Şimdi Ara

TECRÜBELİSİNDEN 2020 YKS YORUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017-2018-2019-2020 YKS sınavlarına girmiş biri olarak

2019-2020 karşılaştırmam;

TYT

türkçe 2020>2019 ( fakat +30 net yapan biri için tehlike görmüyorum)

sosyal 2019>2020( üni okuyorum hiç çalışmadan girmeme rağmen 17-3 yapmışım)

fen 2020>2019(fizik daha zordu 2019a göre)

mat 2019>2020(+30dk verilen süre tyt matı +30netin üstüne çıkardı bence. bende 35-5 yaptım geçen sene süre yetmediği için tyt matı kötü yapmıştım)

AYT

mat 2019>>>>>>>>2020 ( tarihin en kolay ayt matematiği 2020 olabilir soru sayısıda az olduğu için......37-3 yaptım öylesine son kez girmiştim)

fizik 2020>2019

kimya 2019>2020

biyoloji 2019=2020( çok fark olduğunu düşünmüyorum yakın diyelim, ESKİDEN ÇIKAN BİYOLOJİ SORULARIDA kafa karıştırıyordu siz bence abartıyorsunuz zaten meb kitaplarından soruyorlar hep.. )

+ sınavda gelmeyende çoktu corona yüzünden.

tahminim geri sıralamalarda bu gelmeyen öğrenciler sayesinde çook geri sıralamalarda bu etki eder + olarak

verdikleri ek süre olmasa belki tyt yakın diyebilirdim fakat hem tyt hem ayt çok fazla etkileyecek.

sonuç olarak en kötüsünü bekle iyi geldiğinde sevin. Fakat yığılmaların geleceği yerlerde çok fazla kötü gelebileceğini düşünüyorum geçen sene 1 etkiliyorsa bu sene yığılma fazla etkileyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhligoky -- 27 Temmuz 2020; 2:0:59 >

• Tamam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam biyoloji hariç dediklerinize katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyoloji 2019>2020 yazmak yerine zebani koysan daha inandırıcı olurdu
  • biyoloji 2019>2020 ha gerçekten çok tecrübelisin bu konuda
  • Girmediğin sınav hakkında yorum yapma yaprağımın başı
  • Biyoloji yorumundan sonrasini okumadim. 12. Sınıfların 35 mat ustu yapması zaten cok normal 12 konusu cikmadi çünkü. Ayrica asiri abartmissin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2018 SONUÇLARI [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HELAL OLSUN AŞIRI ORİJİNAL YORUM SONUÇLARIN AÇIKLANMASINA SAATLER KALA BİZİM İÇİN BU DETAYLI VE ÖZGÜN İNCELEMEYİ YSPTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ ÇOK İŞİMİZE YARAYACAK

• ayt biyoya kolay diyo ya ahh ösym bu ...larla muhattap ettin ya bizi Allah seni bildiği gibi yapsın

• ( tarihin en kolay ayt matematiği 2020 olabilir.) bunu gördükten sonra okumayı bıraktım ama fikrindir saygı duyalım
  • SINAVA GİRDİM ?
  • dhligoky D kullanıcısına yanıt
    öylesine girmişsin? hadi bi sınav kaygısıyla gir bakalım kolay dediğin sorular kolay olarak kalcak mı? şimdi ben de evde 2015i çözsem çok kolaydı çok basitti derim

• Hocam çıkmış mat 2’leri de göze alarak bu yorumu doğru bence.

• sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    2019da zor bi soru var mıydı ayt matta?

• haklısın sınav kaygısı yoktu, ben sınav anını hesaba katmadım soruların zorluğunu söyledim sadece. Sınav anı cidden çok etkiliyor ama bunun sınavın zorluğuyla alakası yok kişiye bağlı bir şey. ama zaten yarın açıklanacak geçmiş yıllarda bende forumun kötümserliğine şaşırmıştım fakat haklı çıktılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhligoky -- 27 Temmuz 2020; 1:52:10 >
  • sayidjarrah16 kullanıcısına yanıt
    kolay olabilir ama tarihin en kolayı demek 2010dan 2 kat geri atıcak demek gibi bişi, 2019daki türev-integral soruları yerine basit sorular eklemişler sadece bana göre zorluk aynı yapılabilirlik seviyesi yüksekti
  • 2020'ye göre kıyasladım en azından türev integral limit soruları vardı çalışan yapabilirdi. ama tyt mat ayt mat oldu konu olarak bu sene....
  • dhligoky D kullanıcısına yanıt
    ben zaten sonuçların 2019da kötü gelceğini söylüyorum. sadece objektif değerlendirmediğini anlatmaya çalıştım sana

• 2010u hesaba katmayın yks başka bir sınav lys başka bir sınav. Sadece yks sınavlarına bakın bence değerlendirirken. çünkü ygs lysde 1 yalnış bu kadar etkilemiyordu..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.