Şimdi Ara

Tecrübeli Suikastçiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar suikastci sınıfı karakter kasıyorum.Yeni acılan serverda oynamaktayım ap ile dizilen stigmalar konusunda hiçbir fikrim yok.Boşuna ap harcamak istemiyorum pvp yaparken ve diğer sınıftaki karakterlerle vs atarken neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim.Pvp ağırlıklı oynarım suikastciler pvp de etkilimidir ? Youtubede bir çok kez vidyoları izledim ama kendi yaptıgı vidyo sonucta genelde galip geldiği kısımlar var .Stream yapan varmı vs vs. sorularım bu kadar yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Leather giyiyosun bu yüzden pvpde kolay hedefsin, çabuk ölürsün ama çabuk öldürürsün. Bu yüzden çok hızlı ve akıllı olman lazım asas oynarken. Ve pinginde az olmalı.

Origin ıd BerkBulut
    BF 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

Merhaba arkadaşlar suikastci sınıfı karakter kasıyorum.Yeni acılan serverda oynamaktayım ap ile dizilen stigmalar konusunda hiçbir fikrim yok.Boşuna ap harcamak istemiyorum pvp yaparken ve diğer sınıftaki karakterlerle vs atarken neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim.Pvp ağırlıklı oynarım suikastciler pvp de etkilimidir ? Youtubede bir çok kez vidyoları izledim ama kendi yaptıgı vidyo sonucta genelde galip geldiği kısımlar var .Stream yapan varmı vs vs. sorularım bu kadar yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

pingin 50 den aşağı ise oyundaki en iyi pvp class ranger ve asassin gerisi hikaye. ben cleric oynuyorum ama pingin 30-40 olsa rangerdan başka bişey oynamam pingim 100-120 arası :)) ama dediğim gibi pingin 50 den yüksek ise assasin ile bişey yapamazsın zaman kaybetmeden sil o karakteri. neden dersen asasin ve ranger çk hızlı karakterler 1-2 saniyede 5-6 skill atabilirler ama pingin yüksek ise karakterin bu özelliğini kullanamıyorsun bundan dolayı direk çöpe atabiliyorsun.

• Asasinde runelar var. Rune bazı skiller az vurur ama rune koyar bi nevi dinamit diyeyim. Peşinden bu runeleri patlatacak bir kaç skill var eğer bu runeleri koyupta zamanında patlatabilirsen normal fiziksel demagenin 10 katına kadar demage atabiliyosun bu da herhangi bir tempların bile press okeye basması anlamına geliyor. İşte burada ping devreye giriyor arkadaşlarımızın dediği gibi pingin 50 nin üstünde ise bu runeleri koyamıyosun ya da runeleri patlatma skillerini zamanında kullanamıyorsun. Bu da senin press okeye basman anlamına geliyor. Assasinler öyle bir karekterlerki 2 saniyede 22 tane skill vurabiliyorsun diyorlar. E tabi bunu ben yapamadım peş peşe 5 demage bile atamamıştım arkadaşın charını denediğimde.Artık nasıl vuruyorlar hangi pingle vuruyorlar bilemiyorum ve peşinden acaba program mı kullanıyorlar sorusu geliyor :)

• rune patlatma olayını vs biliyorum benim kafama takılan konu ap ile alınan stigmalar yanlış almak istemiyorum bosuna ap gitmesin diye :) yabanc forumlarda baktıgım kadarıyla dead and slash ve bir buff varmış %100 crit atma oranı ama 15 saniye 300 kritik düşürüyormuş bu zaman içinde rune patlatıp stun atmamız gerekiyormuş vs vs. yanlış anlamadıysam böyle söylüyolar :)
  • Dostum suanki 65lvl duzenegine göre ap stigmalariyla fazla işin yok,istersen dash&slash a kadar aç ama ben tercih etmiyorum,taktigim tek ap stigmasi sensory boost ,vazgeçilmez stigmalari yazayım,flurry.ambush.aether twisting.apply deadly poison.oath of accuracy.blinding burst.slayer.bunların yanına farklı stigmalr takabilisin.asmo actiysan oyun içinden yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de suikastçı açmıştım zubaba da. Daha 32 yim.Sanki pvp için zayıfmış gibi geldi.Stealth daha ilerde daha faydalı oluyor mu bilmiyorum. direk sersemletme yapan bi skill yok. En az 1 tane olması lazım ki alternatifin olsun. Tek şansın biraz el çabukluğu ile kıpırdatmadan öldürebilmek .Ama oyunu bilen farklı bir sınıf yemez gibi geldi. Biraz olumsuz izlenimlerim oldu.İleriki seviyelerde farklı alternatifler daha iyidir diye umuyorum

OMEN BY HP17-CB0005NT-6ZR92EA-9750H-16GB DDR4 2666 MHZ RAM- RTX 2070 8GB GDDR6-512 GB SSD+ 1TB 7200 RPM-17.3 FHD IPS 144 HZ G-SYNC

XIAOMI MI 5S PLUS 6GB/128GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diana karşı taktik
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

Dostum suanki 65lvl duzenegine göre ap stigmalariyla fazla işin yok,istersen dash&slash a kadar aç ama ben tercih etmiyorum,taktigim tek ap stigmasi sensory boost ,vazgeçilmez stigmalari yazayım,flurry.ambush.aether twisting.apply deadly poison.oath of accuracy.blinding burst.slayer.bunların yanına farklı stigmalr takabilisin.asmo actiysan oyun içinden yardımcı olabilirim

evet asmo actım teşekkür ederim :) söyledigin skillerin bir kacını biliyorum ama türkce oynadıgım için bi kacını anlayamadım .Oyundaki nikim Killua hocam bi konusalm oyun acılsında

Orijinalden alıntı: light in th dark

Ben de suikastçı açmıştım zubaba da. Daha 32 yim.Sanki pvp için zayıfmış gibi geldi.Stealth daha ilerde daha faydalı oluyor mu bilmiyorum. direk sersemletme yapan bi skill yok. En az 1 tane olması lazım ki alternatifin olsun. Tek şansın biraz el çabukluğu ile kıpırdatmadan öldürebilmek .Ama oyunu bilen farklı bir sınıf yemez gibi geldi. Biraz olumsuz izlenimlerim oldu.İleriki seviyelerde farklı alternatifler daha iyidir diye umuyorum

hocam yanlışın var bence :) asas pvpde bayagı etkili iyi oynarsan kısa zamanda adamı alabilirsin Bi kere Ambush dediğimiz bi skill var direk sersemletiyor türkcesini unuttum oyuna girince söylerim ve bi özelliğide adamın arkasında oluyorsun yaklasık 2-3 skill var arkadan ek hasar veren. normal bi moba kritik 3.5k vurdum arkadan .Arkadaş bizi bilgilendirir heralde :))

• quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

Merhaba arkadaşlar suikastci sınıfı karakter kasıyorum.Yeni acılan serverda oynamaktayım ap ile dizilen stigmalar konusunda hiçbir fikrim yok.Boşuna ap harcamak istemiyorum pvp yaparken ve diğer sınıftaki karakterlerle vs atarken neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim.Pvp ağırlıklı oynarım suikastciler pvp de etkilimidir ? Youtubede bir çok kez vidyoları izledim ama kendi yaptıgı vidyo sonucta genelde galip geldiği kısımlar var .Stream yapan varmı vs vs. sorularım bu kadar yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

pingin 50 den aşağı ise oyundaki en iyi pvp class ranger ve asassin gerisi hikaye. ben cleric oynuyorum ama pingin 30-40 olsa rangerdan başka bişey oynamam pingim 100-120 arası :)) ama dediğim gibi pingin 50 den yüksek ise assasin ile bişey yapamazsın zaman kaybetmeden sil o karakteri. neden dersen asasin ve ranger çk hızlı karakterler 1-2 saniyede 5-6 skill atabilirler ama pingin yüksek ise karakterin bu özelliğini kullanamıyorsun bundan dolayı direk çöpe atabiliyorsun.

Ne yalan söyliyim bu dediğiniz sıkıntıyı Gladyatörde de yaşıyorum.Diğer gladlar adamı yere düşürünce 4-5 skill ardı ardına vurabiliyor.Ben 3 tanesini zor vuruyorum .(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 16 Ekim 2013; 13:26:56 >

• assasin için iyi pvp class değil diyen bence daha oyunu anlamamış yada 200 pingle oynuyor

assasin için iyi pvp class değil diyen bence daha oyunu anlamamış yada 200 pingle oynuyor

belki de sadece parmakları hızlı değildir arkadaşın ?..

Orijinalden alıntı: AlphaDaeva

quote:

assasin için iyi pvp class değil diyen bence daha oyunu anlamamış yada 200 pingle oynuyor

ozaman asasinin pvp için iyi değil demez parmaklarım yeterli değil derdi
    İyi oynayan bi ranger stun skilleri bitmeden karşısındakini öldürür.
    Ortalama oynayan bir sm karşısındaki birçok oyuncuyu fearı sayesinde öldürür.
    Clerle tank ölmediği sürece karşısındakini öldürür.

Bard ve Gunner hakkında bi bilgim yok. Eğer bu seviyede oynamıyorsanız karekterler hakkında eleştiri yapmayın çünkü zayıf karekter yok. Ve yeni başlıyacak arkadaşları yanlış yönlendiriyoruz.

Dün akşam forumda yazılanlardan sonra gladı deniyeyim dedim. Hiçte öyle ezik felan değil gayet güzel dps yapıyor ve adam alıyor. Belki diğer patchte zayıf kalan karekterleri biraz güçlendirmiş olabilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaDaeva

quote:

ozaman asasinin pvp için iyi değil demez parmaklarım yeterli değil derdi

umarım haklısındır

• o değilde bu gunneri nasıl keseriz varmı bi taktiği

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.