Şimdi Ara

Tek derdi para olan Murica

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şikayet eden birisi değilim Riot'dan ama bu aralar gına getirdi bu 3.8 patch.Az bir zamandır buralarda değilim o yüzden saygı duyup okuyanın çıkacağını umuyorum.Amacım gözünüzü boyamaya çalışanlara karşı her zaman tedbirli olmanızı sağlamak.Hemen sayıyım:

1-Ashe'nin değişen pasifi hiç bir getiri sağlamadı.Yine oyundaki en berbat pasiflerden birine sahip.Yine bekle babam bekle stacklansın.Ben anlamıyorum AA yapmadan duracak bir adc gerçekten var mı? İş olsun diye yapılan değişikliklerden volume 1.

2-Shyvana üzerinde değişiklikler yapacağız dediklerinde buzdolabında dondurma kutusu bulan çocuk misali sevindim ama betada değişikliklerin ne olduğunu görünce kutunun içinden çıkan yine kabak dolmaları oldu.Skilleri yine aynı.CC si olmayan tek jungler sanırsam.Nitekim armor reduction eklemekle adamları kıstırmak aynı şey olmuyor ne yazık ki.Sejuani'ye rework getiriyoruz derler arayada yeni bir skinini sıkıştırırlar.Shyvana yine öyle rework+frejlord patch de gelen yeni skin.Rework mu istiyosun kardeşim? O zaman para mı da ver.En pahalı ücretsiz oyun evet.Hala kötü alan yok.

3-Oynanmayan şampiyonlar için buff getirmek onları viable yapmak güzel bir şey ama bunun dozunu ayarlayamayan yine riot.Nasus seçilmiyor diye buff alıyor,ardından bir turnuvada oynayan felaket estirsin tekrar nerfleniyor.Aynısı bugün Nunu'nunda başına gelir.Garibimin support bile oynayanı yoktu.Jungle Nunu geri döndü dedik ama ne dönüş.Sen ormanın yarısındayken adam 3 level olup gank atıp base'e dönmüş oluyor.

4-Neden ben ota b*ka para vermek durumundayım? Şimdide 250 RP ye profesyonel takımların ikonunu çıkarmışlar.Arkadaşın da dediği gibi ikonlar loading ekranında görünecek ya hemen paraya çevirirler.Bu bir oyun bırakalım öyle kalsın.Futbola çevirmeye gerek yok.Oynayan takımlar ne Manchester Unidted ne de Real Madrid.Bizde tribünde slogan atan traftarlar değiliz.Tamam bunların hepsi küreklerle kasanıza para atmak için ama bu kadar abartılmasına da gerek yok.Hele olayın magazinsel boyutlara getirilmesine hiç gerek yok.

Kısacası dostlarım bu yapılanların hepsi oyunculara ''biz bunları yaptık'' demek için yapılmış şeyler.Arkasında duran asıl neden para.Olafı sezon 2 den sonra gören var mı? Oyunun en iyi olduğu dönemdi belkide.Yakında maçları tribünde izlemek için bilet almaya giderken bulursanız kendinizi şaşırmayın.Bir de şike falan çıkar ortaya.TSM,Curse holiganları çıkar molotoflar atar birbirine falan.Oyun eğlenceli bile değil artık.Ardı ardına 10-15 maç attığım günleri mumla arıyorum.Yazmak istediklerim bu kadardı.Umarım birkaç kişiye ulaşmıştır anlatmak istediklerim.Okusanızda okumasanızda canınız sağolsun diyerek kapatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 26 Haziran 2013; 0:01:56 >

• Birçoğuna katılıyorum. Son paragraftaki Olaf olayı beni bitirdi. Eskiden hep Olaf alırdım. Ama cidden aylardır görmüyorum. Artık Olaf'ın rahatça counterlayabileceği hero gelince bile Olaf almıyorum. Boşver başka hero diyorum Ashe Nasus ve Nunu olayına tamamen katılıyorum.
    Ama Riot bir şirket sonuçta ve amacı para kaldırmak.

Edit: Şu Leona-Talon döneminden sonra bende fazla oyun atmıyorum. Leonadan sonra çıkan herolara bakın, her oyunda en az 2 tanes göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 26 Haziran 2013; 0:04:59 >
  • Yüzde yüz haklisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet biz fakiriz.

• Okuyun
    katılıyorum dostum o kadar eski olmasamda yeni rework ler kötü baya
    ve olaf a katılıyorum cidden oynamanın bi anlamı yok
  • Sonuçta kimse babasının hayrına iş yapmaz.Daha çok nasıl para kazanabilirim diye uğraşıyorlar ki haklılar.Olaf konusunda eski olafı bilmediğim için yorum yapmayacağım ama şu an hiç bir işe yaramayan bir hero bence.Dediklerine katılıyorum keyif almıyorsan alternatif çok oyun var
  • nasusa ne zaman ve nasıl bir nerf geldi önceden oynamazdım yama notlarında gözümden kaçmış olmalı şu sıralar nasus oynuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Çok şikayet eden birisi değilim Riot'dan ama bu aralar gına getirdi bu 3.8 patch.Az bir zamandır buralarda değilim o yüzden saygı duyup okuyanın çıkacağını umuyorum.Amacım gözünüzü boyamaya çalışanlara karşı her zaman tedbirli olmanızı sağlamak.Hemen sayıyım:
    ...

aynen kardeşim, günde 10-15 oyun atardım artık 3-4 tanesi sıkıyor. çok kötü bir hale geldi bence.
  • İcon olayına katılmıyorum almak zorunda değilsin sana bir artı sağlamıyor zorla alda demiyor adamlar sana .

Ashenin pasifine de katılmıyorum . Ne bekliyordun sürekli yükselecek kritik vurunca sıfırlanacak tekrar mı yükselicek ? 1 levelde üst üste 2 kritik vurduğunu düşünürsen o adc op olur başka bişi olmaz yani .

Ama geri kalan her şeye katılıyorum .
  • adamların onlarca mühendisi var ve bu işe çok para ve emek harcıyorlar. bırakta para kazanmaya çalışsınlar. bu kadar beleşçilik olmaz o kadar emek verdikleri oyundan para kazanmak isteyecekler tabiyki.
  • Riot oyunu dengeleme konusunda berbat bir şirket. Bunun en önemli nedeni bu dengeleme işini yapan adamların low elo nooblar olması. Özellikle morello'nun oyundan hiç haberi yok.

İkon konusunda da, 250 rp'nin tamamını veya çoğunu o takımlara verecek olsalar mutlaka alırdım ama %20'si nedir aga bildiğin açgözlülük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 26 Haziran 2013; 0:51:33 >
  • Hakikaten ama ben de kendimde bi sorun var sanıyordum eskiden sabahtan aksama kadar 10-15 oyun atardım ve sıkılmazdım , şimdi 3-5 oyun atıyorum bıktırıyor .Tamamen katılıyorum
  • Çok mu kitap okuyorsun cümlelerin birbiriyle ahenki çok iyimiş aynı öğrettiğim gibi devam.

Konuya gelirsek çoğuna katılıyorum, sadece icon. Iconların oyunculuğa hiçbir katkısı yok Riot artık çok büyük bir şirket geliri sadece skinlerden karşılayamaz artık daha farklı yollara yeltenmeliler. 250 RP çok değil zaten, ki çok olsa bile alsan nolur almasan nolur. Çoğu oyuncu da almayacak zaten, alanlarda kalan RP ile alacak başka bir şeyi olmayanlar olur.
  • Aklımdakileri yazmışsın.

Gerçekten eski zevkini vermiyor oyun.
  • Turnuvalardan dolayi Riot bir turlu champion ve patchlere agirlik veremiyor. Neredeyse turnuvasiz 1 hafta bile gecmedi bu sene basindan beri. Hali ile oyun icerigi kalitesi de ona gore dusuyor. Dengeleme yonunde ise Riot herzaman basarisiz olmustur zaten, bu konuda soylenecek soz yok.
  • Nunu hakkaten ağır nerf yemeli.3.rengar olmalı.Ölmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam yine para kazansınlar ama oyunu para ödemeyenler için sıkıcı hale getirmesinler. Adam alıyor Astronaut Teemo'sunu ışın efektiyle AA yapıyor biz ağzımızla "piçuv piçuv" yapıyoruz. Konuya aşırı ön yargılı girdim ama sen söyledikçe hak verdim. Eskiden cidden eğlenceliydi ama artık iyice "pay to win" mantığı geldi. Bir de para ödemeyenler saf saf oynuyor (benim gibi skin bile almayanlar yani). Eskiden olsa şu ikonları belirli bir şeyler yapanlara verirlerdi bedavadan. Şimdi bas 250 RP al diyor.

Bu kadar duygusala bağlamamın nedeni yazıyı okurken Bridge of Light dinliyor olmam da olabilir tabii.

Özet: O kadar haklısın ki anlatamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Tamam yine para kazansınlar ama oyunu para ödemeyenler için sıkıcı hale getirmesinler. Adam alıyor Astronaut Teemo'sunu ışın efektiyle AA yapıyor biz ağzımızla "piçuv piçuv" yapıyoruz. Konuya aşırı ön yargılı girdim ama sen söyledikçe hak verdim. Eskiden cidden eğlenceliydi ama artık iyice "pay to win" mantığı geldi. Bir de para ödemeyenler saf saf oynuyor (benim gibi skin bile almayanlar yani). Eskiden olsa şu ikonları belirli bir şeyler yapanlara verirlerdi bedavadan. Şimdi bas 250 RP al diyor.

Bu kadar duygusala bağlamamın nedeni yazıyı okurken Bridge of Light dinliyor olmam da olabilir tabii.

İyi de Icon etkinliklerinin devam edeceğini düşünüyorum, ayrıca ilk defa bir icon için ağlayan forum gördüm. Olsa ne olmasa ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Tamam yine para kazansınlar ama oyunu para ödemeyenler için sıkıcı hale getirmesinler. Adam alıyor Astronaut Teemo'sunu ışın efektiyle AA yapıyor biz ağzımızla "piçuv piçuv" yapıyoruz. Konuya aşırı ön yargılı girdim ama sen söyledikçe hak verdim. Eskiden cidden eğlenceliydi ama artık iyice "pay to win" mantığı geldi. Bir de para ödemeyenler saf saf oynuyor (benim gibi skin bile almayanlar yani). Eskiden olsa şu ikonları belirli bir şeyler yapanlara verirlerdi bedavadan. Şimdi bas 250 RP al diyor.

İyi de Icon etkinliklerinin devam edeceğini düşünüyorum, ayrıca ilk defa bir icon için ağlayan forum gördüm. Olsa ne olmasa ne?

Olay ikonda değil zaten sevmedim

Olay şu ki eskiye göre daha paragöz sanki Riot.

• %100000 haklisin dostum. Hele Olaf diyince icim yandi. İlk mainmdi. Heey heey.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.