Şimdi Ara

Tek başına ev tutmanın zorlukları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarda arkadaş bahsetmiş çoğu şeyden ama ben de bir şeyler söyleyeyim.
    Tek başınıza kalacak arkadaşların ilk düşünmesi gerek durum yemek işidir. Yemek yapmayı öğreneceksiniz. İlk birkaç gün açıkçası elim ayağıma dolaştı, şimdiyse profesyonel yemek yapıyorum.
    Tek başınıza kalıyorsanız, yalnızlık gibi bir probleminiz de olacak. Gündüzleri değil de akşamları sessiz bir şekilde tek başınıza oturmak hoş değil. Etraftan çıt çıkmayınca insan huzursuz oluyor. TV ya da müzik açabilirsiniz. Ben bulaşık yıkarken, yemek yaparken vs hep müzik dinlerdim.
    Bunun dışında tek başına kalmak demek, tüm sorumlulukları tek başına yüklenmek demek. En basitinden kira daha fazla olacak. Mutfak masraflarını tek başına karşılayacaksın. Temizliği, yemeği, bulaşığı vs tek başına yapacaksın.
    Yalnızlık konusunda bir şey diyeyim. Ben tek başıma kaldım ama benim gelenim gidenim çok olurdu. Bazen arkadaşlarım bende kalırlardı. Pek yalnız hissettiğim zaman olmadı yani. Eğer güzel bir ortam kurarsanız, sizin 1+1 tek kişi kaldığınız eviniz, güzel bir toplanma mekanı olabilir.

Yeni sene ise bir arkadaşımla 2+1'e geçiyorum. İki kişi kalacağız. Bakalım bu sefer nasıl olacak.

• Tek kalman daha iyi olur.insanlar ile anlaşmak zor.tembel olur,cimri olur,pis olur,eve birilerini getirmek ister rahatsız olursun.tek isen kral sensin.bekar adam bence tek kalmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölürsen leşin kokar hocam haberin olsun.Onun dışında yalnız yaşamak en iyisi,kafan rahat ediyor.Evde çıplak da gezebiliyorsun.
  • KYK çıkmazsa buralara tekrar geleceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ditrado -- 26 Ağustos 2018; 14:50:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 3 Eylülde kyk yurt başvuruları başlıyormuş..

Deneyimli arkadaşlar başvururken sadece yarı özel isteme durumu var mı? Öyle bir seçenek sunuyormu başvuru formunda KYK.

Yarı özel kyk ların özel yurtlardan daha klas olduğu ve 3 kişilik odalardan bahsediliyor acil bilgi lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.