Şimdi Ara

Tek Başıma Evde Kalıyorum,İlk Defa Bu Kadar Sıkılıyorum.Bu Okul Nasıl Bitecek :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok küçük bir şehirde üniversite 3.sınıfım.7 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşımın okuduğu şehre Bir yıl sonra yerleştim.O bu dönem mezun oldu ve gitti.Evde tek kalıyorum.Fakat o gittikten sonra çok fazla yalnız kaldım.Arkadaşlarım var ama onlar da bir yere kadar.Daha dün geldiler .ps4 vs her şey var evde ama hergün onları da çağıramıyorum.Çağırsam da gelemezler zaten.Seneye kpss gireceğim için bu yıldan giriyim kafam rahat olsun diye bugün dersaneye de yazıldım .cumartesi pazar vakit geçsin diye.Ama yok duramıyorum ev üstüme geliyor.Nasıl geçecek bu 1.5 yıl

• Biz varız

Şaka bir yana istersen sohbet edebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Biz varız

Sağolasın reis.Bu forum hep yanımda oldu.Her konuda yardımını gördüm.Bana buradan fikir verebilirseniz çok makbule geçer.Nasıl vakit geçer.evde sınırsız Net var ,digitürk var,lig tv var,ps4 var.Ama insan yalnız olunca hiçbir şey gelmiyor içimden.Acaba şöyle saran bir oyuna falan mı başlasam.Ya da başka tavsiyeleriniz var mı .Şunları yap dediğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Biz varız

Sağolasın reis.Bu forum hep yanımda oldu.Her konuda yardımını gördüm.Bana buradan fikir verebilirseniz çok makbule geçer.Nasıl vakit geçer.evde sınırsız Net var ,digitürk var,lig tv var,ps4 var.Ama insan yalnız olunca hiçbir şey gelmiyor içimden.Acaba şöyle saran bir oyuna falan mı başlasam.Ya da başka tavsiyeleriniz var mı .Şunları yap dediğiniz

Zaman öldürmek için online oyuna başlayabilirsin. Ya da yabancı dizi,film izlersin. Bir bisiklet alıp okula falan onunla gidebilirsin, yakınlarda ağaçlık bir yer varsa yürüyüş/koşu yapabilirsin vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Biz varız

Sınavım var diyorsun oyuna başlama

Sana tavsiyem bir hobin varsa onunla uğraş mesela ben elektronik işiyle uğraşıyorum sende mesela hemen bilgisayar başına geçip 3dmax autocad felan öğrenmeye çalış hemde ileride faydası olur

Ekstra tavsiye olarak gelebilecek yer varsa git gez araban varsa koy yakıtı gez milleti ara telefonla işlet olmadı kitap oku film izle

Bir ekstra daha vereyim hep merak ettiğin bir makine varsa nasıl çalışıyor araştır bakalım nasılmış hatta örnek istersen kombi? Veya Televizyon biz 3Mbit hızla Full izleyemezken neden 4K videoyu hiç zorlanmadan takılmadan oynayabilir? Sünger nasıl yapılır?

Hatta bunuda geçtim varsa balkonun biraz bitki ek konuş onlarla bakımını yap

• Spora yazıl ilgini çekerse zaten baya vaktini alır

• saolun canlar.Biraz fikir sahibi oldum.Hayvan falan mı beslesem aslında.Spor pek düşünmüyorum.zaten kpss kursu cumartesi pazar olacak.hafta içi dört gün ikinci öğretim olduğumdan okuldayım,pek vaktim olmaz spora da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlkokul diye okuyanlar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvana bulaşma derim. bakımı bayağı zor. spor düşün bence. hem fit bir görüntün olur hem sağlık açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

hayvana bulaşma derim. bakımı bayağı zor. spor düşün bence. hem fit bir görüntün olur hem sağlık açısından.

spor salonunda düzen tutturamam hocam.Boy 1.74 kilom 64.Vücudum fit duruyor.Zaten kas falan da istemem boyumu kısa olarak gördüğümden kısa boylulara kas yakışmıyor.hem 4 gün okul ,2 gün dersane vaktim de olmaz.Daha çok ben evde sıkılmama bir çözüm arıyorum dostum
  • e zaten 4 gün okul 2 gün dersane var diyosun evde 16 saat duruyosun 10 saat uyusan 6 saat kalıyo yemek filan 1 saatini alsa 5 o 5 saattin 1 saati yıkanmadır giyinmedir onlara gitse 4 saat 2 film izle 4 saatte yada diziye başla çok saracak. geri kalan 1 gün boş gününde de arkadaşlarını çağırırsın
  • Maket

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.