Şimdi Ara

Tek cihazda iki hesap olayını anlatabilecek yok mu aranızda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, her yerde araştırıyorum, herkes yarım yamalak anlatmış. Bi arkadaşımla ortak köy açmaya karar verdik. Kendi hesaplarımız var zaten ayrı ayrı. Ama bir de bu ortak hesabı kasmak istiyoruz. İkimizin telefonuda android. Cihazda nasıl hesap geçişi yapacağız bilen yok mu? Yeni gmail hesabı ekleyip senkronizasyon ayarlarını yapıyoruz basit zaten ama, oyun içerisinde geçiş nasıl olacak aydınlatacak birisi yok mudur? Bilen lütfen anlatsın şu işi.

• Ben pc ye bluestack programını yükleyip orada yeni bir köy oluşturmuştum. Daha sonra onu yine orada bir google hesabına bağladım. Telefona da aynı hesabı ekleyip oyundayken ayarlardan google+ ile bağlan kısmında bağlantıyı kesip tekrar bağlanmak istediğinde sana hangi hesabı kullanacağını soruyor oradan diğer hesabı seçip giriş yaptığında bir onaylama penceresi çıkıyor bak köy kaybolacak falan filan yazan onu onaylıyorsun diğer köye geçmiş oluyorsun. tabi diğer hesaba tekrar dönmek için aynı işlemi tekrar yapman yeterli yani köy kaybolması falan söz konusu değil.
  • Telden yeni hesap ekle gmail.
    Sonra oyuna gir google+ nın altındaki bağlandıya tıkla kırmızı olacak tekrar tıkladıgında 2 hesap cıkacak karsına kasmak istedigine gir.
    Köyü yülemek istiyor musun der ilerleme koybolacak falan der tamama tıkla. Sonra ONAYLA yazacaksın ve gireceksin. Kendi hesabına girmek için aynısını tekrarlayacaksın.
  • Android icin olani arkadaslar anlatmis. Bende apple icin soyleyeyim ama apple daha karmasiktir.

Gamecenterdan cikiyosunuz, oyunu siliyosunuz. Oyunu tekrar indiriyosunuz diger gamecenteri giriyosunuz. Ama girdiginiz gamecenterda bir oyun kayitli olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, bu konuyu açtıktan sonra birkaç saat içerisinde kendim tamamen çözdüm olayı ama siz de diğer araştıran arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz.
  • Beyler ben bu olayı Bluestackte denedim ama olmuyor diğer hesaba geçmeye çalıştığımda "hesabınız bir başka google+ hesabıyla çakışıyor" hatası veriyor" diğer hesaplarda köy yok ama bunun bi etkisi olabilir mi? hepsini birlikte başlayacaktım... androidde deneyeceğim o olayı henüz denemedim ama bluestackte de aynı olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fett

Beyler ben bu olayı Bluestackte denedim ama olmuyor diğer hesaba geçmeye çalıştığımda "hesabınız bir başka google+ hesabıyla çakışıyor" hatası veriyor" diğer hesaplarda köy yok ama bunun bi etkisi olabilir mi? hepsini birlikte başlayacaktım... androidde deneyeceğim o olayı henüz denemedim ama bluestackte de aynı olay

Uygulama yöneticisine gir, oyunun üzerine bas sonra veriyi sil'e bas. Tabii bunu yapmadan önce hazırdaki köyün bi google hesabına bağlı olsun yoksa uçar.
    O dediğin hatayı bende aldım, sebebi yeni hesapta henüz köy olmaması. Önce hesapsız bir şekilde yerel olarak sıfırdan köy açıp, sonra google hesabına bağlayabiliyorsun.
    Köysüz hesaba geçmeye çalışınca o hatayı veriyor, bu şekilde halledebilirsin. Ben böyle çözdüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah kardeşim, şimdi deniyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.