Şimdi Ara

Tek Arkadaşım Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burdaki herkesi kendi gibi sanmis Gel Bakirkoye tanisalim velet dedigin kimmis gor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 16 Kasım 2014; 18:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba siz herkese çıkarcı gözüyle baktığınız için herkesi çıkarcı zannediyor olabilir misiniz? Yani anlamıyorum bi kişi bi kişiyle arkadaşlık kurarak nasıl bir çıkar elde edebilir ki? Şu ana kadar tanıştığım insanlar içinde bir yada iki kişiyi çıkarcı olarak tanımlarım. Yapmayın gözünüzü seveyim her insana çıkarcı gözüyle bakmayın 1-2 kişi için.

Orijinalden alıntı: Knife Party

Burdaki herkesi kendi gibi sanmis Gel Bakirkoye tanisalim velet dedigin kimmis gor

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1412961

Pencereyi kapa ?

♠îηνoкêŕ øρ♠
  • quote:

Orijinalden alıntı: creativeself

quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

Kaç yaşindasin bilmiyorum ama meraba meraba da kalsın arkadaşlığın diğerleriyle samimi olduğun bikaç kişi ile de zamanini geçir. Fazla arkadaş iyi olmuyor çünkü insanlara güven olmuyor .

17 Yaşındayım ve bende senin suan dediğini yapıyorum

Ben genelde hayir diyemeyen bir insanim arkadaşlarima karsi o yuzden lisede genelde bikac samimi arkadasim vardi siniftakilerle de normal muhabbet kurardim soguk kalmazdik yani onun harici disardan farkli siniftan arkadaslarla genelde merhabalaşirdim. Universite ortami cok daha farkli tabi ilerde goreceksin lise arkadasliklarini arayacaksin cikar cok daha fazla ön planda olacak.

Bi benim ünidemi arkadaşlarım çıkarcı değil anlamadım forumda herkes üniversitede çıkarcı insanlar var diyip duruyo

İki seçenek var. Ya cidden esaslı insanlar bulmuşsun ya da çoğu durumda kullanildiğını anlayamayacak kadar saf ve temiz kalplisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı mesele. Benimde tek can ciğer dostum vardı benim isteğim üzerine bir etkinliğe katıldık benim oradakilere kanım kaynamadi ama bu bunlari sevdi. Ben konuşma beraber takılalim dediğimde tamam konuşmam etmem dedi biz bu etkinliğe tekrar katildik ama konusmasina bisey demedim biz bununla kustuk kustukce bu oradakilerle samimi olmaya basladi sonra baristik ama sürekli onlarla takildigi icin anlasamadik kavga ettik bidaha konuşmadık suan sürekli onlarla takılıyor. Degerini bil eğer bi insanla tanistiysa onunla fazla yakın olmasına izin verme.
    Aynı sevgilimmis gibi anlattim ama gerçekten bu dostum varken sevgiliye ihtiyaç duymuyordum sürekli beraber takılıyoduk yedigimiz ictigimiz birdi o benim için canini verirdi bende onun için canimi verirdim. Sevgili yaparsak iki kanka olan kiz bulacaktik beraber takilacaktik. Ki buldukda takildik ama onlarda dostumla aramı bozdu. Hocam sana bi tavsiye vereyim bu arkadasinin her türlü yanında ol kusmemeye çalış. Aranıza birilerini sokmamaya calis. Eger bir hobi edinirse sende ona katil baska insanlarla takilip sana satis koymaya calismasin. Mesela bisiklet turuna katiliyorsa dostun sende katil. Simdiki aklim olsa her zaman yaninda olurdum. Ama simdi 180 derece değişti bes para etmez adamlarla can ciger dost oldu. Şerefsiz dedigimiz adamlarla takiliyor. İnsanın dostu olunca gerçekten her zorluğun altindan kalkar bana yüklü miktar borc verirdi icinde gram suphe olmazdi bende ona hep borc verirdim ama suphe etmezdim.
    Neyse hocam dostunun değerini iyi bil umarım her zaman yanında olur satis koymaz sana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: creativeself

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

Kaç yaşindasin bilmiyorum ama meraba meraba da kalsın arkadaşlığın diğerleriyle samimi olduğun bikaç kişi ile de zamanini geçir. Fazla arkadaş iyi olmuyor çünkü insanlara güven olmuyor .

17 Yaşındayım ve bende senin suan dediğini yapıyorum

Ben genelde hayir diyemeyen bir insanim arkadaşlarima karsi o yuzden lisede genelde bikac samimi arkadasim vardi siniftakilerle de normal muhabbet kurardim soguk kalmazdik yani onun harici disardan farkli siniftan arkadaslarla genelde merhabalaşirdim. Universite ortami cok daha farkli tabi ilerde goreceksin lise arkadasliklarini arayacaksin cikar cok daha fazla ön planda olacak.

Bi benim ünidemi arkadaşlarım çıkarcı değil anlamadım forumda herkes üniversitede çıkarcı insanlar var diyip duruyo

İki seçenek var. Ya cidden esaslı insanlar bulmuşsun ya da çoğu durumda kullanildiğını anlayamayacak kadar saf ve temiz kalplisin.

Kullanılmaktan nefret ederim bu yüzden çok kişiyle kavga ettim saf hiç değilim.Ben 3 arkadaşımla ve kızlarla takılıyorum genelde o yüzden sınıftaki diğer erkeklerle ortak bişey düzenlendiği zaman genelde muhabbet ederim onun dışında pek alakam yok.Daha 1.sınıfım zaten bitek 3 arkadaşımı adam gibi tanıyorum bizim sınıfta ilk günden gruplaşma oldu böyle garip bi sınıf.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThugFamily

Aynı mesele. Benimde tek can ciğer dostum vardı benim isteğim üzerine bir etkinliğe katıldık benim oradakilere kanım kaynamadi ama bu bunlari sevdi. Ben konuşma beraber takılalim dediğimde tamam konuşmam etmem dedi biz bu etkinliğe tekrar katildik ama konusmasina bisey demedim biz bununla kustuk kustukce bu oradakilerle samimi olmaya basladi sonra baristik ama sürekli onlarla takildigi icin anlasamadik kavga ettik bidaha konuşmadık suan sürekli onlarla takılıyor. Degerini bil eğer bi insanla tanistiysa onunla fazla yakın olmasına izin verme.
    Aynı sevgilimmis gibi anlattim ama gerçekten bu dostum varken sevgiliye ihtiyaç duymuyordum sürekli beraber takılıyoduk yedigimiz ictigimiz birdi o benim için canini verirdi bende onun için canimi verirdim. Sevgili yaparsak iki kanka olan kiz bulacaktik beraber takilacaktik. Ki buldukda takildik ama onlarda dostumla aramı bozdu. Hocam sana bi tavsiye vereyim bu arkadasinin her türlü yanında ol kusmemeye çalış. Aranıza birilerini sokmamaya calis. Eger bir hobi edinirse sende ona katil baska insanlarla takilip sana satis koymaya calismasin. Mesela bisiklet turuna katiliyorsa dostun sende katil. Simdiki aklim olsa her zaman yaninda olurdum. Ama simdi 180 derece değişti bes para etmez adamlarla can ciger dost oldu. Şerefsiz dedigimiz adamlarla takiliyor. İnsanın dostu olunca gerçekten her zorluğun altindan kalkar bana yüklü miktar borc verirdi icinde gram suphe olmazdi bende ona hep borc verirdim ama suphe etmezdim.
    Neyse hocam dostunun değerini iyi bil umarım her zaman yanında olur satis koymaz sana

Eğer başka arkadaş bulunca hemen seni satıyosa o dostun değildir zaten.Bu kadar kafana takma..

• Üniversitede değişiyor rahat ol sık dişini güzel bir okul kazan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.