quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: WanHellsing kaavede müşteri yok zarar edecez yakında kimsin læ sen Sen napıyon kaavede ben batak oynamaya geldim asıl sen napıyon Kız kısmının kaavede ne işi varBen geçiyodum seni içerde görünce bi bakim dedim.Aha gidiyom annene ispiyonlamaya
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: WanHellsing kaavede müşteri yok zarar edecez yakında kimsin læ sen Sen napıyon kaavede ben batak oynamaya geldim asıl sen napıyon Kız kısmının kaavede ne işi varBen geçiyodum seni içerde görünce bi bakim dedim.Aha gidiyom annene ispiyonlamaya
diğer ast ve üst arkadaşlar lütfen çıkarken kapıyı kapatmayı unutmayın. abi bi 104 versene. varmı 71 oynayan, çayına ama, yok öle beleş.
quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: WanHellsing kaavede müşteri yok zarar edecez yakında kimsin læ sen Sen napıyon kaavede ben batak oynamaya geldim asıl sen napıyon Kız kısmının kaavede ne işi varBen geçiyodum seni içerde görünce bi bakim dedim.Aha gidiyom annene ispiyonlamaya Boşa saklanma okuldan kaçıp akşama kadar erkeklerle misket oynadığını da söyledimYandın sen yandın
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: WanHellsing kaavede müşteri yok zarar edecez yakında kimsin læ sen Sen napıyon kaavede ben batak oynamaya geldim asıl sen napıyon Kız kısmının kaavede ne işi varBen geçiyodum seni içerde görünce bi bakim dedim.Aha gidiyom annene ispiyonlamaya Boşa saklanma okuldan kaçıp akşama kadar erkeklerle misket oynadığını da söyledimYandın sen yandın
tavşan kanı kalmamış boğa sidiği versek??? quote:Orjinalden alıntı:WanHellsing burada sadece teğmenler çay içer