ARKADAŞLAR BEN FULL STR GLAVİE + FİRE LVL 80 GLAVİECİLERİN GENELDE KAFALARINDA PACHEONUN KUŞU VAR BUNUN NE GİBİ Bİ YARARI VAR BENDE AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE AÇAYIMMI
Atak arttırıyo acabiliyosan ac
Attack rating i çok arttıyor
Hiç de çok arttırmıyor... 500 vuracaksan 510 vuruyon o kadar..
mavi kuşu maxla göreyim ben seni
Blade ve glavie char için önemli bir seçim. Cold olursanız daha yüksek phy defansa kavuşur, diğer str buildlere karşı daha avantajlı olursunuz. Pacheon açarsanız daha yüksek vuruş gücüne kavuşur, artan hit rationuz dolayısıyla maximuma yakın damage verirsiniz.
OK TAMAM TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR DEMEKKİ AÇABİLRİM GÜZEL Bİ ŞEYMİŞ SAĞOL NOMAD ABİ TEŞEKKÜRLER
Yanliz nick big nuker char full str glavie yeşillik olmus biraz
Bizim Serverdeki Absoult_ero FULl SOSUN set ve SUn Glaveiye sahip ve Bunun yanında Fire ve sadecelght vermis ve picheondaki (Bow skili) son Kus mavi Kusu maxlamıs yani buzu tercih etmemistir.. attack artiriyor. dedikleri gibi.
absolut_zero degilmiydo o ya her neyse onda cold vardıya o gün 45 in veya 65 in colduyla kesmişti birini
EVET KESİN AÇIN STR ÇARLAR ÇOK İŞE YARIYOR AÇMAYAN ANLAMAZ BAYA HİT RATİO VERİYOR KESİN AÇIN DAMAGEYİDE BAYA ÇOK VURUYOR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme