Şimdi Ara

Teemo AD mi AP mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
12.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

As bot+Rabaddon+Blood çık takımın aşırı aptal değilse early gamede oyunu bitirirsen.Ama bence late gamede ap teemo useless.Çünkü çoğu support orecla alıyo.

ne alaka oracle almakla teemonun useless olması tamam musroomu kullanamıcaksın eee başka?
  • söle söyleyim...
    bi baslık da daha yazmısdim teemo o kadar deisik bi hero ki nereye ceksen nasi kassan her turlu kasar ve oynarsn. arkadasların dedıgı gıbı solo topda bnce en kullanıslı ve ucuz herolardan 1 tanesi mantar sayesinde gang yeme olasılıgın cok az.
    ben genelde ad oynuorm nedense apyi pek beceremiom nedense bnm oyun tarzımda arkada durmak pek yok =)i oy
    1.item atack speed botu.
    2. frozen malet.
    3.blood razor.
    gerisini oyundaki diger arkadasların samplarina göre kasarsın.

q skiliyle kor edıosn bu da yaklask teemonun 3 4 vurus atmasına bedel e skılı dersen surekli ap vuruor yanında bide blood razor gibi magıc damage vuran bi item var. onunde ne of tank durur nede tank eritirsn. ultisini sölemıorm bile w bi kere bas adam slowdan cıkmadan ölsn o kadar kesin ve net.
  • Ad teemo için rune buildim var ama ap teemo hakknda hiçbir fikrim yok ap teemonun rune dizilimi nasıl olmalı ve item buildi nasıl çıkılmalı iyi anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ap mantarları candır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.