Bildirim
Tehlike mi, o da ne?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
15. fotoda adam pikabı yamultmayı göze almış çekiciye para vermemek için -
Fotoğraflara Türkiye Fiziki Haritasi'ni koyarsan eksik tamamlanmış olur. -
Bu konu başlığını dilimizi katletmeden herkes yazamaz. Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum (kopyala yapıştır ise ilgiliyi tebrik ediyorum) -
quote:
Orijinalden alıntı: sistemli adam
Bu konu başlığını dilimizi katletmeden herkes yazamaz. Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum (kopyala yapıştır ise ilgiliyi tebrik ediyorum)
Hakikaten doğru ''mi'' ayrı yazılmış, dahi anlamındaki ''da'' ayrı yazılmış soru işareti eklenmiş daha ne olsun. Keşke soru işaretinden önce bir boşluk koyulsa imiş, o da olur.
Bu arada birazdan duyar kasmak için gelecekler olacaktır, çaresizlik, imkansızlık, ne yapsınlar gibi. Yıllarca sadece ayağımı yerden kessin diye alabileceğim bir araca sahip olma imkanım varken almadım, neden? Çünkü alacağım araca masraf edemeyecektim, bakımlarını bile yaptıracak para kalmayacaktı dolayısıyla güvenli olmayacaktı. Ben de yıllarca toplu taşımayı kullandım.
Ama yok, ehliyeti alan kırık dökük araba almaya koşuyor, yolda kalana kadar biniyor, fren tutmaz, yolu hiç tutmaz, lastik ikide bir patlar, akü biter, yolda kalır, benzin biter vs vs vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 29 Ocak 2016; 12:36:15 >
-
ki birlesik olacak. -
13 kesin Türk ya da Yahudi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol börek -- 29 Ocak 2016; 12:29:54 > -
tr yollarinda görüyoruz zaten bunlari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 29 Ocak 2016; 12:32:54 > -
Doğru, hemen düzeltiyorum -
yeni Türkiye'nin gelecekteki hedefi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DeepNote
quote:
Orijinalden alıntı: sistemli adam
Bu konu başlığını dilimizi katletmeden herkes yazamaz. Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum (kopyala yapıştır ise ilgiliyi tebrik ediyorum)
Hakikaten doğru ''mi'' ayrı yazılmış, dahi anlamındaki ''da'' ayrı yazılmış soru işareti eklenmiş daha ne olsun. Keşke soru işaretinden önce bir boşluk koyulsa imiş, o da olur.
Soru işaretinden önce olması gereken boşluğu bir ara takıntı haline getirmiştim ama özellikle yazılı medyada, başlıklar dahil bitişik yazma hastalığı o derece ilerlemiş ki, artık dikkat bile etmiyorum.
-
Bunlar birsey mi? Bunca yildir bu ulkede yasiyoruz. Bunlar viz gelir bize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X