Şimdi Ara

Tehdit Edildim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere forumdan bir arkadaşımız opel araba alacaktı araç kazalı idi ve satıcının deyişine göre çıtır hasardı. Sonra forumdan kardeşlerimiz aracın pert olmuş dağılmış fotolarını yayınlayıp ifşa etmişti.. Bende malum siteye ilan ile ilgili şikayette bulundum ve satıcıyada haddini bildirdim özel mesaj ile.. Adam resmen tehdit etti beni attığı mesaj şu şekilde...

Tehdit Edildim.. Tehdit Edildim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bediboy -- 7 Şubat 2014; 17:14:51 >

• çok tehditkar değil aslında he he yazıp geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

çok tehditkar değil aslında he he yazıp geçin.

Artist ya dikkat et falan diyo vericem açık adresimi gelsin bi de yüzüme söylesin
  • bediboy kullanıcısına yanıt
    Bişey çıkmaz ondan ,Türkiye de önüne gelen tehdit ediyo :) Gül geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara tehdit moda oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Artist ya dikkat et falan diyo vericem açık adresimi gelsin bi de yüzüme söylesin

Ver hocam biraz ekşın olsun
  • sende ok diyeydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Edildim Ne Yapmalıyım?
    9 yıl önce açıldı
    Mernisten Tehdit Ediliyorum
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

quote:

quote:

Aman ekşın derken dikşın dikşın olmasın sonra. Sebep sen olursun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

quote:

quote:

Aman ekşın derken dikşın dikşın olmasın sonra. Sebep sen olursun. :)

Aman Allah korusun deme öyle şeyler hocam, hadi ben kaçtım görüşürüz.

• quote:

Aynı araba yeni bir ilanla karşınızda. Araç çok temiz ve orjinalmiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-az-kullanilmis-34-binde-153126828/detay

Diğer konu sahibi arkadaş yeni ilanı bulmuş. Adam utanmadan burdan devam ediyor milleti kandırmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samir_Rallye -- 7 Şubat 2014; 17:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

quote:

Aynı araba yeni bir ilanla karşınızda. Araç çok temiz ve orjinalmiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-az-kullanilmis-34-binde-153126828/detay

Diğer konu sahibi arkadaş yeni ilanı bulmuş. Adam utanmadan burdan devam ediyor milleti kandırmaya.

Ulan ne karaktersiz adamlar var ya...

• Adamın kurduğu cümle ne çapta olduğunu anlatıyorken başını belaya sokmaya değer mi?

Birde adresimi vereceğim diyorsun, hayatının hatası olur. Tavsiye etmem... Sebebini açıklarım ama bu forum müsait değil... Gül ve geç git, bu noktadan sonra yapacağın her eylem sana zarar olarak döner, benden söylemesi...

Şimdi bu yazdıklarımı da; yanlış yorumlayıp tehdit üzerine tehdit edildim deme de !!

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Adamın kurduğu cümle ne çapta olduğunu anlatıyorken başını belaya sokmaya değer mi?

Birde adresimi vereceğim diyorsun, hayatının hatası olur. Tavsiye etmem... Sebebini açıklarım ama bu forum müsait değil... Gül ve geç git, bu noktadan sonra yapacağın her eylem sana zarar olarak döner, benden söylemesi...

Şimdi bu yazdıklarımı da; yanlış yorumlayıp tehdit üzerine tehdit edildim deme de !!

Yok hocam o kadar da değil de kanıma dokunuyo böle ucuz adamların ucuz polat havaları

• bediboy kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şeye dokunmasın mümkünse... Sen doğru olanı yapmışsın ama karşı taraf yanlış olunca haliyle bu durum ortaya çıkıyor... Allah'a havale et, takılma ve geç... Seviyeyi düşürerek ne kazanabilirsin ki?

Bırak polat efendi kendi seviyesinde sana üstünlük kurduğunu zannetsin.

Ayrıca; hukuken bakarsak mesajlarda tam olarak tehdit yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Bu ara tehdit moda oldu

Az önce beni de tehdit ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Hiç bir şeye dokunmasın mümkünse... Sen doğru olanı yapmışsın ama karşı taraf yanlış olunca haliyle bu durum ortaya çıkıyor... Allah'a havale et, takılma ve geç... Seviyeyi düşürerek ne kazanabilirsin ki?

Bırak polat efendi kendi seviyesinde sana üstünlük kurduğunu zannetsin.

Ayrıca; hukuken bakarsak mesajlarda tam olarak tehdit yok.

Haklısınız hocam ya abartı bi tehdit yok zaten de hem dikkat çeksin hem insanlar görsün diye yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Bu ara tehdit moda oldu

Az önce beni de tehdit ettiler

Taciz olmasın Tehditlerin üstesinden geliriz evelallah....
  • Arkadaşlar bahsi geçen arkadaş aradı beni, konuştuk araç bir arkadaşının aracıymış ben bana ne söylendiyse onu yazdım zaten o aracın durumunu biliyordum ama işte sahibi öyle söyledi benim araçla ilgim yok falan dedi baya dolmuş abimiz içini döktü kapattı
  • Deseydin arkamda kocaman asosyaller ordusu var ezer geçeriz orayı forumca.Sıkıysa buraya bekleriz.Ağzı olan konuşuyor adam olsa öyle araba satmaya çalışmaz yani adamlığı lafta deyip geçin.
  • Duran trafikte yaya geçidinden geçiyordum(yürüyerek), trafik açıldığında mercedesli bir abimiz ile aramızda bir tatsızlık yaşandı. adam direkt ölüm ile tehdit etti, iki cümle kurdum(ben kimim biliyor musun tarzı olmayan), camı kapadı devam etti.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.