Şimdi Ara

Teemo ile oynarken akali ye ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teemo yu çok severim çokta oynarım ama karşıma akali gelirse bitiriyorum 6 levele kadar adamı eziyorum bu yüzden kule altından çıkmıyor hiç biri ama 6 level olunca oyunu bana dar ediyor ne yapabilirim ? Kendime mantardan kaçış yolu yapıyorum üstüme daldığı gibi direk o yoldan kaçıyorum çoğunlukla bırakıyor ama bırakmaması tutarsa gelip kule altından alıp ölmeden kaçabiliyor ne yapabilirim ?

• Pek bir şey yapamazsın ki zaten yenilmen normal.
  • akali banla
  • Q at o da baltasının işaretini patlatamasın

Edit: Senin 5 saniyede verdiğin hasar onun vereceğinden daha fazla. Bu yüzden kaçmak yerine sende vur ( Attack Speed-Ability Power kasmış bir teemo için konuştum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 12 Ağustos 2013; 20:06:14 >
  • Kendi dibine mantar diz en azından gözü korkar biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teemoyla topta ezemediğim tek hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zwartan*

akali banla

Ranked değil ranked olsa zaten kesinlikle akali gördüğümde teemo almam. Akali nin lee sin den başka counteri varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALT F4
  • teemo ile 6 levele kadar agresif oynaman lazım. Her Q dan sonra en az 1 basic vurmalısın.
    6 levelden sonra sadece farma odaklanmalısın. bunu yaparken akali üzerine atlayacaktır bu nedenle mantarların üzerinde iken farmla ve kaçış yoluna da mantar döşe ( mesafesi kısa olsun)
    arada bir pink ward alırsın.
    8-9 levelden itibaren kafan rahat olur ::d
  • Aşk öpücükleri yollayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

teemo ile 6 levele kadar agresif oynaman lazım. Her Q dan sonra en az 1 basic vurmalısın.
    6 levelden sonra sadece farma odaklanmalısın. bunu yaparken akali üzerine atlayacaktır bu nedenle mantarların üzerinde iken farmla ve kaçış yoluna da mantar döşe ( mesafesi kısa olsun)
    arada bir pink ward alırsın.
    8-9 levelden itibaren kafan rahat olur ::d

Üstüme tek ulti attığında direk alt f4 çekesim geliyor Allah ne verdiyse dalıyor.
  • teemo bence okadar viable değil kendine başka hero bul istersen teemo çoğu zaman etkisiz eleman oluyor
  • Hic bi akali ben teemo oynarken beni ezemez midde.earlyde sürekli w ile harrasla normalide vurmayı hic bırakma farm yaptırmszsın ztn nashoru cıktıgın an 6 level olmussundur mantarları sana vurmak ücin ulasması gereken yola diz bide tutustur attıgın anda easy.late game de üstünlük kurabilir 1 vs 1 de ki bu cok normal ama feedlemezsen akali sana hic bir zaman üstünlük kuramaz lane de.

• söyle jungle kamplasın :D
  • midde oynama boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

teemoyla topta ezemediğim tek hero

karşına yorick yada jayce gelmemiş heralde zedi söylemiyorum bile içinden geçer teetonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15erol15

Hic bi akali ben teemo oynarken beni ezemez midde.earlyde sürekli w ile harrasla normalide vurmayı hic bırakma farm yaptırmszsın ztn nashoru cıktıgın an 6 level olmussundur mantarları sana vurmak ücin ulasması gereken yola diz bide tutustur attıgın anda easy.late game de üstünlük kurabilir 1 vs 1 de ki bu cok normal ama feedlemezsen akali sana hic bir zaman üstünlük kuramaz lane de.

Wat w ile harras sen hangi hero hakkında konuşuyon ?
  • Ayrıca baktın üstüne atladı bas q yu kör ölsun ni tane miss atsın as ile ondan ztn 1 adım öndesin en kötü ihtimalle alanını acıp kacıcaktır..asla ve asla akaliye ezilme lane de termo ya ayıp olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Orijinalden alıntı: 15erol15

Hic bi akali ben teemo oynarken beni ezemez midde.earlyde sürekli w ile harrasla normalide vurmayı hic bırakma farm yaptırmszsın ztn nashoru cıktıgın an 6 level olmussundur mantarları sana vurmak ücin ulasması gereken yola diz bide tutustur attıgın anda easy.late game de üstünlük kurabilir 1 vs 1 de ki bu cok normal ama feedlemezsen akali sana hic bir zaman üstünlük kuramaz lane de.

Wat w ile harras sen hangi hero hakkında konuşuyon ?

Pardon q demek istedim mobilden yazıyorum yanlıs yazmısım benim hatam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.