Şimdi Ara

Tek basima fiziik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 10 ve 11de fizik gormedim. Bu sene sinava girecegim .
    Fizigi tek basima halledebilir miyim ? Halledersem nasil hallederim yardim edin. Umut oncul izlerken bazen kayış kopup gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umut öncül de bazı konular yok teknofem de çok güzel anlatıyo ordan çalışanilirsin. Ygs fizik konuları çok zor değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Umut öncül de bazı konular yok teknofem de çok güzel anlatıyo ordan çalışanilirsin. Ygs fizik konuları çok zor değil

Tek basima nasil calismaliyim ? Not tutmali miyim hangi kaynaklardan baslangic icin baslanilmali

• Ben palme çözüyorum ama 9 10 da fizik görmediysen zorlanabilirsin daha kolay bir kaynak al umut öncül ve teknofemden konuları dinleyip testleri çöz videolar yeterli gelmiyosa konu anlatımlı çözümlü örnekleri olan bir kitap al. Ben not tutmuyorum ama istersen bazı formülleri ve sözel konuları not edebilirsin.

• Benim videolarımı izleyebilirsiniz :) Aklınıza takılan sorular olunca sorabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=TmcG76cqtyE&t=12s Buradan başlayınız. Zaman az :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinbei48 -- 19 Temmuz 2017; 12:57:0 >
  • lidibu fizik güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: YenerYasun

Benim videolarımı izleyebilirsiniz :) Aklınıza takılan sorular olunca sorabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=TmcG76cqtyE&t=12s Buradan başlayınız. Zaman az :)

O zaman sizin bir öğrenciniz olarak dersinizde ne yaoayim ? Hangi kaynaklardan baslayayim?

Simdiden cok sağolun sizin videolarinisida izleyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmzz

lidibu fizik güzel

Videolar eksik gibi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Benim videolarımı izleyebilirsiniz :) Aklınıza takılan sorular olunca sorabilirsiniz.

O zaman sizin bir öğrenciniz olarak dersinizde ne yaoayim ? Hangi kaynaklardan baslayayim?

Videoları izlerken not alınız. Ayrıca ilk başta çözümlü örnekleri inceleyip sonra test çözmek daha mantıklı.Anlaşılmayan kısımları not alıp ara ara tekrar etmek güzel oluyor. Fizik nasıl çalışır diye bir video çekeceğim yakın bir zamanda :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Videoları izlerken not alınız. Ayrıca ilk başta çözümlü örnekleri inceleyip sonra test çözmek daha mantıklı.Anlaşılmayan kısımları not alıp ara ara tekrar etmek güzel oluyor. Fizik nasıl çalışır diye bir video çekeceğim yakın bir zamanda :)

İlginiz icin tesekkurler.

O videonuzuda en kisa zmanda bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet umut öncül iyi anlatıyor konuları ama Soruları yapamayınca takılır kalırsın çözmeye uğraşırsın , baya vakit kaybedersin moralin bozulur eğer teksen , soruları biriktirip soracak birini bul.
  • başını izledim güzele benziyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.