Şimdi Ara

tek başına oyun kurtarılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk maçımda 2 feeder + 1 afk vardı (0-2-0 ) olup afk kaldı
    ikinci maçımda 25 kill yaptım takımı ben taşıdım oyun sonu 4 onurlu verdiler sağolsunlar bundada 3 feeder vardı takımda
    şimdiki maçımdada solo alıyorum dedim herkes tamam dedi mal herifler solo aldı bana adc bıraktı adc ile nasıl taşıyayım oyunu takım scorları 60- 20 idi benim 13 kill 8 death vardı . takım 4-14 ,3-15,0-10 scorlar vardı yeter ben daha ne yapayım bütün maçlarımda takımı ben tuttuğum halde hala ya afk olur ya feeder olur
    10 maçın 2 lose 1 win oldu bu kadar iyi oynamama rağmen bütün maçlarda şimdi gitcem bronzelara düşcem hiç çıkamıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddlesticks -- 28 Eylül 2013; 14:29:23 >

• Yanlız o adc ile nasıl taşıyayım oyunu cümlesi var ya o cümleyle buraları yıkarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutux64 -- 28 Eylül 2013; 14:41:41 >
  • adcyle taşınmaz zaten kardeşim supportla taşı winstreak yap
  • Geçmiş olsun karşim ben de 10 maçın 8inde varus almıştım ağğğmıştım 30 olduktan hemen sonra mı girdin büyük ihtimal bronz 2 1 gümüş 5 olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorGandalf

Geçmiş olsun karşim ben de 10 maçın 8inde varus almıştım ağğğmıştım 30 olduktan hemen sonra mı girdin büyük ihtimal bronz 2 1 gümüş 5 olursun

3. 30 levelim

• logitech g27 n var ve lol mü oynuyosun? by.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutux64

Yanlız o adc ile nasıl taşıyayım oyunu cümlesi var ya o cümleyle buraları yıkarlar

AFEDERDIN AMA TAKIMDA BENI KORUYAN YOK VE KARSI TAKIMDA 5 KISI BANA FOCUSLUYOR FIZZ ZATEN GELIP TEK ATIP GIDIYOR DAHA NE YAPAYIM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

quote:

Yanlız o adc ile nasıl taşıyayım oyunu cümlesi var ya o cümleyle buraları yıkarlar

AFEDERDIN AMA TAKIMDA BENI KORUYAN YOK VE KARSI TAKIMDA 5 KISI BANA FOCUSLUYOR FIZZ ZATEN GELIP TEK ATIP GIDIYOR DAHA NE YAPAYIM

caps açıp yazınca daha çok dikkatimi çekmedi yazdıkların senin cümlenden çıkan sonuç senin adc ile oyun taşıyamadım ama normalde adc cayır cayır oyun yanlışım varsa düzeltsinler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MorGandalf

Geçmiş olsun karşim ben de 10 maçın 8inde varus almıştım ağğğmıştım 30 olduktan hemen sonra mı girdin büyük ihtimal bronz 2 1 gümüş 5 olursun

3. 30 levelim

Bence demek istedi 30 lv olur olmaz derecelimi girdin diye kötü oyuncusun demiyorum ama biraz beklemende yarar olurdu en azından 2 - 3 lane de oynayabilirsin :)
  • Bence;

Tek başına tabiki oyun taşınmaz ama tek başına takımına tf kazandırabilir ve oyun başında da laneleri rahatlatabilirsin

• quote:

quote:

Nerenden sallıyorsun kardeşim fizz tek atamaz çünkü sadece dari teq atabilir fizz en az iki atar

• rankedda carry potasiyeli jungle>solo=mid>adc=sup illa taşıcam diyosan al jungle'ını taşı oyunu
  • quote:

quote:

Fizz in tüm skillerini atmasını bekle sonra gir tf ye nasıl fikir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum yerden sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf Or Troll

quote:

quote:

Adam cooldownda kasmisti dk basi ulti atiyor ordan burdan daha banlamalarda dedim adama fizz banla diye ama o gitti amumu banladi

• Yazidigini okumadim ama sadece bunu yazicam cok kolay tasiniyor bugun arkadasimin ilk 10 macini oynadim bi oyunda 4 vs 5 tik oyun basindan sonuna kadar adamlara kule vermedik mid diana oynadim 18 e 3 bitirdim kimse kendini kandirmasin kimse orda farm felan yapmiyor ward alanda yok. Ve ilk defa diana oynadim desem yeridir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf Or Troll

quote:

quote:

Adam cooldownda kasmisti dk basi ulti atiyor ordan burdan daha banlamalarda dedim adama fizz banla diye ama o gitti amumu banladi

Low eloda amumu-blitz-shen den başka bir şey banlanmıyor zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Yazidigini okumadim ama sadece bunu yazicam cok kolay tasiniyor bugun arkadasimin ilk 10 macini oynadim bi oyunda 4 vs 5 tik oyun basindan sonuna kadar adamlara kule vermedik mid diana oynadim 18 e 3 bitirdim kimse kendini kandirmasin kimse orda farm felan yapmiyor ward alanda yok. Ve ilk defa diana oynadim desem yeridir

8/2 bitirdim. 2 yenilgide de benim uçuk bir skorum ve farmım olmasına rağmen takımdaki oyuncular birer birer feedlediler ardından 2 kişi leave attı benim suçum ne ? Ben gold IV başlamam gerekirken silver elohelline girdim ha söyle bana benim suçum ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

logitech g27 n var ve lol mü oynuyosun? by.

Bende DFGT var ama ben de hiç kullanmıyorum. Ne oynayak hocam direksiyonla.
  • dostum ets2 nin başına oturursam, kalkmam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.