Şimdi Ara

Tefal Clipso Control ve Acticook arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nutricook ile Acticook arasındaki farka baktım biraz pişirme süreleri farklı. Nutricook biraz daha yavaş besin değerlerini tutuyormuş. Nutriyi eledim.

Ancak bu Acticook u kullanana pek rastlamadım forumda. Mesela nutricookda bir saat ver o saatten muzdarip olanlar var. Aynı saat mi kullanılıyor Acticook da.

Müşteri hizmetlerinin söylediğine göre Acticookla Clipso kontrol arasında pek fark yok. Hatta hiç yok dedi kadın. Eeee neden fiyat farkı var dedim ki cevap alamadım.

Kullanan arkadaşlardan yorum bekiyorum. Eşime almam gerekiyor hediye olarak. Hepsiburadadan alacağım ürünleri 1000 tl yapıp hiç olmazsa 150 tl puan kazanıyım.

Şuanda Clipso Control 312 tl Acticook 382 tl.

• Pardon ama konu yanlış yerde hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin-22

Pardon ama konu yanlış yerde hocam

Valla üstad en uygun yer burasıydı. Ben göremedim mi acaba. Bu başlık altında buna benzer arşiv konusu görmüştüm de.
  • Tüm forumlar » Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri » Diğerleri » Diğer ev elektroniği bu konun yeri orası hocam
  • Pardon hocam taşıyabilirmiyiz?
  • adminlerden tica edin o halleder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    hocam ben de anneme hediye nutricook 6 lt almıştım. ama memnun değiller. çok geç pişirdiğini, kılavuzdaki sürelerle alakası olmadığını söyledi. hakkaten de mercimek çorbasına 5-6 dk yazmışlar ama yarım saatte ancak istediğimiz kıvama geliyordu.

bir de altını kapattıktan sonra üdtteki valfi buhar çıksın diye açman lazım ama o zaman da ortalık buhardan geçilmiyor. kısaca memnun değiller. keşke fissler alsaydın dedi.

pişirme açısından nutircook-acticook-clipso arasında bariz farklar olacağını sanmıyorum. nutricookta sanırım 3 ya da 4 pişirme seviyesi var, acticookta 2. acticookun daha hızlı pişirdiği için besin değerlerini vitaminler falan daha fazla yokettiğini söylemişlerdi bana da. biz de o yüzden nutricooku tercih etmiştik.

ben de kendime şimdi fissler bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 8 Eylül 2013; 2:42:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.