Şimdi Ara

Tek başına basketbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimin karşısında bir basket sahası var ve sürekli bombos tek basıma oynamaktan bık geldi diyebilirim.Arada sırada baska arkadaslarımda geliyor ama sürekli değil, burada sıkı bir streetball ortamı olsun isiyorum.Bana taktik verirmisiniz ?

• etrafda daha büyük bir park vardır herkes oradadır oraya git selam falan diye gir 1-2 el oynayınca arkadaş olursunuz düzenli oynarsınız
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    dediğin gibi bi park var evet ama bizim muhitte sadece burası var ve cidden evin tam karsısında olunca cok işime geliyor burada oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

dediğin gibi bi park var evet ama bizim muhitte sadece burası var ve cidden evin tam karsısında olunca cok işime geliyor burada oynamak

ya yakınlardan arkadaş edineceksin yada mecburen oraya gideceksin. sırf sana yakın diye o kadar insan oraya gelmez oynamaya
  • Sen tek başına oynuyosun ve yanına gelen olmuyo mu Biz oynasak bütün mahalle toplanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905Discovery

Sen tek başına oynuyosun ve yanına gelen olmuyo mu Biz oynasak bütün mahalle toplanır

Eski mahallemi hatırlıyorum 4 lü pota olan bi yer vardı oraya 3 kişi gitsek 20 kişi olurduk o yüzden tek basıma oynamak daha sıkıcı bi hale geliyor o ortama alışınca
  • Bence evine yakın olan yerde oyna illa ki bi ortam oluşur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beşiktaş Basketbol Ana Konusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi şehirdesin? Yaş kaç?

• ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    samsunda değilim ne yazıkki
  • Basketten anlıyolarsa git konuş gelin maç yapalım adam toplayın falan, anlamıyolarsa hiç bulaşma zevkli olmuyo tek takıl

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    aynen öyle haklısın ama sıkıntı kimsecikler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

samsunda değilim ne yazıkki

Valla olsaydın gelecektim. Sağlık olsun.

• bilirim o duyguyu tek başıma çalım atardım hem kaleci hem oyuncu olurdum hey gidi günler
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.