Şimdi Ara

Teen Wolf (2011- ) | 5. Sezon Başladı (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.277
Cevap
31
Favori
84.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüme bak izaya gel arkadaş masonın içinden yine yüzyıllar önce ölen adam çıktı ne iş onu anlamadım o adamı mızrağı saplayıp öldürmedilermi ne yaptılar.? Ee şimdi yine o mızrağı bulmaya çalışıyorlar çok mantıksız mızrak öldüremediyse yine ölmez o zaman o kadar vurdular kurdu kanını içse ya arkadaş theoda buda bir saçmalıkda neyse bence boş bir bölümdü.
  • Şaşırtıcı derecede az dayak yedi bu sefer. Sadece bir sahnedeydi galiba. Sezonun genelindeki senaryoya uygun, boş bir bölüm daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım başka birinin şekline girebiliyor oda masonı şekil olarak aldı zaten olayda şu sebastian walletın ikizi varmış çift yumurta ikizi diye hatta scottın annesi bir şeyler söylemişti ama ben ordan anladım ama yine tam olarak anlayamadım.
  • Mason teorim:

Mason'u yeşil bi tankın önüne oturttular, o tankın içindeki sebastian'ın cesediydi sanırım. Mason'un ensesine taktıkları şeyle de sebastian'ı bi şekilde mason'un benliğine aktardılar gibi bi şey oldu galiba.
  • Ss4Gogeta kullanıcısına yanıt

Öyle diyelim o zaman doktorları neden öldürdü neden doktorlar kendilerini öldürcek birini tekrardan çağırsınlar?
  • valla ne yalan söyliyim güzel bölümdü tek solukta bitti

• İçimden bir ses sezon finalinde biri ölecek, bu kişi de Gerard olacak diyor.
  • Beşinci sezonun sayısına yakışır şekilde, beş para etmez bir biçimde bitti. 19 bölüm genel anlamda saçma sapan ve sıkıcı şekilde geçiyor ve 40 dakikada olay örgüsünde bütünlük olmaksızın, sanki hızlandırılmış biçimde final yapıyorlar. Ne oldu, ne bitti; anlamadım bile. Bu kadar korkup uğraştıkları şeyler böyle mi çözülmeliydi? Bir eski sezonlara bakıyorum; bir de şuna bakıyorum... Teen Wolf bitmiş.

Bölümde içimin cız ettiği tek sahne Sebastien Scott'ın anılarına girdiği zaman gördükleri ve tepkisiydi; bölümün kalanı ve sezonun ortalaması çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müddeiumumi

Beşinci sezonun sayısına yakışır şekilde, beş para etmez bir biçimde bitti. 19 bölüm genel anlamda saçma sapan ve sıkıcı şekilde geçiyor ve 40 dakikada olay örgüsünde bütünlük olmaksızın, sanki hızlandırılmış biçimde final yapıyorlar. Ne oldu, ne bitti; anlamadım bile. Bu kadar korkup uğraştıkları şeyler böyle mi çözülmeliydi? Bir eski sezonlara bakıyorum; bir de şuna bakıyorum... Teen Wolf bitmiş.

Bölümde içimin cız ettiği tek sahne Sebastien Scott'ın anılarına girdiği zaman gördükleri ve tepkisiydi; bölümün kalanı ve sezonun ortalaması çöp.
    quote:

Orijinalden alynty: Feanor Tasartir

Be?inci sezonun sayysyna yaky?yr ?ekilde, be? para etmez bir biçimde bitti. 19 bölüm genel anlamda saçma sapan ve sykycy ?ekilde geçiyor ve 40 dakikada olay örgüsünde bütünlük olmaksyzyn, sanki hyzlandyrylmy? biçimde final yapyyorlar. Ne oldu, ne bitti; anlamadym bile. Bu kadar korkup u?ra?tyklary ?eyler böyle mi çözülmeliydi? Bir eski sezonlara bakyyorum; bir de ?una bakyyorum... Teen Wolf bitmi?.

Bölümde içimin cyz etti?i tek sahne Sebastien Scott'yn anylaryna girdi?i zaman gördükleri ve tepkisiydi; bölümün kalany ve sezonun ortalamasy çöp.

Sonuna kadar katylyyorum.. Bi ara baya ?a?yrdym bu kadar hyzly ve saçma bitemez diye.. Kimse kusura bakmasyn bokum gibi bir sezondu. TRUE ALPHA Dedik 2 sezondur olaylary scott hariç herkes bitiriyor..

• Çok saçma bir sezon finali olmuş arkadaş bu kadarda basit bitmemeliydi. Ne oldu ne bittiye getirmişler olacak iş değil şu işe bak.

Lydianın mason diye bağırıp sebastianı çıkarması sonrası öldürmesi ise tamamen Bol shit olmuş desem yeridir. Bu kadar sezonun hatırına bir adamla uğraştılar theo zaten önemsiz bir karakter olarak çıktı karşımıza halbuki sezon boyu bir şey ha yapıcak yaptı gibi gidiyordu.

Önemli olan olay sebastianın scottın anılarına girince alisonı görmesi idi. Onu geçtim Scott konusunda artık bir şey diyemiyorum senaristler artık şu işi bıraksın arkadaş kaç kere dilimizde tüğ bitti bu nasıl alfa diye artık bıktık.
  • Scott eskiden de dayak yerdi; daha beta işte, hâlâ ham ve olgunlaşması lazım derdik. Ama o zamanlarda bir plan yapardı; planın içinden sürprizler çıkardı ve olayı düşününce çok mantıklı, heyecan verici olurdu. İzlerken coşardım şahsen. Şimdi adam güya alfa olmasına rağmen eskisinden beter dayak yiyor; o konuda umudumu kestiğim için, bari güzel bir plan yapsa da keyifle izlesek diyorum. Sonra sezon geneline, finaline bakıyorum... ve anlıyorum ki Scott'ın vücut sözde alfa; beyin de Omega olmuş.

4. sezon finalinde Peter Eichen House'daydı. Bu sezon kaç kere oraya gittiler; adamın akıbeti hakkında bir cümle bile geçtiğini hatırlamıyorum. Güzelim karakterleri bir bir harcadılar; yerlerini dolduramayıp, üstüne bir de fragmanda o kadar heyecan vermesine rağmen saçma sapan bir senaryoyla nasıl olduysa 6. sezon onayını aldılar.

• Şunu diyeceğim sadece artık eski sezonlar gibi yeni sezona beklemek için bir ümit etmeye gerek yok hatta öyle izlemek için beklemeyede gerek kalmadığını düşünüyorum.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu... İlk defa, bu sezon biriktirmeden izleyeyim dedim; pişman oldum. Gene eski sisteme dönüp, sezon bittikten sonra toptan izlemek en iyisi; bu saatten sonra köklü bir değişiklik olmayacaksa "vakit geçirmelik dizi" kategorisinden öteye geçemez.
  • Daha da izlemem herhalde Dylan Obrien da çıksın gitsin şu diziden adam gibi kariyer planlaması yapsın diğerleri leş zaten oyunculukta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğrenç sezonun iğrenç sezon finali... Ne bekliyordunuz ki ? Dylan harici geri kalan bütün kadro çöp hatta çöp oğlu çöp.
  • Artık şu true alfa gücünü gösterselerde bızde rahatlasak bunedır derek 2 betasını dızgınlıyıp ayakta kalırken scott kendı betasına ölmüştü sezon basında stiles yine iş basında
  • Gerçekten beni hayal kırıklığına uğratan bir sezondu.Olay örgüsü bırakmadı senarist ortada bu kadar çok hızlı geçilmemeliydi çoğu şey adamlar Theo diye bir karakter yaratmış sezonun yarısı onun üstüne o kadar şey geçiriyor ve sonra 10 saniyede adamı ortadan kaldırıyorlar.Scott zaten ayrı bir dünya İlk 3 sezondaki o karalık gerilimli hava artık yok zaten.Grafikler vasatında altında o çöl sahneleri neydi öyle ya Crystal Reed in bir bölüm gözükmesi ve tüm sezon allison vurgusu tek güzel yanıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Mason teorim:

Mason'u yeşil bi tankın önüne oturttular, o tankın içindeki sebastian'ın cesediydi sanırım. Mason'un ensesine taktıkları şeyle de sebastian'ı bi şekilde mason'un benliğine aktardılar gibi bi şey oldu galiba.

O nazi askeri mi savaş zamanından asker mi ne dediklerini okudum bir yerde. Alfa kurtadammış ayrıca. Ne kadar doğru bilemem

• Yeni sezon fragmanından anladığım kadarıyla, yine psişik bir moklar olacak ve kurtadamlar önune gelenden dayak yiyecek. Zaten dizide efekt desek yok, olay örgusu desek o da yok herşeyi bi anda bitirdiler. Şu diziyi bitirselerde artık daha fazla acı çekmesek.. Eski bölumleri 4.-5. kez izliyorum şuanki çöpun çöpu bölumlerden daha zevkli geliyor ya
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.