine bırak boyle işleride o ilgilensin.benim evime 0,221 kuruş ödüyorum kw başına.indirimli elektrikten yararlanamadığım için.ortalama %8 gibi bir indirim alıyorsun sen şu anda.ama anlatılana göre senin indirimin %5 :) bırakın bu işleri ya
  • ARKADAŞLAR BU TEK ELEKTRİK YANİ KGM ENERJİ FİRMA İNSANLARI KANDIRIYOR SAKIN YEMEYİN BAŞIMA GELENLERİ BEN BİLİRİM MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİYE 2 TANE BAYAN KOYMUŞLAR TLF BAŞINA NE İŞ YAPTIKLARINDAN Bİ HABERLERLER BİRDE AZARLIYORLAR BİR AYDIR UĞRAŞIYORUM BENDEN TAVSİYE SAKIN SÖZLEŞME YAPMAYIN BELAYI BAŞINIZA SARMAYIN BEN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM .
  • ERDİNÇ CANDEMİR E kullanıcısına yanıt
    Sayın Abonemiz,

Size yardımcı olabilmemiz için firmamıza satisdestek@tekelektrik.com.tr adresinden ulaşınız. En kısa sürede size destek olacağız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.