Şimdi Ara

Tek Başına Yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa'dan bildiriyorum.Bu sene 2. Sınıfa geçtim. Ekşi'den bu başlığı okuyup gaza geldim ve şu an 3. günümde 3 gündür tek başıma temizlik yapıyorum.Şimdiden sıkılmaya başladım. Ne yapmamı önerirsiniz ? Kendimi geliştirecek şeyler zaten yapacağım koca bir sene. Ama şu an canım aşırı sıkılıyor + hala evin 4/5 temizliği duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi/film izle.
  • 27 Eylülde ben Bursa'ya dönüyorum hocam misafirliğe beklerim + ev işlerine yardımcı olurum
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Haha bekliyorum hocam Temizliğe kimseyi çağırmadım daha kendim hallederim diye düşündüm ama halledemiyorum çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kostokss

Haha bekliyorum hocam Temizliğe kimseyi çağırmadım daha kendim hallederim diye düşündüm ama halledemiyorum çok zor

Hocam tek olmuyor ya biz 60m2 yeri 5 kişi sildik süpürdük muhabbet sohbet derken max. 1 saatlik işi de 2-3 saatte bitirdik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz sıkilmadan yaşayan adam şansli insandır

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: Kostokss

Hocam tek olmuyor ya biz 60m2 yeri 5 kişi sildik süpürdük muhabbet sohbet derken max. 1 saatlik işi de 2-3 saatte bitirdik

Alıntıları Göster
    Benimki de yaklaşık 60m2 ama 3 günde sonunda bitti . Tabi ben de oyalandım biraz ama olsun bitti sayılır. Balkon kaldı bir tek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.