Şimdi Ara

Tek bir port açılmıyor (ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

modemime dvr kamera bağlı ve ben bunu internetten izlemek istiyorum, bunun için gerekli bir kaç port ayarı var

80 , 8200 , 9000 , 15961 bu portları açmadan ayarları malesef yapamıyorum..

şimdi modemim AirTies ; Air5341TT portlardan 80 , 8200 , 15961 olanları sıkıntısız şekilde açtım fakat ne yaptıysam 9000 portunu açamadım bu konuda birisi yardım edebilir mi, teamviewer filan bir şekilde halledebiliriz, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EvaMaSTeR -- 25 Temmuz 2013; 4:17:07 >

• Modemin uzaktan yönetim özelliği 9000 portunu kullanıyor olabilir bu yüzden açamamış olabilirsin. Ama tabi bu sadece bir teori incelemeden direk bir çözüm söyleyemeyeceğim.
  • YAv niye derdini iyi anlatamıyorsunuz.
    Ne olduda açamadın.
    Girdin hata mı verdi.
    Girdin de herşey normal de cihaza mı bağlanamadın.
    DVR diyorsun dvr en fazla 3 port kullanır.
    BUnlardan biri 80, diğeri 9000 vs her neyse, diğeri 100 mobil vs.
    Sen 4 port girmeye çalışıyorsun.
    Sen cihazının kullandığı portları öğren önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

YAv niye derdini iyi anlatamıyorsunuz.
    Ne olduda açamadın.
    Girdin hata mı verdi.
    Girdin de herşey normal de cihaza mı bağlanamadın.
    DVR diyorsun dvr en fazla 3 port kullanır.
    BUnlardan biri 80, diğeri 9000 vs her neyse, diğeri 100 mobil vs.
    Sen 4 port girmeye çalışıyorsun.
    Sen cihazının kullandığı portları öğren önce.

şöyle başlayalım o zaman

cihazımın internetten baktığıma göre açılması gereken portları, 80, 9000, 15961.. ben bir de 8200 açmak istedim cihazda bulunduğu için ondan öyle dedim..

80,15961 portlarını sıkıntısız açtım, görüntüyü internete verdim internete derken NVClient programı üzerinden izlenebiliyor fakat, ben görüntüyü internet explorer dan, ip üzerinden izlemek istiyorum fakat bu 9000 portunu açmadan sorun veriyor, please check your network environment gibi bi hata, bu hatayı 9000 portu aktifken almıyordum fakat modem değişikliği sonucu 9000 yok olmuyor abi

nasıl hata dersen airties 5341 kullanıcısıyım, tek başlık altında portları açıyorsun bu şekilde 4 ünü açtım yok 9000 tek başına sorun verdi olmadı, 9000 i tek açtım olmadı, formatladım açtım olmadı yani olduramadım

buyur sorun bu hocam, edebileceksen yardımını dinlerim

• 4EvaMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Boşver interneti, Sen cihazın network bölümüne gir ve bak bakalım hangi portları istiyor.
    Sonra adımlayalım.
  • quote:

Boşver interneti, Sen cihazın network bölümüne gir ve bak bakalım hangi portları istiyor.
    Sonra adımlayalım.

hocam merhaba, cihazın AĞ AYARI kısmına girdim medya port 8200 web port 80 yazıyor. kendi sitesinde "http://www.balitech.com.tr/destek/bl9904-9909.html" 3. soruda da göründüğü üzere 9000 portu istiyor 15961 de mobil için şimdi ben bu portları açıyorum fakat 9000 modeme hepsiyle birlikte açmama rağmen bir tek o açılmıyor. isterseniz teamviewer yapalım isterseniz konuşalım nasıl ayarlayabilirsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

quote:

Sonra adımlayalım.

hocam merhaba, cihazın AĞ AYARI kısmına girdim medya port 8200 web port 80 yazıyor. kendi sitesinde "http://www.balitech.com.tr/destek/bl9904-9909.html" 3. soruda da göründüğü üzere 9000 portu istiyor 15961 de mobil için şimdi ben bu portları açıyorum fakat 9000 modeme hepsiyle birlikte açmama rağmen bir tek o açılmıyor. isterseniz teamviewer yapalım isterseniz konuşalım nasıl ayarlayabilirsek

Sen bosver sitesini, BALİTECH diyorsun bi kere. Allah bilir hangi fabrikanın atığıdır. Bu işi yapıyorsan o markadan uzak dur, arkandan küfür yeme.
    Cihazda ne istiyorsa onu yönlendir, böşver dokümanları.
    Eğer mobil yazmıyorsa mobil portu yoktur.
    Yani aynı8200 portunu kullanır.
    İExplorerden girememenin nedeni sürümdür.
    İE8 bile desteklemeyebilir balitech, o yuzden İE7 ile deneyeceksin.
    Karşına bir ekran geliyorsa bil ki portun tamdır.
    CMS üzerinden bağlanabiliyorsan zaten portu aktif olrak açmışşındır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak Bir Network İçin Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4EvaMaSTeR

quote:

Sonra adımlayalım.

Sen bosver sitesini, BALİTECH diyorsun bi kere. Allah bilir hangi fabrikanın atığıdır. Bu işi yapıyorsan o markadan uzak dur, arkandan küfür yeme.
    Cihazda ne istiyorsa onu yönlendir, böşver dokümanları.
    Eğer mobil yazmıyorsa mobil portu yoktur.
    Yani aynı8200 portunu kullanır.
    İExplorerden girememenin nedeni sürümdür.
    İE8 bile desteklemeyebilir balitech, o yuzden İE7 ile deneyeceksin.
    Karşına bir ekran geliyorsa bil ki portun tamdır.
    CMS üzerinden bağlanabiliyorsan zaten portu aktif olrak açmışşındır.

hocam bu işi yapmıyorum, kullanıcısıyım ve ayarları halletim, sıkıntısız kullanabiliyorum sağolun yardım için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.